Online werken met PDF's

Online werken met PDF's

Gebruik de online services van Acrobat om Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden te converteren naar PDF in elke browser. Je kunt ook afbeeldingen converteren en formulieren invullen en ondertekenen.

Meer doen met je PDF's

Meer doen met je PDF's

Moet je bestanden converteren, combineren, invullen, ondertekenen en delen? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack voor een reeks online tools.

Krijg het beste met Adobe

Krijg het beste met Adobe

Gebruik de beste online PDF-tools van de uitvinder van PDF. Meld je aan om meer te doen met je opgeslagen bestanden.

Online formulieren invullen en ondertekenen

Online formulieren invullen en ondertekenen

Met de online services van Adobe Acrobat kun je snel en eenvoudig formulieren invullen. Voeg tekstvakken, vinkjes en je handtekening of initialen toe. Meld je aan om je ingevulde formulier te downloaden of te delen.

Snelle elektronische handtekeningen

Snelle elektronische handtekeningen

Met de Acrobat Fill & Sign-tool kun je een PDF ondertekenen vanuit elke browser, zoals Google Chrome. Maak een handtekening en voeg die of je initialen toe op elke gewenste plek in het PDF-bestand.

Een betrouwbaar programma voor het invullen van formulieren

Een betrouwbaar programma voor het invullen van formulieren

Met de online ondertekeningstool van Acrobat kun je PDF's invullen en op betrouwbare wijze elektronisch ondertekenen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om documenten te ondertekenen.

PDF ondertekenen

Online formulieren invullen en PDF's ondertekenen

Volg deze eenvoudige stappen om online een formulier in te vullen en je elektronische handtekening toe te voegen:

  1. Klik op de knop Een bestand selecteren hierboven, of sleep een bestand naar de dropzone.

  2. Selecteer het PDF-document dat je wilt invullen en ondertekenen.

  3. Nadat Acrobat het bestand heeft geüpload kun je je aanmelden om het formulier in te vullen.

  4. Gebruik de werkbalk om de velden in het formulier in te vullen en je handtekening toe te voegen.

  5. Klik op Volgende.

  6. Download je ingevulde formulier of ontvang een koppeling om je PDF online te delen.

Hoe kan ik een foto van mijn handtekening uploaden?

Hoe kan ik een foto van mijn handtekening uploaden?

 

De online services van Acrobat maken het eenvoudig om documenten online te ondertekenen. Na het uploaden van een PDF meld je je aan om het invullen van het formulier te voltooien met tekstvakken, vinkjes en meer. Als je online wilt ondertekenen, klik je op het pictogram Ondertekenen om een afbeelding van je handtekening te uploaden en klik je vervolgens op Handtekening toevoegen. Klik in het deelvenster Handtekening op Afbeelding en vervolgens op Afbeelding selecteren om de afbeelding van je handtekening te selecteren. Je kunt ook initialen gebruiken of je handtekening typen of tekenen. Klik op Toepassen om je elektronische handtekening in het handtekeningenveld of ergens in het PDF-bestand te zetten. Vervolgens kun je het ondertekende document downloaden of delen.

 

Ontdek papierloos werken door Adobe Acrobat Pro DC zeven dagen lang gratis uit te proberen op Windows of Mac. Verzend bestanden naar andere ondertekenaars om hun digitale handtekeningen te ontvangen met Adobe Sign, sla handtekeningen op, bewerk PDF's met andere PDF-bewerkingstools, maak en bekijk invulbare PDF-formulieren, voeg bestanden samen, annoteer bestanden, voeg watermerken toe, converteer PDF's en converteer bestanden van en naar PDF, waaronder Microsoft Excel-, PowerPoint- en Word-documenten. Converteer PNG-, JPG- en andere afbeeldingen. Je kunt Acrobat PDF-tools ook onderweg gebruiken met de Adobe Acrobat Reader-app, die beschikbaar is voor smartphones zoals iPhones en tablets zoals iPads.

Handtekening uploaden