Optimale prestaties

AI-gestuurde optimalisaties vergroten de biedrespons op onverwachte marktwijzigingen, zoals toegenomen CPC-concurrentie en verbeterde nauwkeurigheid met betrekking tot het realiseren van de dagelijkse uitgavedoelen voor je portfolio.


De juiste trefwoorden. De juiste prijs. Geen probleem.

Het succes van je campagne is afhankelijk van het bieden op de beste trefwoorden tegen de laagste prijs. Reclame is echter niet statisch en moet snel en nauwkeurig reageren wanneer de omstandigheden veranderen. Maar je tijd is waarschijnlijk beter besteed aan je algemene strategie in plaats van aan het handmatig optimaliseren van trefwoorden.
 
Met onze functie voor prestatieoptimalisatie kun je regels voor trefwoordbieding definiëren die afhankelijk zijn van specifieke omstandigheden, waarna je trefwoordbiedingen automatisch worden verfijnd op basis van deze regels. Creëer eenvoudige of complexe regels — de keuze is aan jou. Je kunt onze sjablonen voor prestatieoptimalisatie gebruiken of je eigen sjablonen creëren met behulp van belangrijke conversiegebeurtenissen en berekende metrics.

Kijk hoe het werkt.

Kijk hoe het werkt.

Deelvenster voor biedingsautomatisering
Verkrijg het algemene overzicht dat je nodig hebt voor het plannen van campagnes. Creëer en bekijk biedregels op campagne-, advertentiegroep-, en trefwoordniveau.

Biedoptimalisatie met doelgroepanalytics
Beschik over de data die je nodig hebt voor het nemen van betere biedingsbeslissingen, door gebruik te maken van klantdata uit de eerste hand van Adobe Analytics en Adobe Audience Manager.

Intraday biedoptimalisatie
Vergroot je budget door te profiteren van de perioden van de dag met de hoogste ROI voor elk trefwoord. Elk uur evalueert Adobe Advertising Cloud Search je biedingen en worden wijzigingen aangebracht op basis van marketfluctuaties. Hierdoor wordt de nauwkeurigheid verbeterd waarmee je de uitgavedoelen bereikt voor je dagelijkse portfolio, ongeacht wat er tijdens de dag gebeurt.

Meer informatie over prestatieoptimalisatie in Adobe Advertising Cloud.

Ga aan de slag met het creëren van optimalisatieregels.

Ga aan de slag met het creëren van optimalisatieregels.

Lees Adobe Advertising Cloud Help voor informatie over hoe je optimalisatieregels voor prestaties creëert.

Help-sectie

 

Benut het potentieel optimaal.

Bekijk deze korte video om de mogelijkheden weer te geven van Adobe Advertising Cloud Search.

Nu bekijken

Benut het potentieel optimaal.

Bekijk verwante functies.

Predictive modeling

Gebruik kunstmatige intelligentie voor het maximaliseren van conversie door aanbevelingen te implementeren voor de optimale combinatie op basis van doelen en budget. Realiseer betere campagnevoorspellingen met modellen voor verwachte clicks, kosten, CPC, positie en inkomsten voor je searchmarketingstrategie.

Searchtools voor bedrijven

Verkrijg een volledig platform voor mediainvestering met Adobe Advertising Cloud Search. Het platform omvat een direct API, waarmee je toegang hebt tot alle belangrijke zoekmachines ter wereld, inclusief Google, Bing, Yahoo Gemini, Yandex, Baidu, Yahoo Japan, en meer.

Intuïtieve searchworkflows

Navigeer snel door je searchcampagnesetup, geef een voorbeeld weer en los problemen op. Je kunt ook tijdrovende, handmatige processen reduceren met tools voor bewerking in bulk zoals een eenvoudig te gebruiken bewerkingsvenster, flexibele planning en eenvoudige functionaliteit voor knippen en plakken met Microsoft Excel.

Laten we kijken wat Adobe Advertising Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Advertising Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.