Adobe Audience Manager-functies

Data maken deel uit van je waardevolste middelen. De manier waarop je datamanagementplatform deze data hanteert, betekent het verschil tussen data die stof liggen te verzamelen of data die het belangrijkste element worden van uitstekende digitale ervaringen. Adobe Audience Manager heeft de functies die jij nodig hebt om te excelleren in elke datamanagementfase, van verzameling tot segmentatie tot targeting en optimalisatie. Bekijk het van dichtbij en je ziet waarom Forrester ons consistent toonaangevend noemt onder de DMP's.

Dataverzameling en -centralisatie

Start je dataverzameling op de juiste manier.

Het is van cruciaal belang hoe je je data vanaf het begin aanpakt. Als je bij deze eerste stappen fouten maakt, kan dat in een later stadium leiden tot een lawine van problemen. Daarom zorgen onze functies voor dataverzameling en centralisatie voor betere, moeitelozere opname van data aan de hand van onbeperkte bestandsoverdrachten, intelligente apparaatgrafieken, retroactief creëren van kenmerken, API-ondersteuning, dataverzameling van verschillende apparaten en meer.

Silo’s behoren voorgoed tot het verleden.

Download bulkdata inclusief gebruiker-ID's, eigenschap-ID's, segment-ID's en andere parameters voor aangepaste analyse of modellering die kunnen worden gebruikt in externe systemen of teruggezet naar Audience Manager als segmenten.

Meer informatie over datafeeds

Neem online en offline data op van merkinteracties en ervaringen bij verschillende contactpunten waaronder CRM, klant-ID's, call-centers, verkooppunten, IOT-apparaten, set-top boxes en nog meer.

Meer informatie over Data Ingestion

Voer data op apparaatniveau in Adobe Audience Manager in en gebruik zowel deterministische als probabilistische methoden voor apparaatkoppeling. Maak een grafiek met eerstehandsdata, aangemelde data van Profile Link en de Adobe Experience Cloud Device Co-op-data, of breid je bereik uit met een externe apparaatgrafiek.

Meer informatie over apparaatgrafieken

Datamanagement en segmentatie

Plaats je klanten in hun context.

Wanneer je niet alleen begrijpt wat je klant doet, maar ook waarom hij het doet en hoe hij verschilt van andere klanten, kun je hem bieden wat hij nodig heeft. We hebben krachtige, superieure tools waarmee iedereen in je bedrijf alle klantdata die je hebt verzameld, kan omzetten in wat-, waarom- en hoe-inzichten die ROI opleveren. 

Bekijk de overlap tussen je doelgroep en je geselecteerde targetingplatform, bijvoorbeeld een DSP, zodat je campagneprestaties kunt voorspellen en plannen voordat je segmenten activeert. Er zijn ook opties voor het delen van data met bestemmingen als advertentieservices, DSP's, advertentienetwerken, enz.

Meer informatie over adresseerbare doelgroepen

Op onze veilige privémarkt kun je gemakkelijk data van derde partijen kopen of verkopen en samenwerkingen aangaan voor data van tweede partijen.

Meer informatie over Audience Marketplace

Definieer hoe apparaten zijn samengevoegd, op het niveau van gebruikers of huishoudens, of breid targetingparameters uit. Op basis van de profielregels die je instelt, kun je identiteiten beheren en een consistente ervaring leveren op verschillende apparaten.

Meer informatie over identiteitbeheer

Breid je bereik uit voorbij je kernklanten en ontdek nieuwe, unieke, waardevolle doelgroepen dankzij data van derden die gebruikmaken van onze eigen TraitWeight-algoritme, aangedreven door Adobe Sensei.

Meer informatie over Lookalike-modellering

Groepeer profielen in segmenten met Segment Builder om je waardevolste gebruikers te targeten en meet de populatie van een segment in real time om je campagneresultaten te verbeteren.

Meer informatie over marktsegmentatie

Plaats je klanten in hun context.

Wanneer je niet alleen begrijpt wat je klant doet, maar ook waarom hij het doet en hoe hij verschilt van andere klanten, kun je hem bieden wat hij nodig heeft. We hebben krachtige, superieure tools waarmee iedereen in je bedrijf alle klantdata die je hebt verzameld, kan omzetten in wat-, waarom- en hoe-inzichten die ROI opleveren.

Zoek doelgroepen tussen enen en nullen.

Voor een ongeoefend oog lijken alle data op elkaar. Maar in de vele data-stacks zitten individuen. Personen. Door het gebruik van kunstmatige intelligentie die wordt aangestuurd door Adobe Sensei met lookalike-modellering, inschatting van segmentgrootte en nog meer, plus booleaanse logica om eigenschappen te combineren en te onderdrukken, kun je de data op een zinvolle manier ordenen en segmenteren.

Plaats je klanten in de juiste context.

Targeting en optimalisatie

Klaar, richten, optimaliseren.

Als de data zijn verzameld en verwerkt, ben je klaar om je in te stellen op de segmenten. De functies voor targeting en optimalisering in Adobe Audience Manager geeft je de mogelijkheid om segmenten naar verschillende kanalen te sturen, zodat je je klanten overal kunt bereiken, waar ze ook zijn. Door het gebruik van hulpmiddelen als Audience Analytics en Audience Lab voor A/B-testen krijg je de hulp die je nodig hebt om je campagnes te optimaliseren en meer inzichten te onthullen – allemaal terwijl je dankzij onze dataprivacyfuncties aan de hoogste eisen voldoet wat betreft naleving en beveiliging.

Verwerf sneller inzichten voor iedereen.

Splits segmenten in wederzijds uitsluitende groepen om de prestaties van verschillende targeting platforms of algoritmische modellen af te zetten tegen jouw KPI's, zodat je kunt zorgen voor succesvolle metrics.

Meer informatie over A/B-testsegmentatie

Zorg voor ongeëvenaarde customer intelligence met bidirectionele realtime dataoverdracht van Adobe Analytics. Door twee bronnen bij elkaar te brengen biedt doelgroepanalytics een krachtigere, gecombineerde rapportage die prestaties op segmentniveau biedt voor beter geïnformeerde optimalisaties.

Meer informatie over doelgroepanalytics

Gebruik ingebouwde functies om te voorkomen dat data worden geactiveerd op manieren die inbreuk kunnen maken op de privacy van data of gebruikersovereenkomsten. Jij bepaalt hoe data worden gebruikt en welke databronnen en -bestemmingen kunnen worden gekoppeld aan persoonlijk identificeerbare informatie.

Meer informatie over besturingselementen voor privacy

Activeer tientallen bestemmingen ter ondersteuning van realtime overdracht van segmentinformatie. Zorg ervoor dat je klantinformatie steeds wordt vernieuwd wanneer gebruikers je site bezoeken of daar actie ondernemen, zodat je je klanten altijd op het juiste moment kunt bereiken.

Meer informatie over realtime bestemmingen

Laten we kijken wat Adobe Audience Manager voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Audience Manager voor jouw bedrijf kan betekenen.