Een brief van Adobe CEO Shantanu Narayen

Shantanu Narayan

Aan onze Adobe Community,

 

COVID-19 verandert alles aan ons leven en werk. We proberen allemaal om onze families, werknemers, klanten en communities zo goed mogelijk te beschermen in deze verergerende crisis. Namens alle Adobe-werknemers wil ik je laten weten dat onze gedachten uitgaan naar iedereen die is getroffen door deze crisis. 

 

Het is altijd de missie van Adobe geweest om onze klanten te ondersteunen bij het creëren van digitale ervaringen die overal ter wereld worden gebruikt. Creativiteit, productieve documentworkflows, digitale marketing en e-commerce zijn zodanig belangrijk voor onze maatschappij en economie dat deze processen moeten doorgaan, ook al werken we op afstand of kunnen we niet reizen. 

Iedereen bij Adobe doet er alles aan om te zorgen dat onze klanten productief kunnen blijven en kunnen doorgaan met samenwerken in deze moeilijke tijden. Hier volgen een paar dingen die wij doen om dit doel te realiseren: 

Zorg dragen voor continuïteit van services

 

Wij onderkennen de kritieke rol die onze technologie speelt bij jouw creatieve activiteiten en zakelijke succes. Ik wil iedereen graag verzekeren dat Adobe Creative Cloud, Adobe Document Cloud, Adobe Experience Cloud en Adobe Managed Services volledig functioneel blijven. Onze cloudoplossingen worden gemonitord en uitgevoerd vanaf verschillende locaties over de gehele wereld, op basis van een model met meerdere leveranciers en meerdere cloudinfrastructuren. Dit garandeert dat wij deze oplossingen kunnen blijven leveren en aan ieders behoeften kunnen blijven voldoen.

 

Eenvoudiger dan ooit zakendoen met ons

 

Wij implementeren onmiddellijk een aantal klantvriendelijke programma's om duurzame toegang te bieden tot onze producten.

 

  • We verlengen de onbeperkte toegang tot de deel- en samenwerkingsvoorzieningen binnen alle Adobe XD-lidmaatschappen tot oktober 2020.

  • Adobe Portfolio is tot en met 31 december 2020 voor iedereen 60 dagen gratis.

  • Om de creatieve community toegang tot zo veel mogelijk vacatures te geven, maken we Adobe Talent op Behance tijdelijk gratis voor alle bedrijven en wervers.

  • Omdat het voor bedrijven noodzakelijk is om digitaal te communiceren met hun klanten, zorgen we dat Adobe Analytics en Adobe Experience Manager bestand zijn tegen pieken in het webverkeer voor data en analytics. Wij verbeteren tevens de toegang tot en flexibiliteit van Experience Cloud op basis van de specifieke behoeften van onze zakelijke klanten. Wij hebben overheidsinstellingen over de hele wereld al laten weten dat wij technologie voor contentmanagement, e-mail, formulieren en handtekeningen beschikbaar maken.

 

Adobe staat klaar om je te ondersteunen in deze ongekende tijden. Onze werknemers staan klaar voor alle vragen of zorgen die je hebt. 

 

Blijf boven alles veilig en gezond. 

 

Shantanu

Neem contact met ons op.

Adobe Help Center

Ondersteuning en probleemoplossing.

Ondersteuning voor ondernemingen

Speciale hulp voor grote organisaties.

We horen graag van je.

We doen ons uiterste best om je de tools te geven die je nodig hebt om in deze moeilijke tijd je creativiteit en je workflow te verbeteren. Vul de enquête in en deel je ervaringen.