Creëer boeiende winkelervaringen met

Magento Commerce

Knop Gratis uitproberen

Bedrijfsklaar

Ontdek Adobe Commerce Cloud, een oplossing die de flexibiliteit van Magento Commerce combineert met de bedrijfstools van Adobe Experience Cloud.

Duizenden extensies

Bekijk onze bibliotheek van wereldklasse met thema's en extensies. Je kunt alles vinden, van het Amazon Sales Channel tot Akeneo-productmanagement.

Krachtige partners

Ga verder met je implementatie, siteontwerp en merchandising dankzij de steun van ons ongeëvenaarde netwerk van partners.

Summit is digitaal gegaan.

Ontdek de nieuwste CXM-inzichten, productinnovaties en best practices in keynotes en meer dan 100 breakout-sessies.

Leiders geven hun mening.

Directieleden hebben zich in het gesprek gemengd. Ontdek welke inzichten zij hebben in het rapport 2020 Digital Transformation Trends.

Magento is al drie jaar op rij een leider in digitale verkoop.

Maak van elk kanaal je winkel.

Met een gebruikersvriendelijke interface, mogelijkheden voor slepen en neerzetten en in-line bewerking helpt Magento Commerce je bij het creëren van ervaringen die naadloos integreren op mobiele apparaten, social media en in winkels, zonder IT-ondersteuning.

Doe geen concessies aan jouw verkoopvisie.

Wat jouw verkoopwensen ook zijn, Magento Commerce heeft de flexibiliteit waarmee je kunt leveren. Bied een onuitputtelijke voorraad, ondersteun meerdere sites, merken en zelfs hybride B2B- en B2C-bedrijfsmodellen — alles binnen één verkoopoplossing.

Richt je op klanten, niet op je techniek.

Verkort je time-to-market, verlaag de kosten van contentwijzigingen en implementatie op meerdere sites, en beperk je afhankelijkheid van IT, allemaal dankzij een betrouwbare, uiterst beschikbare oplossing en ons uitgebreide partner- en applicatie-ecosysteem.

Magento vs. Shopify

Vergelijk Magento Commerce met de concurrentie in Magento vs. Shopify — Het beste verkoopplatform voor je bedrijf selecteren.

Bekijk wie nog meer Magento Commerce gebruiken

Download vandaag nog je gratis Magento Commerce-demo.


Laten we kijken wat Adobe Commerce voor jouw bedrijf kan betekenen.