Marquee loupes left

Adobe Advertising Cloud-functies

Geautomatiseerde media-inkoop met een demand-sideplatform is essentieel voor bedrijven om hun digitale advertentiestrategie te stimuleren. De DSP die je kiest, kan je het voordeel bieden dat je nodig hebt om je strategie met succes en op een kosteneffectieve manier te kunnen implementeren, uitkomsten nauwkeurig te voorspellen en je klant een ervaring te bieden die interessant voor hem is. Adobe Advertising Cloud is door Forrester consequent toonaangevend in het werkveld genoemd. Bekijk hoe we je kunnen helpen om ook toonaangevend te worden op jouw terrein.

Marquee loupes right

Een kwart eeuw aan digitale transformatie.

Digitale reclame is bijna 25 jaar oud en dat vieren we met een blik op het verleden én de toekomst.

DSP

Alles op dezelfde pagina wanneer je je allemaal op hetzelfde platform bevindt.

Het is eenvoudiger om een omni-channelstrategie te visualiseren wanneer je beschikt over een uniform demand-sideplatform. Adobe Advertising Cloud DSP is het meest uitgebreide platform dat je toegang biedt tot praktisch alle media en dat alle tools biedt voor kwaliteitscontrole, meting en optimalisatie.

DSP-loupes

Adobe Advertising Cloud is standaard geïntegreerd met Adobe Analytics, dus als je beide producten gebruikt, kun je eenvoudiger en efficiënter data gebruiken voor je advertenties. Dankzij de integratie kun je de impact van je targetingstrategieën analyseren: diep voor reclamemateriaal binnen je paid-mediakanalen, en breed voor on-site prestaties.

Meer informatie over Adobe Analytics-integratie

Gebruik metingsoplossingen van industrieleiders zoals Nielsen om de volledige reikwijdte van campagneprestaties te kunnen bekijken, zowel online als offline. Krijg actiegerichte inzichten, dankzij eenvoudige toegang tot real-time campagnedata en aangepaste rapporten.

Meer informatie over attributie en meting

Behoud de controle over je merk met onze toonaangevende tools, om ervoor te zorgen dat je advertenties op de gunstigste manier worden weergegeven. Dankzij mogelijkheden voor paginascreening wordt foutieve inventory gedetecteerd en beperkt, terwijl fraude, merkschendingen en een suboptimale zichtbaarheid worden opgespoord en voorkomen door middel van pre-bid-filtering.

Meer informatie over tools voor merkveiligheid

Bepaal de invloed van merkreclame met onze eigen A/B-testtool, Experiment Designer. En om ‘brand lift’ en kanaalimpact te meten, gebruik je onze gratis in-house, real-time enquêtetool.

Meer informatie over merkonderzoeken en testen

Plan en koop advertenties voor verschillende schermen en formaten. Voeg bestaande tv- en digitale plannen of een combinatie van datasets in om per kanaal de optimale inventorymix en budgettoewijzingen te bepalen. Meet daarna nauwkeurig het bereik, de frequentie en de impact.

Meer informatie over cross-screen-planner

Benut je tijd optimaal met een verscheidenheid aan tools, producten en integraties, inclusief eenvoudige en flexibele definities voor doelstellingoptimalisatie, prestatiedoelen op pakketniveau, verbeterde tools voor bewerking in bulk en bulkcreatie, en prestatiemetrics.

Meer informatie over efficiëntietools

Graaf dieper en maak gebruik van verfijndere dataverwerking voor grotere inzichten. Activieitenlogboeken bevatten uitgebreide informatie over campagneactiviteiten, die rechtstreeks wordt opgenomen in je eigen database of datamanagementplatform. Onze rapportage-API geeft je prestatiemetrics rechtstreeks in de native applicaties van de adverteerder.

Meer informatie over DSP-tools voor bedrijven

Selecteer de ideale targetingcombinatie met meerdere opties, inclusief inventorytargeting op basis van sites, apps en categorieën. Of target op basis van doelgroepsegment, apparaattype, fabrikant, OS, browser, connectiviteit of locatie van landniveau tot postcode.

