Je kunt het wel degelijk iedereen naar de zin maken.

Doordat advertenties dynamisch worden geoptimaliseerd, kunnen adverteerders specifieke doelgroepen bereiken. De flexibele advertenties worden in real-time gepersonaliseerd om de interesse en conversie te verhogen en de ervaringen te integreren.

Het toppunt van flexibiliteit.

Consumenten willen gepersonaliseerde ervaringen, maar het aanbieden daarvan kan lastig, tijdrovend en duur zijn. Met dynamische advertenties is dat verleden tijd. Je kunt klanten nu flexibele advertenties aanbieden die in real-time worden gepersonaliseerd op basis van hun acties op de website, data van klanten en partners, en demografische data van derden.


“Het rendement op onze advertentie-uitgaven is dankzij Adobe Media Optimizer met 106% toegenomen ten opzichte van onze vorige display-leverancier.”
– Latanya Hodges, Senior Interactive Marketing Manager bij Redbox

Voorzieningen voor dynamische optimalisatie van advertenties.

Adobe Experience Cloud-integratie

Gebruik People Core Service en de doelgroepsegmenten van Adobe Experience Cloud voor de programmatische inkoop van advertenties en gepersonaliseerde reclame-ervaringen.

Uitvoerige campagne-opties

Presenteer de juiste advertentie aan de juiste persoon. Dynamische advertenties vormen de basis voor sterke campagnes in verticale markten en de marketingtrechter – van retargeting en loyaliteitsprogramma’s tot en met prospectie en bewustmakingscampagnes.

Voorzieningen voor doelgroeptargeting

Gebruik data van websitebezoekers, partners, derden en locaties om relevante en boeiende ervaringen aan te bieden. Voor een nog sterkere personalisatie kun je Adobe Analytics, Adobe Audience Manager of de doelgroepsegmenten van Adobe Media Optimizer gebruiken.

Flexibele advertenties

Met je eigen advertentielay-outs kun je je merk optimaal profileren. Op feeds gebaseerde retargeting en algoritmische optimalisatie van advertentie-elementen geven je de flexibiliteit om de juiste advertentie op verschillende typen apparaten aan te bieden.

Inzichten en optimalisatie

Weet hoe elke advertentie presteert aan de hand van diepgaande rapporten over advertenties, aanbiedingen, producten, media en doelgroepen. Optimaliseer je advertenties vervolgens op basis van de resultaten, of laat de algoritmen hun werk doen om je prestatiedoelstellingen te realiseren.

 

Beheer al je reclamekanalen vanuit één oplossing.


Bekijk waarom we tot leider zijn uitgeroepen in The Forrester Wave™: Omnichannel Demand-Side Platforms, Q2 2017.
 

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksvoorbeelden voor best practices op het gebied van de programmatische inkoop van media en het plaatsen van advertenties.