Speciale programma's en maatregelen die wij instellen om jou te ondersteunen

 

Wij implementeren onmiddellijk een aantal klantvriendelijke programma's om duurzame toegang te bieden tot onze producten zolang de COVID-19-situatie voortduurt.

Veelgestelde vragen over Adobe Portfolio

Adobe Portfolio is tot en met 31 december 2020 voor iedereen gratis. Begin vandaag nog met het maken van je portfoliosite en ontvang gratis hosting, plus een onbeperkt aantal pagina's.

 

Voor wie is deze aanbieding bestemd?

Iedereen met een Creative Cloud-lidmaatschap kan gedurende 60 dagen een Portfolio-site publiceren. Deze aanbieding geldt tot en met 31 december.

 

Wat als ik al Creative Cloud-lid ben?

Er is geen verschil als je een betaald lidmaatschap hebt. Portfolio blijft onderdeel van je lidmaatschap tijdens deze aanbiedingsperiode en erna.

 

Wat gebeurt er na 60 dagen met mijn portfolio?

Na 60 dagen is er een respijtperiode van twee weken waarin je een Creative Cloud-lidmaatschap kunt aanschaffen om je gepubliceerde site te houden. Als je geen lidmaatschapsvorm aanschaft, wordt je portfolio omgezet in een conceptportfolio. Je kunt deze opnieuw publiceren wanneer je een Creative Cloud-lidmaatschap aanschaft.

 

Wat als ik na 31 december een portfolio wil publiceren?

Deze aanbieding eindigt op 31 december. Als je gebruikmaakt van deze aanbieding, houd je je gepubliceerde site 60 dagen lang. Na 31 december is deze aanbieding niet meer beschikbaar voor nieuwe gebruikers. In plaats daarvan moet je een Creative Cloud-lidmaatschap aanschaffen om een site te publiceren. Je kunt nog wel een concept van je site maken.

 

Wat als ik al zakelijke klant ben?

Er is geen verschil voor zakelijke klanten, omdat deze allemaal betaalde accounts hebben. Voor zakelijk gebruik van Adobe Portfolio gelden de deelbeperkingen op het beheerniveau voor ondernemingen. Klanten uit het basis- en voortgezet onderwijs met zakelijke accounts hebben geen toegang tot Portfolio.

 

 

Terug naar programmawijzigingen

Neem contact met ons op.

Adobe Help Center

Ondersteuning en probleemoplossing.

Ondersteuning voor ondernemingen

Speciale hulp voor grote organisaties.

We horen graag van je.

We doen ons uiterste best om je de tools te geven die je nodig hebt om in deze moeilijke tijd je creativiteit en je workflow te verbeteren. Vul de enquête in en deel je ervaringen.