Meer informatie over multivariate targeting

Ga verder dan cookies en apparaten en target individuele personen. Koppel de apparaten van een individuele persoon om enkel profiel samen te stellen. En met ons open platform kun je eenvoudig databronnen samenvoegen om dat profiel uit te breiden. Dit alles kan worden gebruikt om meer klanten te vinden met behulp van lookalike modeling.

Meer informatie over op mensen gerichte marketing

Automatiseer particulier inventorymanagement voor gegarandeerde aankopen en premium, on-demand inventory via meer dan 100 uitgevers en tv-broadcasters, of via niet-traditionele programmatische aanbiedingen zoals audio, digital out of home (OOH) en social media.

Meer informatie over premium inventorymanagement

Zoeken

Vereenvoudig de creatie en het bijwerken van searchcampagnestructuren met intuïtieve workflows en tools voor automatische creatie, dynamische bewerking en campagnerapportage die werken in combinatie met verschillende zoekmachines, inclusief Google, Bing, Yahoo en Yandex.

Meer informatie over geavanceerd campagnemanagement

Bepaal uiterst nauwkeurig welke inzichten je nodig hebt om campagnes af te stemmen op je doelgroep en het aantal conversies te vergroten. Bekijk de interactie van klanten met je advertenties op alle kanalen, zodat je een compleet beeld van het aankooptraject krijgt.

Meer informatie over geavanceerde zoekrapportage

Door AI aangestuurde optimalisatie zorgt voor betere prestaties door conversies te maximaliseren, ongeacht je budget. We hebben geavanceerde biedingsmodellen ontwikkeld, zodat je nauwkeurigere voorspellingen voor je campagnes kunt genereren voor alle belangrijke metrics.

Meer informatie over prestatieoptimalisatie

Plan je campagnestrategie met behulp van kant-en klare prognosetools met kunstmatige intelligentie, aangestuurd door Adobe Sensei. Voer simulaties uit die aangeven hoeveel je aan elke campagne moet besteden. Krijg aangepaste aanbevelingen voor uitgaven die je helpen om je budget over al je portfolio’s te verdelen. Beschik over inzichten tot op trefwoordniveau dankzij gedetailleerde modellering, inclusief kosten, clicks, positie, kosten per click en omzet.

Meer informatie over voorspellende prognosetools voor bedrijven

Betere resultaten zijn het gevolg van beter management.

Van dataverwerking tot campagnemanagement, verkrijg toonaangevende functies voor intuïtievere workflows, optimaliseer biedingen, los setupproblemen op en meer. Aangestuurd met behulp van kunstmatige intelligentie, zul je ervaren hoe je campagne uitpakt, zelfs nog voordat je deze hebt gestart.

Search loupes

Tv

Introduceer de woonkamer in het digitale tijdperk.

Wanneer je niet alleen begrijpt wat je klant doet, maar ook waarom hij het doet en hoe hij verschilt van andere klanten, kun je hem bieden wat hij nodig heeft. We beschikken over krachtige, eersteklas tools waarmee iedereen binnen je bedrijf alle klantdata die je hebt verzameld kan omzetten in wat-, waarom- en hoe-inzichten die daadwerkelijk ROI bieden.

Introduceer de woonkamer in het digitale tijdperk.

We hebben de automatisering van digitale media-inkoop geïntroduceerd in traditionele tv-reclame. Nu kun je al je tv-kijkers bereiken, van broadcast- tot lineaire kabelinventories en hun data combineren voor het verkrijgen van nuttige inzichten in je kijkers. 

Tv-loupes

Bekijk je volledige reclameplan van digital tot tv zodat je overlap, economische efficiënties en mogelijkheden voor het bereiken van doelgroepen kunt identificeren. Gebruik digitale data en kijkerspatronen om de kloof te dichten tussen videoreclame voor digitale en traditionele tv voor een effectievere targeting van huishoudens.

Meer informatie over tv-naar-digital-planning

Bereik je consumenten, ongeacht waar en hoe ze televisiecontent consumeren. Krijg toegang tot de meeste broadcast- en lineaire-kabelinventory van alle platforms en de mogelijkheid om particuliere marktplaatsen te activeren.

