Onderteken documenten en laat ze ondertekenen vanuit huis.

Met Adobe Sign kun je eenvoudig zelf documenten ondertekenen en documenten voor elektronische ondertekening versturen naar anderen. Het is rechtsgeldig, veilig en kan thuis worden afgehandeld. Of je nu bij een klein bedrijf of een grote organisatie werkt, probeer Adobe Sign gratis uit. Of neem een Small Business-lidmaatschap en ontvang een tijdelijke aanbieding.

Onderteken documenten en laat ze ondertekenen vanuit huis.

Zorg dat elk formulier eenvoudig elektronisch kan worden ondertekend.

 

Converteer papieren formulieren en PDF's naar digitale formulieren die eenvoudig zijn in te vullen en te ondertekenen. Iedereen kan het formulier invullen, ondertekenen en terugsturen met elk apparaat, zonder dat het nodig is om aanvullende software te downloaden.

 

Ontdek hoe je formulieren maakt met Adobe Sign

Documenten automatisch bijhouden

 

Als je een digitaal document of een PDF ter ondertekening verzendt met Adobe Sign, ontvang je een melding wanneer het wordt geopend en ondertekend — zodat je de ondertekeningsstatus altijd en overal kunt bijhouden.

 

Meer informatie over het volgen van documenten

Voeg Adobe Sign toe aan je favoriete apps.

 

Adobe Sign werkt vanuit de tools die je dagelijks gebruikt. Je kunt documenten ter ondertekening verzenden vanuit apps en opslagoplossingen, waaronder Microsoft Office en Dropbox.

 

Alle integraties weergeven

Ontdek hoe je Adobe Sign en Microsoft-apps gezamenlijk gebruikt

Volledige beveiliging en naleving van wet- en regelgeving.

 

Adobe Sign voldoet wereldwijd aan het breedste scala van juridische vereisten, de meest veeleisende branchevoorschriften en de strengste beveiligingsstandaarden – waaronder de AVG van de Europese Unie en de FedRAMP Tailored-vereisten.

Meer bronnen voor jou

Tips voor thuiswerken
Je bedrijf gaande houden
Je bedrijf gaande houden

Neem contact met ons op.

Adobe Help Center

Ondersteuning en probleemoplossing.

Ondersteuning voor ondernemingen

Speciale hulp voor grote organisaties.

We horen graag van je.

We doen ons uiterste best om je de tools te geven die je nodig hebt om in deze moeilijke tijd je creativiteit en je workflow te verbeteren. Vul de enquête in en deel je ervaringen.