Real-time targeting. Echte, dynamische personalisatie.

Target je waardevolste doelgroepen door display-reclamecampagnes in real-time te optimaliseren.

Geïntegreerde inzichten voor intelligente targeting.

Adobe Advertising Cloud gebruikt geïntegreerde voorzieningen voor het volgen van en rapporteren over campagnes, real-time biedingen, beslissingsvoorzieningen op impressieniveau, attributierapportage en -simulaties en integratie met de belangrijkste advertentieveilingen om je te helpen je displaydoelstellingen te behalen. Met data-integraties en inzichten van Adobe Experience Cloud kun je betere beslissingen nemen en tijd besparen door gebruik te maken van gedeelde doelgroepen.

Functies voor displaybeheer.

Centrale locatie voor beheer en optimalisatie van advertenties

Beheer al je initiatieven op het gebied van display- en video-advertenties op één centrale locatie, waaronder Facebook. Maak gebruik van real-time biedingen, besloten marktplaatsen, cross-channel inzichten en optimalisaties, plus prognosesimulaties.
Meer informatie ›

Nauwkeurige attributie en inzichten

Bepaal de exacte impact van je advertenties – display, search, social, video en dynamische optimalisatie – aan de hand van rapportages over attributie en conversietrajecten.

Doelgroeptargeting en groter bereik

Gebruik betrouwbare retargeting, op data gebaseerde prospectie en lookalike-modellering om nieuwe, lucratieve doelgroepen te bereiken. Maximaliseer het bereik via integraties met advertentieveilingen voor real-time biedingen en besloten marktplaatsen.

Adobe Advertising Cloud Creative

Lever in real-time de meest relevante en gepersonaliseerde display-ervaring door met flexibele advertenties specifieke doelgroepen te bereiken. Versterk de personalisatie met de doelgroepen van Adobe Experience Cloud.
Meer informatie ›

Adobe Experience Cloud-integratie

Adobe combineert marketingtechnologie met de programmatische inkoop van advertenties, zodat je de doelgroepen van Adobe Experience Cloud kunt gebruiken voor display-targeting.
Meer informatie ›

Integratie van analytics

Bereik de doelgroepsegmenten van Adobe Analytics naadloos in Advertising Cloud-display om sneller segmenten aan te maken en te lanceren. Krijg een compleet beeld en zorg voor een betere optimalisatie met de voorzieningen van Analytics.
Meer informatie ›

Merkveiligheid en -controle

Hou controle over waar je advertenties worden weergegeven: je kunt vooraf beslissingen nemen over zichtbaarheid en merkveiligheid, targeting, zwarte/witte lijsten en besloten veilingen.
Meer informatie ›

Flexibele serviceopties

Laat de Adobe-experts je displayprogramma beheren en optimaliseren of beheer het zelf. Nadat je hebt ingelogd, krijg je een volledig, transparant inzicht in je mediaprogramma’s.

Transparante prijzen

Betaal je displaypartners een redelijke prijs. Doordat je een compleet beeld hebt van de mediakosten voor advertentieveilingen, kun je gemakkelijker het gewenste marketingrendement beheren.

Verbind de klantervaringen. En klanten zullen zich met jou verbonden voelen.

Zie hoe Redbox gebruikmaakt van doelgroeptargeting met Adobe Analytics om tijd te besparen en advertenties doeltreffender te maken.

Met programmatische inkoop zijn waardevolle doelgroepen binnen handbereik.

Chegg gebruikt verschillende databronnen en een programmatische inkoopbenadering om waardevolle doelgroepen te bereiken.

Slimmere technologie.
Slimmere besluitvorming.

Zie hoe eHealth gebruikmaakt van datatransparantie en de geïntegreerde advertentiestapel van Adobe om een slimmere besluitvorming met een beter overzicht, een hogere efficiency en kortere reactietijden mogelijk te maken.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze voorbeelden voor best practices op het gebied van de programmatische inkoop van media en het plaatsen van advertenties.