Bekijk hoe onze klanten slagen met Media Optimizer.

Weergave

eHealth
eHealth ging een partnerschap aan met Adobe Experience Cloud voor het retargeten en stimuleren van conversie met behulp van een geïntegreerde oplossing.
Chegg
Chegg gebruikt Adobe retargeting en optimalisatie voor het vergroten van het bereik en het identificeren van studenten met een hoge ‘lifetime value’.
Sears Canada realiseerde significante prestatieverbeteringen met Media Optimizer.

Zoeken

Starcom Mediavest Group
Zie hoe betaald zoeken bij Starcom van een bijkomstigheid is uitgegroeid tot een nauwkeurig afgestemde strategie voor hun klanten.
Premium retailer De Bijenkorf testte verschillende platforms en ontdekte dat Media Optimizer de juiste partner voor hen was.
Life Technologies ontdekte dat ze met Adobe Experience Cloud eenvoudig konden schalen om toekomstige behoeften te ondersteunen.

Social media

Sears Canada richtte zich op Facebook-groei. Media Optimizer hielp hen hierbij.
Suncorp
Suncorp Life maakte gebruik van Media Optimizer voor het kopen, optimaliseren en meten van Facebook-advertenties en het stimuleren van geavanceerde attributie en inzichten.
Thomson
Met behulp van Media Optimizer bereikte Thomson nieuwe klanten door Facebook een fundamenteel onderdeel van hun online strategie te maken.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksvoorbeelden voor best practices op het gebied van de programmatische inkoop van media en het plaatsen van advertenties.