Zonder een samenhangend platform,
heb je geen eenduidige mediastrategie.

Je bent aanwezig op mobiele apparaten en lanceert een nieuw product, maar je tv-, online video-, search- en displayadvertenties tonen telkens iets anders. Wat een uniforme campagne had kunnen zijn, bleek een tactische uitvoering in silo's. Met Adobe Advertising Cloud verandert dit volledig. Door media, content en data te combineren, kun je eindelijk een naadloze, relevante ervaring bieden op elk kanaal. Het soort ervaring dat klanten boeit en de conversie vergroot.

Illustratie demand-side-platform

Krijg het allemaal met ons demand-side-platform

Een onvolledige oplossing is nooit goed genoeg, maar dat is waar veel media-inkopers tegenwoordig mee te maken hebben. Momenteel profiteren alleen de digitale componenten van een media-aankoop van de automatisering van een demand-side-platform. Terwijl het overige gedeelte het moet doen met tientallen jaren oude technologie. En heel vaak vertrouwen marketeers op drie of meer single-point DSP’s voor het uitvoeren van hun strategie. Elke DSP levert dus slechts een gedeelte van de data en van het klanttraject, en bereikt slechts enkele van de kanalen. Het wordt tijd dat dat verandert. Ontdek wat onze gecombineerde DSP voor jou kan doen. 

Searchmarketingmanagement

Krijg een slimmer searchmarketingmanagement

Om de juiste bezoekers op een efficiënte manier naar je site te leiden, moet je data samenvoegen uit zoveel mogelijk bronnen en deze daarna analyseren om inzicht te krijgen in de beste manier om je bezoekers te bereiken. Ons platform haalt alles uit je first-party data en voegt een uitgebreid scala van data uit externe bronnen toe. Daarna krijg je met onze exclusieve Adobe Sensei-intelligence voorspellingen over hoe je met de laagst mogelijke kosten de hoogst mogelijke conversie realiseert. Je kunt resultaten meten, je campagne beheren, inzichten omzetten in actie en zo een voorsprong krijgen op je concurrenten. 

Tv-reclame

Lever betere tv-reclame

Tv-reclame maakt deel uit van de traditionele media en is een van de mediavormen die nog steeds relevant is voor de huidige consumenten. Hoewel sommige marketingmanagers ervan overtuigd waren dat tv-reclame nooit zou integreren met de digitale wereld, hadden ze het mis. Tv heeft zich erg ontwikkeld. Het is beschikbaar op de desktop van elke consument en reist met hem mee in zijn zak. Bij media-aankopen voor traditionele tv, zijn spreadsheets nog steeds relevant. Met het juiste platform, kun je echter media-aankopen automatiseren, gemakkelijk data activeren, en meer. Je bereikt dus niet alleen je doelgroep, maar je bereikt deze nauwkeuriger dan vroeger.

Illustratie creative management|

Breng creative management tot leven

Zo veel ruimte, zo weinig tijd. Geautomatiseerde aankopen. Real-time bieden. Personalisatie. Nieuwe apparaten. Er is geen tekort aan plekken waar je je digitale advertenties kunt plaatsen. Bij Adobe, zijn we experts in het ontwerpen van creatieve tools en we hebben die know-how gebruikt voor het automatiseren van de tijdrovende taken die het aanpassen van reclamemateriaal voor geavanceerde advertentiecampagnes met zich meebrengt. Bekijk hoe marketeers en designers dankzij creative management op een nieuw niveau kunnen samenwerken om campagnes te schalen en uitzonderlijke ervaringen te leveren. 

Voor jou aanbevolen

Bereik overal je doelgroepen met een cross-channelvideoplatform dat hetzelfde doet.


Bij evaluatie op 10 criteria noemde Forrester ons een leider onder de leveranciers van videoreclameplatforms. Lees het rapport The Forrester New Wave™: Cross-Channel Video Advertising Platforms, Q3 2019 om te ontdekken waarom.


Twee keer uitgeroepen tot Magic Quadrant Ad Tech Leader.


We zijn tot leider uitgeroepen in Gartner’s Magic Quadrant for Ad Tech 2019. Lees wat onze sterke punten voor jou kunnen betekenen.


Laten we kijken wat Adobe Advertising Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.