img

Adobe Acrobat Pro

Stelt studenten in staat om meer te doen – in en buiten het leslokaal.

Met Creative Cloud – Alle Apps, inclusief Acrobat Pro en 20+ creatieve apps zoals Photoshop, Illustrator en Premiere Pro, krijgen studenten toegang tot de beste digitale tools om elke docent versteld te doen staan, te slagen voor alle vakken, indruk te maken op elke recruiter en elk lesproject moeiteloos te voltooien.

per maand* 

per maand   

Veilige transactie

img

Doe verbluffende dingen met zeer slimme tools.

Of je nu de volledige kracht van Creative Cloud – Alle Apps nodig hebt of alleen Acrobat Pro voor uitgebreide PDF-functionaliteit, kies je gewenste pakket en ontdek welk verschil het maakt.

acrobat

Acrobat Pro

voor studenten en docenten

Orde op zaken blijven houden. Voltooi opdrachten. Breng groepswerk tot een goed einde. Doe alles eenvoudiger met een complete PDF-oplossing voor meerdere apparaten waarmee je altijd goede resultaten boekt.


Jaarlidmaatschap; als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Windows en Mac.

Gelijk aan . Annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Windows en Mac.


BESPAAR 65%

Omvat Acrobat Pro

acrobat pdf

Creative Cloud – Alle apps

voor studenten en docenten

Studenten en docenten ontvangen Acrobat Pro — evenals 20+ apps waaronder Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en InDesign.  Jaarlidmaatschap; als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Voor Windows en Mac. Betaal in het eerste jaar /maand en daarna /maand.*  Bekijk de inhoud

*

Reguliere prijs  per maand

Studenten en docenten ontvangen Acrobat Pro — evenals 20+ apps waaronder Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en InDesign. Voor Windows en Mac. Een jaarlidmaatschap met vooruitbetaling tegen een gereduceerde prijs van /yr in het eerste jaar en daarna /yr.* Als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling.  Bekijk de inhoud

*


Bij Adobe vinden we het zeer belangrijk dat persoonlijke gegevens goed worden beveiligd. We gebruiken daarom SSL (Secure Sockets Layer), een industriestandaard voor het coderen van persoonlijke gegevens die via internet worden verzonden. Zo zorgen we ervoor dat ook jouw accountgegevens veilig zijn.

Creative Cloud – Alle Apps biedt je volledige toegang tot 20+ apps, waaronder deze favorieten van studenten.

 

Alle apps bekijken

Photoshop

Bewerk en combineer afbeeldingen voor posters, social-mediacollages en websites.

Illustrator

Maak illustraties en afbeeldingen, zoals logo's, info-illustraties en ontwerpen voor t-shirts.

InDesign

Ontwerp paginalay-outs voor drukwerk en digitale flyers, magazines en e-books.

Premiere

Maak professionele video's, zoals documentaires, korte films en nog veel meer.

lightroom

Lightroom

Bewerk en deel overal foto's voor socialmediaberichten, clubwebsites en blogs.

Acrobat Pro

Maak, annoteer, markeer en deel PDF's en doe nog veel meer.

Ontdek hoe betere tools van Acrobat Pro jou beter maken.

Krijg zoveel meer gedaan.

Wees zo productief als maar kan dankzij de mogelijkheid om je documenten op elk apparaat te openen, te bestuderen en te bewerken, waar je ook bent.

Geef je documenten een gepolijste professionele look.

Verbeter je lesopdrachten en studieprocessen met digitale tools van professionele kwaliteit — en maak gepolijste documenten die een presentatie waardig zijn.

Til groepswerk naar een hoger niveau.

Werk met studiegenoten aan documenten en onderzoeksverslagen zonder dat je steeds bij de bibliotheek moet afspreken.

 

Maak je leven eenvoudiger. En leuker.

Van het leslokaal tot de studentenkamer en alles ertussen. Ontdek wat mogelijk is met krachtige, tijdbesparende digitale tools die je overal kunt gebruiken.

Van het leslokaal tot de studentenkamer en alles ertussen. Bekijk wat er

mogelijk is met krachtige, tijdbesparende digitale tools die je overal kunt gebruiken.

