Geïntegreerde verkoopervaring in de back-end. Geïntegreerde winkelervaring aan de front-end.

Met een geïntegreerde verkoopervaring kun je elk aspect van je bedrijfsmodel – B2B, B2C of hybride – beheren en realiseren. En dat heeft voordelen voor zowel je bedrijf als je klanten. Zo wordt je workflow vereenvoudigd en profiteert de koper van een geïntegreerde ervaring, van eerste indruk tot fulfillment en daarna.

Eén totaalbeeld leidt tot een unieke totaalervaring.

Om aan de verwachtingen te voldoen, moet je in staat zijn gepersonaliseerde ervaringen te beheren en te leveren om zo klantloyaliteit op te bouwen. Beheer je meerdere merksites of hanteer je een bedrijfsmodel voor hybride verkoop, zoals B2B en B2C, dan is een geïntegreerde verkoopervaring een nog grotere uitdaging.

Met een geïntegreerde verkoopoplossing beheer en lever je alle ervaringen voor al je merken en klanten – inclusief consumenten en andere bedrijven – vanaf één locatie. Daardoor worden je back-endprocessen vereenvoudigd. Er zijn minder leveranciers nodig, de scholings- en trainingskosten gaan omlaag doordat er minder technologieën worden gebruikt en de personeelsplanning wordt gestroomlijnd. Daarnaast beschik je over flexibel voorraad-, order- en fulfillmentbeheer, waardoor je processen eenvoudiger en goedkoper worden. Klanten kunnen de volledige beschikbare voorraad zien en producten aanschaffen via elk kanaal, terwijl jij de fulfillment vanuit elke winkel of elk magazijn kunt doen om zo de levertijd op een uiterst kosteneffectieve manier te verkorten.

Met een geïntegreerde set organisatieprocessen bespaar je niet alleen veel werk, maar kun je ook unieke, indrukwekkende klantervaringen bieden die de loyaliteit bevorderen.

 

Adobe kan je helpen.

Magento Commerce Cloud, onderdeel van Adobe Experience Cloud, is ontworpen vanuit het simpele idee dat een geïntegreerd verkoopplatform voor het beheren en leveren van de totale verkoopervaring niet alleen gemakkelijker is voor je back-end, maar het ook gemakkelijker maakt om een uitzonderlijke klantervaring te bieden aan de front-end. Dat is met name zo in een complexe bedrijfsomgeving zoals een hybride verkoopmodel waarin B2B- en B2C-klanten worden bediend of waarin meerdere merken en websites worden beheerd.

Van de mogelijkheid om aangepaste catalogi en prijslijsten te maken tot voorzieningen voor het beheren van meerdere websites, inclusief verschillende merken, productlijnen en geografieën: in Magento Commerce Cloud komt alles samen op een centrale locatie met een centraal overzicht. Daar is de volledige beschikbare voorraad te zien, kunnen klanten producten aanschaffen en kunnen orders flexibel worden afgehandeld. Producten kunnen online worden gekocht, ze kunnen worden afgehaald in de winkel, of ze kunnen worden aangeschaft in de winkel en vervolgens naar huis worden verzonden. Je kunt zelfs van je winkels mini-distributiecentra maken, waar voorraad online kan worden gekocht en vervolgens vanuit de winkel wordt verzonden. Magento Commerce Cloud biedt je volledig inzicht, volledige controle en een volledige ervaring van het hele aankooptraject.

Ontdek waarom Magento Commerce Cloud een leider wordt genoemd in het Gartner Magic Quadrant voor Digital Commerce.

“We wilden de bestelervaring moderniseren en vereenvoudigen voor de bar-, club- en restauranteigenaars in Australië. We moesten ervoor zorgen dat onze zakelijke klanten op elk gewenst moment bestellingen konden plaatsen op het apparaat van hun keuze.”

Dani Hepperlin, eCommerce & Digital Manager, Brown-Forman

Functies voor geïntegreerde verkoop

Multi-Brand-oplossing

Bedien alle klanten — zakelijke klanten en consumenten — via digitale kanalen, zonder uitgebreidere vereisten met betrekking tot bedrijfsresources.

Fulfillment

Bied klanten een eindeloze reeks producten en verkoop op een effectievere manier.

Geïntegreerde B2B-functionaliteit

Krijg inzichten, optimisatie en real-time personalisatie gedurende het aankooptraject, zodat je winkelervaringen van wereldklasse kunt bieden die de conversiepercentages en de gemiddelde orderwaarde vergroten.

Andere voordelen ontdekken

Omni-channel ervaringen

Operationeel vertrouwen

Commerce Intelligence

Meer informatie over de oplossing voor meerdere merken in Magento Commerce Cloud

Combineer alle aspecten van je verkoop.

Ontdek hoe je met een gecentraliseerde verkoopoplossing de klantloyaliteit en de omzet kunt vergroten door verbluffende ervaringen te bieden aan al je klanten, zowel zakelijke klanten als consumenten.

Meer informatie


Laten we kijken wat Adobe Commerce voor jouw bedrijf kan betekenen.