Eenvoudig werken met PDF's

PDF's eenvoudig ordenen

Gebruik de online services van Acrobat om pagina's in een PDF te roteren, verwijderen of rangschikken. Je kunt ook bestanden converteren naar PDF.

Doe meer met PDF's

Meer doen met je PDF's

Wil je bestanden converteren, ordenen, samenvoegen, ondertekenen of delen? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack voor een reeks online tools.

het beste met Adobe

Krijg het beste met Adobe

Adobe ontwikkelde PDF. Kom later terug om nog meer PDF's te ordenen. Of meld je aan om verder te werken aan je opgeslagen bestanden.

PDF-pagina's roteren

Pagina's in een PDF roteren

Met de online services van Adobe Acrobat kun je snel en eenvoudig PDF-pagina's roteren. Upload een bestand en meld je aan om het te roteren. Download en deel je nieuwe PDF als je klaar bent.

Rangschik of verwijder PDF-pagina's

Pagina's rangschikken of verwijderen

Je kunt PDF-pagina's roteren om ze liggend of staand te plaatsen en je kunt ze rangschikken of verwijderen. Orden je bestand op elke gewenste manier met onze online PDF-editor.

Vertrouw je PDF

PDF-bestanden die je kunt vertrouwen

Adobe is de uitvinder van de PDF-bestandsindeling. Met de online tools van Acrobat voor het ordenen van content heb je binnen de kortste keren het perfecte PDF-bestand.

PDF-pagina roteren

Een PDF online roteren

Een PDF online roteren

Volg deze eenvoudige stappen om PDF-pagina's te roteren met de paginarotatietool van Acrobat:

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een PDF naar de dropzone.

Selecteer het document waarvan je PDF-pagina's wilt roteren.

Meld je aan nadat Acrobat de PDF online heeft geüpload.

Markeer de miniatuur van een specifieke pagina of een reeks pagina's die je wilt roteren.

Klik in de bovenste werkbalk op het pictogram Rechtsom roteren of Linksom roteren.

Klik op Opslaan en geef je nieuwe PDF-bestand een andere naam.

Download het bestand of ontvang een link om het te delen.

Vragen? Wij weten het antwoord.

Hoe kan ik slechts één pagina in een PDF roteren?

Met de Acrobat online services kun je heel eenvoudig één pagina in een PDF roteren. Upload een bestand en meld je aan. Selecteer vervolgens de gewenste pagina en klik op het pictogram Rechtsom roteren of Linksom roteren. Je kunt desgewenst afzonderlijke pagina's, een paginabereik of meerdere niet-opeenvolgende pagina's selecteren om deze tegelijk te roteren. Pagina's die je wilt rangschikken, sleep je gewoon naar de gewenste locatie. Je kunt geselecteerde pagina's ook verwijderen. Klik hiervoor op het prullenbakpictogram.

 

Voor geavanceerdere PDF-tools kun je Adobe Acrobat Pro zeven dagen gratis uitproberen op Windows of Mac. Met de gratis proefversie kun je PDF-content bewerken, PDF's converteren, paginanummers toevoegen, bladwijzers invoegen, watermerken toevoegen, een PDF splitsen op basis van een paginabereik en nog veel meer.

Welke apparaten kan ik gebruiken voor het roteren van een PDF-pagina?

Je kunt elk apparaat gebruiken om pagina's in een PDF-document te roteren. Open eenvoudig de online tool PDF-pagina's roteren van Acrobat in een webbrowser op je desktop of mobiele apparaat.

Hoe spiegel ik een PDF?

Met de online tool PDF-pagina's roteren van Acrobat kun je een of meer PDF-pagina's linksom of rechtsom roteren. Als je een PDF over de lengte of breedte wilt spiegelen, kun je Acrobat Pro zeven dagen gratis uitproberen.

Vragen? Wij weten het antwoord.