Lever je reclame altijd en overal.

Koop advertentieruimte voor elk apparaat, kanaal of format — vanuit één platform.
In-app of in-stream. Thuis of onderweg. Of alle bovenstaande mogelijkheden Beslissen waar je video-advertenties de meeste impact zullen hebben op kijkers, kan een uitdaging zijn in de multichannel wereld van vandaag. Met Adobe Advertising Cloud kun je gemakkelijk advertenties plannen en aanschaffen — voor verschillende apparaten, kanalen en formats — waarmee je het beste rendement op je marketinginvestering realiseert.

Digitale-reclameformats

Mobiel

Mobiel

Maak mobile tot een prioriteit, en bereik doelgroepen op het snelstgroeiende van alle advertentie-formats — waarop consumenten 50 procent van hun mediatijd spenderen.
Meer informatie ›

Desktop

Desktop

Lever boeiende, interactieve ervaringen aan doelgroepen die de overstap maken van traditionele tv naar digitale schermen.
Meer informatie ›

Verbonden tv

Verbonden tv

Lever traditionele tv-reclame aan doelgroepen die gebruikmaken van streaming media op Smart TV’s, gameconsoles en set-top boxes.
Meer informatie ›

Sociale Media

Sociale Media

Bereik doelgroepen die al zeer betrokken zijn met relevante, tijdige content, en meet gemakkelijk de impact van je content.
Meer informatie ›

Digital Out-of-Home (DOOH)

Digital Out-of-Home (DOOH)

Publiceer je advertenties in levensgrote formats, dankzij automatisering waardoor je niet langer hoeft na te denken over planning, bieding en aankoop.
Meer informatie ›

Weergave

Display

Vertel visueel krachtige merkverhalen op banners van elke vorm en elke afmeting — overal op het web.
Meer informatie ›

Native reclame

Native reclame

Combineer je content met die van uitgevers op schermen en kanalen, en lever advertenties die consumenten minder indiscreet zullen vinden, maar die toch boeiend zijn.
Meer informatie ›


Verkrijg inzicht via interacties

Verkrijg inzicht via interacties.

We helpen je kijkeronderzoeken te ontwikkelen die de effectiviteit van je digitale-reclamecampagne meten, zodat je kunt zien wat werkt, en snel kunt wijzigen wat niet werkt.

Ontdek meer over hoe je met Adobe Advertising Cloud de juiste betrokkenheidstrategie kunt plannen en de bijbehorende advertentieruimte kunt kopen.

We hebben topscores behaald op het gebied van media-aankoop.


Zie in het nieuwe Forrester Wave-rapport waarom Adobe Advertising Cloud een leider is op het gebied van ‘omnichannel demand-side platforms’.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze voorbeelden voor best practices op het gebied van de programmatische inkoop van media en het plaatsen van advertenties.