Van het leslokaal tot de studentenkamer en alles ertussen. Bekijk wat er mogelijk is met

krachtige, tijdbesparende digitale tools die je overal kunt gebruiken.

Studeer slimmer met indrukwekkende bestanden.

Maak en bewerk PDF's op elk apparaat — en exporteer ze zelfs naar andere bestandstypen. Je kunt eenvoudig PDF's ordenen of combineren en PDF-pagina's extraheren om nieuwe bestanden en studiegidsen te maken.

Wees degene met wie iedereen wil samenwerken.

Nieuwe groepsprojecten worden zoveel beter. Jij en je studiegenoten kunnen documenten annoteren, reviewen en van opmerkingen voorzien om onderzoeksverslagen en opdrachten te voltooien.

Zet je notities en aantekeningen om in PDF's.

Gebruik de Adobe Scan-app om vrijwel alles — handgeschreven notities, documenten, studieboekpagina's en aantekeningen op whiteboards — om te zetten in doorzoekbare PDF's die je makkelijker kunt bestuderen en raadplegen. Upload alles naar Document Cloud voor veilige opslag en eenvoudig beheer.

Doe alles met de beste beveiliging.

Bescherm je werk door je documenten te beveiligen met een wachtwoord en alles veilig op te slaan in Document Cloud. Je kunt documenten en aanvragen voor stages en buitenlandse studies ook veilig elektronisch ondertekenen.

Krijg alles voor veel minder.

Het is tijd om aan de slag te gaan. Als student krijg je volledige toegang tot Creative Cloud – Alle Apps, met 20+ creatieve apps en Acrobat Pro, met een korting van 65%.

Als student kun je meer dan 60% besparen op Creative Cloud – Alle apps, met 20+ creatieve apps zoals Acrobat Pro, Photoshop, Illustrator en meer. En krijg één maand gratis wanneer je uiterlijk op 27 aug. een jaarlidmaatschap met vooruitbetaling koopt.

per maand* 

per maand   

Veilige transactie


*Betaal per maand in het eerste jaar en daarna per maand. De reguliere standaardprijs is per maand.
Voorwaarden en bepalingen In aanmerking komende studenten van 13 jaar en ouder en docenten kunnen met korting een jaarlidmaatschap voor Adobe® Creative Cloud™ aanschaffen. Hiervoor betalen ze in het eerste jaar slechts  per maand. Na afloop van je kortingsperiode geldt automatisch het standaardtarief voor het lidmaatschap, momenteel per maand (plus eventuele belastingen), tenzij je besluit om je lidmaatschap te wijzigen of op te zeggen. Deze prijs geldt voor de aanschaf van een jaarlidmaatschap, waarvoor een contract van 12 maanden vereist is. Deze prijs is alleen beschikbaar voor een eerste lidmaatschap en is beperkt tot in aanmerking komende klanten uit het onderwijs die het lidmaatschap rechtstreeks aankopen bij de Adobe Store of telefonisch via Adobe Sales. OEM-klanten, zakelijke klanten en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking voor deze prijs. Deze prijs is beperkt tot één aankoop van één jaarlidmaatschap voor Creative Cloud per klant. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze prijs kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Niet geldig wanneer wettelijk verboden, belast of beperkt.

Introductieprijs Creative Cloud – één jaar, vooruitbetaling In aanmerking komende studenten van 13 jaar en ouder en docenten kunnen met korting een jaarlidmaatschap voor Adobe® Creative Cloud™ aanschaffen. Hiervoor betalen ze in het eerste jaar slechts  per jaar. Na afloop van je kortingsperiode geldt automatisch het standaardtarief voor het lidmaatschap, momenteel  per jaar (plus eventuele belastingen), tenzij je besluit om je lidmaatschap te wijzigen of op te zeggen. Deze prijs is alleen beschikbaar voor een eerste lidmaatschap en is beperkt tot in aanmerking komende klanten uit het onderwijs die het lidmaatschap rechtstreeks aankopen bij de Adobe Store of telefonisch via Adobe Sales. OEM-klanten, zakelijke klanten en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking voor deze prijs. Deze prijs is beperkt tot één aankoop van één jaarlidmaatschap voor Creative Cloud per klant. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze prijs kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Niet geldig wanneer wettelijk verboden, belast of beperkt.