JE MERKWAARDE BESCHERMEN

Je hebt je merk zorgvuldig opgebouwd. Bescherm je merk.

Je hebt het merk zorgvuldig opgebouwd. Bescherm het dan ook.
Je wilt niet dat je logo, advertentie of merk wordt geassocieerd met iets dat hatelijk of genant is. We hebben een lange geschiedenis van fraudepreventie en ondersteunen je bij een proactieve benadering van het beschermen van je merkwaarde. Met Adobe Advertising Cloud kun je je digitale-reclamecampagnes beheren en voorkomen dat je campagnes worden gekoppeld aan content en eigenschappen die niet overeenkomen met het imago van je merk.
Adobe biedt voorzieningen voor al onze verplichtingen als gegevensverwerker, of implementeert deze. Als gegevensverwerker werken we toe naar één geïntegreerde service voor alle Adobe Experience Cloud-oplossingen.

Functies voor merkveiligheid in Adobe Advertising Cloud.

Screening op site- en appniveau

Screening op site- en appniveau

Een gespecialiseerd team beoordeelt elke site op kwaliteit en content, om eventuele onveilige inventory te verwijderen zoals illegale content, haatdragende uitspraken, extremistische uitlatingen, en meer.
Contextuele targeting

Contextuele targeting

Target met succes uitsluitend de pagina's met content die relevant is voor je advertentie. Je kunt tevens content of specifieke URL’s uitsluiten die schadelijk of irrelevant zijn voor je merk.
Pre-bid-filtering

Pre-bid-filtering

Voorkom dat advertenties worden aangeboden naast aanstootgevende content.

Veilige en eenvoudige merkveiligheid.

Volgens ons beleid, ontvang je een terugbetaling via ons Non-Human Traffic (NHT) Credit Program voor impressies die worden geïdentificeerd als verdacht of frauduleus door WhiteOps, een toonaangevende verificatieservice, voor video- en display-impressies die worden aangeboden via open uitwisselingen — zonder dat je actie hoeft te ondernemen.

Beveiliging, in elke fase van het proces.

Op de volgende vier belangrijke manieren waarborgen we dat je merk toegang heeft tot de veiligste en beste mediaplaatsing.
Beveiliging, in elke fase van het proces.
Fraudepreventie
Start met het minimaliseren van niet-menselijk verkeer. We helpen ervoor te zorgen dat je campagnes worden bekeken door echte mensen, dankzij botverkeerdetectie en -blokkering.
Merkveiligheid
Nadat we het risico van fraude hebben geminimaliseerd, helpen we je te waarborgen dat je advertenties gebruik maken van merkveilige content dankzij onze meerlagige content- en kwaliteitscreening.
Zichtbaarheid
Zodra je merkveiligheidcontroles hebt ingesteld, kun je onze oplossing voor meerdere schermen en onze pre-bid-optimalisatie benutten om de meest zichtbare en kosteneffectieve advertentieplaatsingen te vinden.
Integraties met externe partijen
Activeer externe integraties voor pre-bid-filtering en zichtbaarheidrapportages voor een extra kwaliteitslaag met betrekking tot media.

Behoud controle over je merk binnen je volledige inventory.

Open uitwisseling

Open uitwisseling

Gecentraliseerde toegang tot meer dan een miljard veilingen per dag, wereldwijd.
Privé deals

Privé deals

Gestroomlijnde advertentie-aanbieding en RTB-gestuurde besluitvorming voor rechtstreekse deals van uitgever.
On demand

On Demand

Via één muisklik toegang tot deals van meer dan 150 premium uitgevers en tv-broadcasters.

We hebben meer dan alleen je merkveiligheid in gedachten.

Bekijk de andere manieren waarop Adobe Advertising Cloud je merk stimuleert.