Bereik de juiste klanten. Nu.

Combineer je eigen data en Facebook-doelgroepdata met zoekintentiedata om snel weer de interesse te wekken van afhakende klanten op Facebook.

Krijg meer likes. Gebruik zoekintentiedata op Facebook.

Data vormen de kern van programmatisch adverteren. En dat is nu ook gunstig voor advertenties op Facebook. Met Adobe Advertising Cloud kun je met behulp van aangepaste doelgroepen op Facebook doelgroepen aanspreken die op je zoekadvertenties hebben geklikt. Schaal je campagnes verder door nieuwe prospects te targeten via look-alike-doelgroepen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de cirkel te sluiten en conversies op een efficiënte manier te maximaliseren.


Voordelen van search-retargeting op Facebook.

Flexibele targeting

Gebruik eenvoudig Facebook Custom Audiences en Lookalike Audiences. Verfijn je campagne met de eigen targeting-opties van Facebook.

Schalen

Target moeiteloos de ruim 1,7 miljard actieve maandelijkse gebruikers op Facebook over de gehele wereld met zoekintentie-doelgroepen via Facebook, Instagram en het Audience Network.

De prestaties

Unieke targeting in combinatie met relevante advertenties leidt tot een hogere klikfrequentie, een betere conversie en lagere kosten per doel.

Inzichten

Begrijp welke invloed kanalen op zoek- en social campagnes hebben.

Met zoekintentie op Facebook speel je goed.

Voor een wereldwijd opererende gamingklant was search-retargeting op Facebook goed voor 13% van de totale Facebook-conversies. Vergeleken met de gelijktijdige Facebook-campagnes heeft search-retargeting op Facebook geleid tot lagere kosten per acquisitie (-19%), een hoger conversiepercentage (+45%) en een hoger acquisitievolume (+63%) bij vergelijkbare uitgavenniveaus.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze voorbeelden voor best practices op het gebied van de programmatische inkoop van media en het plaatsen van advertenties.