Speciale programma's en maatregelen die wij instellen om jou te ondersteunen

 

We hebben een aantal klantvriendelijke programma’s geïmplementeerd om de toegang tot onze producten te waarborgen.

Onderwijs

 

Nu ze de klaslicenties van hun school niet kunnen gebruiken, krijgen leerlingen tot en met 6 juli 2020 gratis persoonlijke toegang tot Adobe Creative Cloud vanaf huis.

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Adobe Acrobat

 

We maken gedeelde samenwerking aan PDF-documenten gratis in Acrobat-apps voor de desktop, het web en mobiele apparaten.

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Adobe Sign

 

Wij hebben tijdelijke aanbiedingen voor Adobe Sign Small Business-lidmaatschappen.

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Magento en Marketo

 

On demand trainingsprogramma's voor Magento en Marketo stellen je in staat om doorlopend te blijven leren. Zowel Magento on demand training als het Marketo E-Learning Passport-lidmaatschap is gratis beschikbaar tot en met 30 juni 2020. 

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Adobe XD

 

Binnen alle gratis en betaalde XD-lidmaatschappen verlengen wij de onbeperkte toegang tot al onze functies voor delen en samenwerken tot oktober 2020.

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Adobe Talent op Behance

 

We willen de creatieve community via Adobe Talent op Behance toegang tot zo veel mogelijk vacatures bieden. Daarom maken we de service tijdelijk gratis voor alle bedrijven en wervers. Zoals altijd is het geheel gratis om op banen te solliciteren op Behance. 

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Adobe Portfolio

 

Adobe Portfolio is tot en met 31 december 2020 voor iedereen gratis. Begin vandaag nog met het maken van je portfoliosite en ontvang gratis hosting, plus een onbeperkt aantal pagina's. 

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Adobe Experience Cloud

 

Omdat het voor bedrijven essentieel is om digitaal met hun klanten te communiceren, zorgen we dat Adobe Analytics en Adobe Experience Manager bestand zijn tegen pieken in het webverkeer voor data en analytics. Wij verbeteren tevens de toegang tot en flexibiliteit van Adobe Experience Cloud op basis van de specifieke behoeften van onze zakelijke klanten. Wij hebben overheidsinstellingen over de hele wereld al laten weten dat wij technologie voor contentmanagement, e-mail, formulieren en handtekeningen beschikbaar maken.

Adobe Summit

 

Bekijk onze wereldwijde digitale ervaring, eenvoudig in je browser en on demand. Ontdek de nieuwste CXM-inzichten, productinnovaties en best practices in keynotes en meer dan 100 breakout-sessies. Nu bekijken.

Adobe Teamprojecten

 

Tot en met 17 augustus 2020 bieden we de externe samenwerking van Adobe Team Projects aan gebruikers van Adobe Premiere Pro en After Effects aan die een licentie voor Creative Cloud voor individuele gebruikers hebben. Team Projects maakt het makkelijk voor collega's om overal samen te werken aan videoprojecten door wijzigingen te synchroniseren via de cloud.

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Adobe Spark

 

De kwaliteit van je online communicatie en socialmediaberichten kan een groot verschil maken. Daarom verlengen wij de gratis proefperiode voor Adobe Spark tot twee maanden als je je via het web aanmeldt voor een individueel lidmaatschap. Deze aanbieding is tot 15 juli 2020 beschikbaar voor nieuwe leden – bekijk de voorwaarden. De gratis proefversie biedt toegang tot premiumfuncties op het web en mobiele apparaten.

 

Raadpleeg Veelgestelde vragen

Adobe Captivate Prime

 

Ondernemingen kunnen werknemers, partners en klanten effectieve training blijven bieden met een gratis proefversie van 45 dagen voor Adobe Captivate Prime, het Adobe Learning Management System (LMS) van de volgende generatie.

Adobe Captivate

 

Wij bieden docenten een verlengde proefperiode van 90 dagen voor Adobe Captivate om e-learning eenvoudig te maken. Converteer je lesmaterialen naar video's, maak nieuwe online tutorials en controleer de voortgang van je studenten — allemaal zonder te programmeren.

Adobe Creative Residency

 

Met het Adobe Creative Residency-programma is een maatschappelijk fonds van $ 1 miljoen opgezet om makers van visuele digitale werken te steunen. Meld je aan voor een toelage van $ 500 tot $ 5.000 voor een portfolioproject of een betaalde Adobe-projectopdracht.

 

Nu toepassen

Adobe draagt bij aan het Stand for Small-programma

 

Wij zijn er trots op om kleine bedrijven betekenisvolle steun te geven met het Stand For Small-programma, dat wordt ondersteund door ruim 40 bedrijven.

 

Meer informatie

Adobe Spark-aanbieding voor Techstars-oprichters

 

Wij werken samen met Techstars om de COVID-19-crisis te bestrijden en jij kunt meedoen. Werk samen met uitvinders, innovators, ontwikkelaars en anderen die willen helpen.

 

Meer informatie

Zes maanden gratis — Microsoft 365 Business Basic

 

In een tijd waarin alles op afstand wordt gedaan moet je zorgen dat je verspreide team verbonden en productief blijft. Vandaag ontvangen nieuwe klanten Microsoft 365 Business Basic zes maanden lang gratis bij een jaarlidmaatschap. Microsoft Teams biedt je op één plaats functies voor chatten, vergaderen, bellen en samenwerken. Bovendien krijg je toegang tot 1 TB cloudopslag (per gebruiker) en webversies van Office-apps, waaronder Word, Excel en PowerPoint.

 

Meer informatie

Adobe werkt samen met de #OpenWeStand-alliantie van GoDaddy

 

Het doet ons deugd om samen met 50 andere bedrijven het kleinbedrijf te ondersteunen via de #OpenWeStand-alliantie.

 

Meer informatie

Adobe en Square helpen bedrijven

 

Exclusief aanbod voor Adobe-klanten: Bespaar USD 10 op Square Reader for Contactless and Chip en richt je bedrijf in op contactloze betalingen. Gebruik de code ADOBE10 bij het afrekenen. Zie voorwaarden en bezoek Square’s Resource Hub voor meer informatie.

Neem contact met ons op.

Adobe Help Center

Ondersteuning en probleemoplossing.

Ondersteuning voor ondernemingen

Speciale hulp voor grote organisaties.

We horen graag van je.

We doen ons uiterste best om je de tools te geven die je nodig hebt om in deze moeilijke tijd je creativiteit en je workflow te verbeteren. Vul de enquête in en deel je ervaringen.