Adobe stimuleert animatie.

Een Adobe Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap bevat al onze animatie-apps en meer voor het creëren van je beste werk ooit — slechts 67,57 € per maand.

Een Adobe Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap bevat al onze animatie-apps en meer voor het creëren van je beste werk ooit — slechts 67,57 € per maand.

Breng elk idee tot leven.

Animeer personages in real time met Adobe Character Animator. Gebruik Adobe Animate om vectoranimaties te maken. Creëer composities, bewegende beelden en visuele effecten met Adobe After Effects. En schakel naadloos tussen deze creaties en andere Adobe-apps, zoals Photoshop en Illustrator. Of je nu Windows of macOS gebruikt, de juiste tekentools en animatiesoftware liggen klaar voor je.

 


Animatie in real time. Echt.

Character Animator gebruikt je webcam en microfoon in combinatie met motioncapture-technologie om je personages zó snel te animeren op basis van je bewegingen en uitdrukkingen — van lipsynchronisatie tot tracering van je ogen — dat je zelfs live kunt streamen. En met de Characterizer-functie kun je snel elk kunstwerk omzetten in een animatie. 

Character Animator

Creëer animaties voor tv, films, internet en meer.

Met Animate (voorheen Flash Professional) kun je hoogwaardige vectorafbeeldingen maken die schaalbaar, herbruikbaar en aanpasbaar zijn voor cartoons, banners, games en andere interactieve content. Importeer eenvoudig beelden uit Animate in After Effects en publiceer je geanimeerde video's op meerdere platforms met één druk op een knop.

Animate
Creëer animaties voor tv, films, internet en meer.

Maak razendsnel verbluffende composities en animaties.

Verander het weer in een scène, creëer spectaculaire effecten of begin met het animeren van filmtitels, logo’s en illustraties. Er is niets dat je niet kunt maken met After Effects, de toonaangevende animatie- en compositiesoftware. Importeer eenvoudig je favoriete personages uit Photoshop, Animate of Character Animator om ze in elke scène op te nemen.

After Effects

 

Bekijk hoe met Character Animator en After Effects een geanimeerde clip voor de The Late Show genaamd Our Cartoon President is gemaakt in slechts 18 dagen — deze was zo succesvol dat er een serie op Showtime uit voortkwam.

Zet inspiratie om in animatie.

Bekijk het werk van eersteklas animators die gebruikmaken van Adobe Creative Cloud.

Character Animator

Bekijk hoe AvatarLabs My Little Pony tot leven bracht op Facebook.

Nu bekijken ›

Animate

Bekijk hoe animators voor Star Wars Galaxy of Adventures heel ver weg een melkwegstelsel hebben gecreëerd.

Meer informatie ›

After Effects en Photoshop

Ontdek hoe Territory Studio de verbluffende, digitale wereld creëerde in Blade Runner 2049.

Nu bekijken ›

Vind het Creative Cloud-lidmaatschap dat bij jou past.

Creative Cloud – Alle apps

67,57 € per maand

Krijg Character Animator en de volledige verzameling creatieve apps.


Studenten en docenten

19,66 € per maand.

Bespaar meer dan 60% op 20+ Creative Cloud-apps. Meer informatie


Bedrijven

40,52 € per maand

Toonaangevende creatieve apps met eenvoudig licentiebeheer en implementatie.


Koop telefonisch via: 0800 80 982

Koop telefonisch via: 0800 80 982