Searchmarketing die is gericht op de toekomst. En die de weg ernaartoe leidt.  

Searchmarketingmanagement draait om het krijgen van grip op wat onbeheerbaar lijkt. Miljoenen trefwoorden. Meerdere zoekmachines. Dimensionale targeting. Deze aspecten creëren een duizelingwekkende hoeveelheid data die moeilijk te ontcijferen lijkt. Adobe Advertising Cloud Search houdt niet alleen rekening met dit alles tijdens het automatiseren van prestatieoptimalisatie, voorspellingen en aanbevelingen voor uitgaven, maar geeft je ook de tools voor een probleemloze gegevensverwerking.

Door het automatiseren van searchbewerkingen behoud je de controle.

Je wilt webverkeer dat de grootste potentie heeft om op waardevolle manieren te converteren. Die klanten en anderen zoals hen zitten weggestopt in je data. Dit is waar je searchmarketing om de hoek komt kijken. Met de juiste oplossing, kun je siteanalytics combineren met doelgroepsegmenten. Samen bieden ze je de mogelijkheid om deze data zinvol te benutten, doordat automatisch de optimale strategieën worden bepaald voor het stimuleren van conversie op basis van budget.

Wanneer de omstandigheden veranderen, kunnen zich echter uitdagingen voordoen. In dergelijke gevallen voerden marketeers vaak handmatig aanpassingen door. Maar het in je eentje configureren van de hele campagne, en het uitvoeren van bewerkingen en handmatige optimalisaties, kan je hele dag, en je nacht, in beslag nemen.

Daarom moet je oplossing voor searchmarketingmanagement de juiste tools bieden. Zoals een tool die intuïtieve workflows, automatisering, krachtige dataintegraties, optimalisatie en campagnecreatie voor verschillende zoekmachines biedt. Dit maakt weer tijd voor je vrij, zodat je je kunt richten op planning en strategie. En de tool reageert met een snelheid die jij nooit zou kunnen realiseren, zodat je je doelgroep kunt bereiken voordat deze onbereikbaar is geworden.

Adobe kan je helpen.

Adobe Advertising Cloud Search met kunstmatige intelligentie van Adobe Sensei biedt je het meest uitgebreide searchmanagement, dankzij de automatisering van search-, winkel- en retargetingcampagnes. Alleen wij bieden modeltransparantie en nauwkeurigheidsrapporten die inzicht bieden in echte prestaties in plaats van alleen voorspellingen voor clicks, kosten en opbrengsten. Hierdoor kan Adobe Sensei de juiste beslissingen nemen om op de meest efficiënte manier te voldoen aan je prestatiedoelen.

Dankzij een intuïtieve navigatie en tijdbesparende workflows, biedt Adobe Advertising Cloud Search een krachtige, real-time integratie met Adobe Analytics, Adobe Audience Manager en Adobe Campaign — terwijl je data, doelgroepsegmenten en andere marketingkanalen met elkaar worden verbonden.

Search maakt deel uit van Adobe Advertising Cloud, het eerste end-to-end, onafhankelijke platform in de industrie voor het managen van reclame voor traditionele tv- en digitale formaten. Advertising Cloud is de enige oplossing in zijn soort die is ontworpen om je merk veilig te houden, prestaties en economische transparantie te verbeteren en het volledige scala aan data en creatieve mogelijkheden van Adobe te benutten. Met een grotere controle over je wereldwijde uitgaven voor advertenties, ben je in de beste positie om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Het overzicht van searchmarketingmanagement bekijken

Social Kinnect-logo

“Adobe Advertising Cloud Search heeft in hoge mate bijgedragen aan kostenverlaging en, nog belangrijker, heeft ons in staat gesteld om onze strategieën op een veel betere manier te optimaliseren en tegelijkertijd onze Share of Voice te behouden — en dit alles terwijl de doeltreffendheid van onze inspanningen continu werd verbeterd.”

Mihir Palan, Account Director, Digital Media Planning & Buying, Social Kinnect

Searchmarketingfuncties

Predictive modeling

Gebruik kunstmatige intelligentie voor het maximaliseren van conversie door aanbevelingen te implementeren voor de optimale combinatie op basis van doelen en budget. Realiseer betere campagnevoorspellingen met modellen voor verwachte clicks, kosten, CPC, positie en inkomsten voor je searchmarketingstrategie.

Geavanceerd campagnemanagement

Vereenvoudig de creatie en het bijwerken van searchcampagnestructuren met intuïtieve workflows en tools voor automatische creatie, dynamische bewerking en campagnerapportage die werken in combinatie met verschillende zoekmachines, inclusief Google, Bing, Yahoo en Yandex.

Intuïtieve searchworkflows

Navigeer snel door je searchcampagnesetup, geef een voorbeeld weer en los problemen op. Je kunt ook tijdrovende, handmatige processen reduceren met tools voor bewerking in bulk zoals een eenvoudig te gebruiken bewerkingsvenster, flexibele planning en eenvoudige functionaliteit voor knippen en plakken met Microsoft Excel.

Andere voordelen

Demand-side-platform

Laten we kijken wat Adobe Advertising Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Advertising Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.