Onze toezegging aan jou.

Bij Adobe is niets belangrijker dan de gezondheid en het welzijn van onze klanten, werknemers en wereldwijde gemeenschap. Nu de situatie met COVID-19 zich ontvouwt, verbinden wij ons ertoe om jou de ondersteuning en informatiebronnen te bieden die je nodig hebt in deze moeilijke tijden.

Shantanu Narayan

Een brief van Adobe CEO Shantanu Narayen

COVID-19 verandert alles aan ons leven en werk, en we proberen allemaal om onze families, werknemers, klanten en gemeenschappen zo goed mogelijk te beschermen in deze verergerende crisis. Namens alle Adobe-werknemers wil ik zeggen dat onze gedachten uitgaan naar iedereen die is getroffen door deze crisis. 

 

Meer lezen

Wij staan klaar om jou te ondersteunen.

Of je nu vanaf huis samenwerkt met collega's of lesgeeft aan leerlingen via virtuele leslokalen, wij hebben enige informatiebronnen en speciale programma's samengesteld waarmee je dit succesvol kan doen. Meer informatie.

Creëren en samenwerken vanaf elke locatie.

Blijf creëren en samenwerken, ook vanaf huis.

 

Met de juiste tools en informatiebronnen kunnen jij en je team blijven creëren en samenwerken om projecten gaande te houden, ook al bevinden jullie je op allerlei verschillende plaatsen. 

 

Meer informatie

Op afstand doceren en leren.

Op afstand leren en doceren.

 

Studenten en docenten die vanaf huis werken, moeten een nieuwe manier vinden om betrokken en geïnspireerd te blijven. Zoek informatiebronnen om toegang te krijgen tot creatieve tools en te blijven leren.

 

Meer informatie

Je bedrijf gaande houden.

Zorgen dat je teams op elkaar blijven afgestemd.

 

Plotseling werkt elk team in je hele organisatie voortdurend op afstand. Wij hebben een lijst met tools samengesteld waarmee iedereen digitaal kan werken — overal en met elk apparaat.

 

Meer informatie

Tips voor thuiswerken.

Tips voor thuiswerken.

 

Net zoals veel mensen bij Adobe, bevind je je wellicht in een nieuwe realiteit waarin je thuis werkt met je partner en kinderen om je heen, die ook thuis werken of thuis les krijgen. Lees enige best practices die wij nuttig vonden.

 

Meer informatie

Manieren om contact te houden.

Ook als je op afstand werkt, zijn er allerlei manieren om contact te houden met de Adobe-gemeenschap. Bekijk deze nuttige informatiebronnen. 

Behance

 

Presenteer en ontdek creatief werk op Behance, ’s werelds grootste creatieve gemeenschap. 

Adobe Live

 

Bezoek toonaangevende designers en kunstenaars online op elke weekdag, terwijl ze in real time werken aan echte projecten. 

Adobe Portfolio

 

Creëer en bewerk je eigen portfoliowebsite om je werk te presenteren.

Experience League

 

Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van Customer Experience Management met ons gepersonaliseerde leerprogramma. 

Contact

Adobe Help Center

Ondersteuning en probleemoplossing.

Ondersteuning voor ondernemingen

Speciale hulp voor grote organisaties.