Werk overal

Werk waar je ook bent

Met Acrobat online services kun je overal PDF's maken, combineren, ordenen en ondertekenen.

Meer doen met PDF's

Meer doen met je PDF's

Heb je meer PDF-kracht nodig? Word lid van Adobe Acrobat PDF Pack en ontvang een verzameling tools die je op de desktop, op mobiele apparaten of online kunt gebruiken.

Beste PDF-converter

Krijg het beste met Adobe

Gebruik de beste online PDF-tools van de uitvinder van PDF Meld je aan om meer te doen met je opgeslagen bestanden.

Splitsen in twee PDF's

Splits PDF's in meerdere bestanden

Wil je een grote PDF splitsen in meerdere kleine bestanden? Met Adobe Acrobat online services kun je PDF-pagina's snel en eenvoudig splitsen in verschillende bestanden.

PDF-pagina's extraheren

Extraheer de pagina's die je nodig hebt

Met de Acrobat PDF-splitter kun je snel verschillende PDF-pagina's splitsen in meerdere bestanden. Voeg scheidingslijnen toe om specifieke paginabereiken te definiëren.

Beste online PDF-tools

De beste online PDF-tools

Adobe is de uitvinder van de PDF-bestandsindeling. Probeer de beste online tools om PDF-bestanden te splitsen en je werk gaande te houden – waar je ook bent.

PDF's splitsen

PDF-bestanden splitsen

PDF-bestanden splitsen

Volg deze eenvoudige stappen om een PDF-document te splitsen in meerdere bestanden:

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een PDF naar de dropzone.

Meld je aan bij Acrobat.

Selecteer scheidingslijnen om de paginabereiken in te stellen voor elk gesplitst bestand dat je nodig hebt.

Klik op Opslaan. Acrobat slaat de gesplitste bestanden op in de oorspronkelijke Document Cloud-map of in een nieuwe map.

Download of deel je nieuwe PDF-documenten of wijzig de documentnamen.

Hoe sla ik nieuwe PDF-bestanden op nadat ik een PDF heb gesplitst?

Hoe sla ik nieuwe PDF-bestanden op nadat ik een PDF heb gesplitst?

 

Als je een PDF splitst met de Acrobat online tool, kun je de nieuwe gesplitste PDF-bestanden eenvoudig opslaan. Selecteer een PDF van 100 pagina's of minder en meld je aan bij Acrobat. Selecteer daarna maximaal 19 scheidingslijnen om het gewenste aantal pagina's voor elke nieuwe PDF te bepalen. Klik op Opslaan nadat je de pagina's hebt geselecteerd. Acrobat slaat de gesplitste PDF's op in de oorspronkelijke Adobe Document Cloud-map of in een nieuwe map die wordt gemaakt door Acrobat. Je kunt de naam van de nieuwe PDF's wijzigen of je kunt deze downloaden of delen met anderen. 

 

Als je meer wilt doen met je PDF's, kun je Adobe Acrobat Pro DC voor Mac of Windows zeven dagen gratis uitproberen. Met Acrobat kun je PDF's bewerken, PDF's samenvoegen, afzonderlijke pagina's opnieuw rangschikken, pagina's extraheren, pagina's verwijderen, PDF-pagina's roteren, de bestandsgrootte verminderen, bladwijzers toevoegen en PDF's van en naar Microsoft Word, PowerPoint en Excel converteren.

Sla nieuwe PDF's op