Speciale programma's en maatregelen die wij instellen om jou te ondersteunen

 

Wij implementeren onmiddellijk een aantal klantvriendelijke programma's om duurzame toegang te bieden tot onze producten zolang de COVID-19-situatie voortduurt.

Veelgestelde vragen over Adobe Team Projects

We maken Team Projects tot en met 17 augustus 2020 beschikbaar voor gebruikers van Adobe Premiere Pro en After Effects die een individuele licentie voor Adobe Creative Cloud hebben.


Wat is Team Projects?

Team Projects is een cloud-gehoste samenwerkingsservice waarmee editors en animatiedesigners kunnen werken binnen Premiere Pro en After Effects. Met Team Projects kunnen collega's overal samenwerken aan videoprojecten door wijzigingen te synchroniseren via de cloud. Je hoeft alleen maar verbinding te maken met de Team Projects-service en een Team Project te maken in Premiere Pro of After Effects.

 

Projectbestanden worden opgeslagen in Creative Cloud, zodat je de bestanden kunt terugzetten en synchroniseren voor meerdere werkstations. Teams kunnen zien wie online is en conflicten in real-time oplossen. Het is alsof je in dezelfde montageruimte werkt op honderden kilometers afstand.

 

Voor wie is deze aanbieding bestemd?

Team Projects-samenwerking wordt uitgebreid naar iedereen die een licentie voor Creative Cloud voor individuele gebruikers heeft voor Premiere Pro, After Effects of Alle Apps. 

 

Hoe ga ik aan de slag met Team Projects?

Als individuele licentiehouder heb je de nieuwste versie van Premiere Pro of After Effects nodig om Team Projects-samenwerking in te schakelen. Download de nieuwste versie van Premiere Pro en After Effects en kijk hoe je samenwerking inschakelt.

 

Hoe kan ik meer te weten komen over Team Projects?

Verken deze bronnen om meer te ontdekken over het gebruik van Team Projects om creatieve projecten van wereldklasse te maken:

 

Aan de slag met Team Projects

Een Team Project maken

Samenwerken met Team Projects

Wijzigingen delen en beheren met medewerkers

Media toevoegen en beheren in Team Projects

De Team Projects-community bezoeken

 

Moet ik bijwerken naar de nieuwste versie van Premiere Pro?

Voor toegang tot de Team Projects-samenwerkingsmogelijkheden in Premiere Pro als individuele licentiehouder heb je de nieuwste versie nodig. Zie de systeemvereisten en download de app.

 

Moet ik bijwerken naar de nieuwste versie van After Effects?

Voor toegang tot de Team Projects-samenwerkingsmogelijkheden in After Effects als individuele licentiehouder heb je de nieuwste versie nodig. Zie de systeemvereisten en download de app.

 

Kan ik Team Projects-samenwerking gebruiken in andere Adobe-apps?

Team Projects-samenwerking is alleen beschikbaar in de recentste versies van Premiere Pro en After Effects.

 

Hoe kan ik Team Projects blijven gebruiken wanneer de aanbieding is afgelopen?

Na 17 augustus 2020 kun je toegang tot je Team Projects behouden en samenwerkingsservices blijven gebruiken door te upgraden naar Creative Cloud voor teams of ondernemingen. Meer informatie

 

Wat als ik niet wil (of niet kan) upgraden naar een licentie voor teams of ondernemingen na 17 augustus?

Als je je project wilt behouden en eraan wilt blijven werken zonder toegang tot Team Projects, kun je je Team Project converteren naar een lokaal projectbestand.

 

Heb ik een Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap nodig voor toegang tot Team Projects?

Nee, je hebt geen Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap nodig voor toegang tot Team Projects-samenwerkingsservices. Team Projects-samenwerkingsservices zijn beschikbaar voor alle individuele licentiehouders van Premiere Pro en After Effects die toegang hebben tot de nieuwste versie. 

 

Wat is het verschil tussen Team Projects en Productions?

Productions in Premiere Pro is gelanceerd op 14 april 2020 en is ontworpen voor workflows met meerdere projecten en samenwerking op locatie door gebruik te maken van gedeelde lokale opslag. Team Projects is gebouwd voor samenwerking op afstand. Assets kunnen lokaal worden opgeslagen bij individuele gebruikers, en projectbestanden worden opgeslagen in Creative Cloud. Let op: de twee toolsets zijn verschillend en kunnen momenteel niet worden gecombineerd. Meer informatie over Productions

 

 

Terug naar programmawijzigingen

Neem contact met ons op.

Adobe Help Center

Ondersteuning en probleemoplossing.

Ondersteuning voor ondernemingen

Speciale hulp voor grote organisaties.

We horen graag van je.

We doen ons uiterste best om je de tools te geven die je nodig hebt om in deze moeilijke tijd je creativiteit en je workflow te verbeteren. Vul de enquête in en deel je ervaringen.