Doelgroepdata is complex. Er actie op ondernemen, dient dat niet te zijn.

Het benutten van inzichten zou makkelijk moeten zijn. Met Adobe Audience Manager kun je gefragmenteerde data van elk kanaal of elk apparaat omzetten in waardevolle doelgroepen, die je meteen kunt targeten.

Voordelen

Stap over naar ons datamanagementplatform.
We denken dat een datamanagementplatform verder moet gaan dan beperkte, mediagebaseerde integraties. Adobe Audience Manager is gekoppeld aan je complete marketing-stack, inclusief de hele Adobe Experience Cloud.

Vernieuw je doelgroepsegmentatie.
Wij gaan verder dan de traditionele doelgroepsegmentatie uit het verleden om je een uitstekende controle te bieden over het combineren van databronnen tot doelgroepsegmenten.

Het is belangrijk om je klanten te kennen.
Krijg een prima inzicht in het gebruik van je eigen data en de data van externe bronnen.

Win met realtime actie.
We begrijpen dat actie essentieel is. Daarom hebben we Audience Manager ontworpen om snel data binnen te halen, de meest actuele inzichten te leveren en segmenten te activeren in real time voor het leveren van ongelooflijke ervaringen.

Bron   |   Disclaimer

Klantervaringen tellen. En daarom telt ook je DMP.

Kijk waarom we tot leider zijn uitgeroepen in The Forrester Wave™: Data Management Platforms, Q2 2017.

Waarmee we ons onderscheiden

Succesverhalen

Sky

Princess Cruises combineerde Adobe Audience Manager met Adobe Analytics en kreeg een uniek totaalbeeld van haar klanten en inzichten.

Sky

Sky UK gebruikte de geïntegreerde marketinghulpmiddelen van Adobe om oplossingen en ervaringen te bieden die de omnichannel aard van hun klanten weerspiegelt.

Sky

WestJet heeft zijn digitale marketing naar een hoger niveau getild, de conversie vergroot en zijn online ervaring verbeterd met een homogeen Adobe-platform.

Laten we kijken wat Adobe Audience Manager voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Audience Manager voor jouw bedrijf kan betekenen.