Creëer naadloze, omni-channel winkelervaringen.

Omni-channel ervaringen creëren is iets dat elk merk zou moeten doen, maar doorgaans niet doet. Door een naadloze en gepersonaliseerdere winkelervaring te bieden, ongeacht het kanaal, houd je je klanten tevreden en blijf je de concurrentie mijlenver voor.

Wees precies daar waar je klanten zijn.

Wees precies daar waar je klanten zijn.

Men ontkomt niet aan de druk die klanten op merken zetten om een consistente en steeds gepersonaliseerdere winkelervaring te bieden, ongeacht het kanaal — of het nu ervaringen op het web, mobiele apparaten of in winkels betreft. Toch voldoen de meeste retailers niet aan deze verwachtingen, ondanks de beschikbare tools voor het leveren van een omni-channel verkoopervaring.

Dit biedt je een mogelijkheid om een voorsprong op de concurrentie te realiseren. Je kunt tools implementeren die het mogelijk maken om overal te verkopen. En dat hoeft zelfs niet moeilijk te zijn. Met een gebruikersvriendelijke interface, mogelijkheden voor slepen en neerzetten en in-line bewerking, vereist het creëren van ervaringen die naadloos integreren op mobiele apparaten, sociale media en in winkels geen IT-ondersteuning. Hierdoor kun je snel ervaringen lanceren.

En wat het allerbelangrijkste is: wanneer klanten het idee hebben dat je aan hun verwachtingen voldoet of deze overtreft, doordat je ze op elk kanaal aankopen laat doen, inclusief online en in winkels, verwerf je klantloyaliteit. En dat leidt tot meer omzet, meer groei en meer klanten.

Adobe kan je helpen.

Adobe kan je helpen.

Met Magento Commerce Cloud, dat onderdeel is van Adobe Experience Cloud, beschik je over de tools waarmee je op elk kanaal kunt voldoen aan de verwachtingen van klanten — op mobiele apparaten, social media, etc. Gebruik je intuïtieve beheerinterface en tools om boeiende ervaringen te creëren die geen IT-ondersteuning vereisen. Van positionering van alle contentelementen via slepen en neerzetten tot de mogelijkheid om tekst in-line te bewerken, je kunt snel en gemakkelijk omni-channel lanceren.

Onze intelligente sourcing biedt een nog betere omni-channel klantervaring doordat je voor alle kanalen een enkel overzicht wordt geboden van de beschikbare voorraad. Hierdoor kun je de gevreesde “niet op voorraad”-ervaring vermijden. En met flexibele fulfillment-opties zoals ophalen-in-de-winkel en verzenden-naar-en-vanaf-winkel, kun je niet alleen overal verkopen, maar overal voldoen aan alle behoeften.

Ontdek waarom Magento Commerce Cloud en leider wordt genoemd in het Gartner Magic Quadrant voor
Digital Commerce.

Fraport

“Wat echt bijzonder is aan deze oplossing, is dat het een van de eerste echte multi-retailer, multi-channel, multi-alles oplossingen is die je kunt gebruiken op een groot aantal platforms.”

Kian Gould, solution integrator voor Fraport

Fraport

Functies voor omni-channel ervaringen

Krachtige gebruikservaring

Krachtige gebruikservaring

Breng je visies tot leven met rijke, kant-en-klare functies, een ongeëvenaarde mogelijkheid tot aanpassing en probleemloze externe integraties.

Page Builder

Page Builder

Bouw en configureer je webpagina’s aan de front-endkant zonder dat je je hoeft aan te melden bij de back-endkant.

Fulfillment

Fulfillment

Bied klanten een eindeloze reeks producten en verkoop op een effectievere manier.

Andere voordelen ontdekken

Geïntegreerde verkoop

Geïntegreerde verkoop

Commerce Intelligence

Commerce Intelligence

Laten we kijken wat Adobe Commerce Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laten we kijken wat Adobe Commerce Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.