Echte intelligence wanneer je die nodig hebt.

Je onderneming heeft meer nodig dan eenvoudige webanalytics. Je moet elk stukje data dat je over een persoon hebt combineren met geavanceerde machine learning en automatisering om diepere inzichten te ontdekken voor elke ervaring. Je hebt dus customer intelligence nodig.

Tablets

Analytics Cloud-producten

Pictogram

Analytics

Allereerst moet je je doelgroep kennen. In al zijn facetten. Adobe Analytics is de toonaangevende tool voor analytics en metingen die verder kijkt dan data en inzichten biedt op basis waarvan je actie kunt ondernemen. Dan hebben we het niet over eenvoudige webanalytics, maar over customer intelligence.

Ontdek Adobe Analytics

Monitor
Pictogram

Doelgroepprofielen

Het verzamelen van data is slechts de helft van de oplossing. Met het Audience Manager DMP kun je elk stukje klantdata uit elke bron verzamelen in één profiel – een waardevolle basis die met al onze producten wordt gedeeld.

Ontdek Adobe Audience Manager

Laptop

Bron   |   Disclaimer

Forrester heeft Adobe uitgeroepen tot leider op het gebied van customer analytics.

Adobe kreeg de hoogst mogelijke score in 20 criteria, waaronder actie en bruikbaarheid. Lees waarom Adobe tot leider is uitgeroepen in The Forrester Wave™: Customer Analytics Solutions, Q2 2018.

Airbus meet cross-channel-data om klanten in kaart te brengen, in te spelen op interesses van klanten en de waarde van digitale initiatieven aan te tonen.

Veranderende opvattingen over digitale data leiden tot betere beslissingen, tijdbesparing en effectievere processen.

Met behulp van Adobe Experience Cloud biedt DER Touristik persoonlijke ervaringen en een consistent klanttraject via online en offline contactpunten.

Laten we kijken wat Adobe Analytics voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Analytics voor jouw bedrijf kan betekenen.