Meer informatie over alle vormen van tv

Ga verder dan de traditionele demografie op basis van leeftijd en geslacht die wordt gebruikt in tv-reclame en neem daarnaast ook kijkerspatronen, data uit de eerste hand, merkaffiniteit, klantgedrag en psychografische informatie op. Je kunt ook kijkgewoonten voorspellen op basis van aangepast doelgroepgedrag en aangepaste kenmerken.

Meer informatie over datagestuurde targeting

Begrijp de behoeften van je klanten met behulp van een combinatie van merkonderzoeken, metingsopties voor digitale en offline conversies, duplicatieanalyse, bereik- en frequentiescores, en Nielsen-geverifieerde, transparante doelgroepbereikrapportage.

Meer informatie over tv-analytics en attributie

Plaats je klanten in hun context.

Wanneer je niet alleen begrijpt wat je klant doet, maar ook waarom hij het doet en hoe hij verschilt van andere klanten, kun je hem bieden wat hij nodig heeft. We hebben krachtige, superieure tools waarmee iedereen in je bedrijf alle klantdata die je hebt verzameld, kan omzetten in wat-, waarom- en hoe-inzichten die ROI opleveren. 

Creatief

Digitale advertenties die onmiddellijk worden gebouwd voor media-aankopen die in een oogwenk worden gedaan.

Zeggen dat je inzicht kunt omzetten in actie is één ding. Het echt doen, is heel iets anders. Omdat Adobe Analytics deel uitmaakt van een geïntegreerd digitaal ecosysteem, maken we het integreren van inzichten in reclame, cross-channelcampagnes of de personalisatie van content eenvoudiger dan ooit.

Gebruik op regels gebaseerde beslissingsbomen om je klanten een reeks advertenties aan te bieden die hen door een traject leidt en hen volgt, zelfs als ze andere apparaten of websites gebruiken.

Meer informatie over op regels gebaseerde ervaringen

Ontwikkel automatisch duizenden digitale advertenties die in real-time variëren voor productgebaseerde retargeting, personalisatie van advertenties, doelgroepsegmentatie en het klanttraject. Al deze advertenties kunnen worden geoptimaliseerd met een feedgebaseerd algoritme, en met gebruikmaking van multivariate testen.

Meer informatie over feedgestuurde creative

Reduceer de kosten voor het ontwerpen van digitale advertenties, dankzij intuïtieve, zelfservice gebruikersinterfaces en aangepaste sjablonen waarmee je verschillende elementen kunt bewerken, terwijl je regels blijft hanteren die je nieuwe lay-outs merkgericht houden.

Meer informatie over creatieve, intuïtieve workflows

Maak samenwerking tussen design- en marketingteams realiteit met de integratie van de Creative Cloud-assetslibrary en klantdata vanuit Adobe Analytics en Adobe Audience Manager. Dankzij deze combinatie, verkrijg je goedgekeurde, op je campagne afgestemde advertentie-elementen waarmee je op inzichten gebaseerde, gepersonaliseerde advertentie-sequenties kunt bouwen.

Meer informatie over content- en dataintegraties

Krijg ondersteuning bij het volgen van de nieuwste ontwikkelingen in digitale reclame. Onze experts kunnen je laten zien hoe je aangepaste, interactieve en verbluffende advertenties kunt creëren die niet alleen producten verkopen, maar je doelgroep ook op een dieper niveau boeien, en die jou in technologisch opzicht voorop zullen doen lopen.

Meer informatie over aangepaste creative-services

Digitale advertenties die onmiddellijk worden gebouwd voor media-aankopen die in een oogwenk worden gedaan.

Dankzij de krachtige creative-tools van Adobe, plus de uitzonderlijke inzichten via onze analytics kun je snel gepersonaliseerde advertenties bouwen die zijn afgestemd op klantgedrag, profielen, en de verschillende posities in het klanttraject. Met flexibele sjablonen en intuïtieve workflows, kun je altijd de juiste advertentie leveren aan de juiste persoon, op het juiste moment.

Creative loupes

Laten we kijken wat Adobe Advertising Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Advertising Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.