Creatieve vrijheid met behoud van volledige controle.

Met Creative Cloud voor ondernemingen kun je de licentie- en implementatieopties kiezen die het meest geschikt zijn voor je onderneming. Beheer gebruikers en hun licenties centraal om de procedure eenvoudig te houden. En realiseer beveiliging op ondernemingsniveau, plus ondersteuning wanneer je deze nodig hebt.

Datagestuurde marketing

Bekijk hoe Creative Cloud voor ondernemingen licentiebeheer vereenvoudigt.

Beheer alles vanaf een enkel dashboard.
Beheer alles vanaf een enkel dashboard.
Beheer gebruikers en hun rechten centraal met behulp van het Adobe Admin Console. Voeg naar behoefte gebruikers toe, en wijs licenties opnieuw toe aan nieuwe gebruikers naarmate je workforce verandert. Maak pakketten van Adobe-apps en implementeer ze voor een groot scala van besturingssystemen en talen.
Werk samen op een gezamenlijk platform.
Creative Cloud voor ondernemingen met beheerde services en Adobe Marketing Cloud delen hetzelfde technologieplatform, en alle content is beschermd achter je firewall op een single-tenant server. Je creatieve en marketingteams kunnen dus eenvoudig op een veilige manier samenwerken en content sneller aanbieden.
Werk samen op een gezamenlijk platform.
Ga snel aan de slag dankzij speciale ondersteuning
Ga snel aan de slag dankzij speciale ondersteuning .
Een Adobe integratiespecialist zal met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je implementatie probleemloos verloopt en dat je weet hoe je je softwarelicenties beheert. Je ontvangt tevens speciale klantenservice op ondernemingsniveau, inclusief 24/7 ondersteuning via telefoon en e-mail, zodat je problemen snel kunt oplossen.
Loop voorop in de creatieve wereld.
Creatieve medewerkers hebben toegang tot honderden online lesvideo's voor elk ervaringsniveau — via hun browsers, hun tablets en zelfs hun Adobe-apps. En als onderdeel van het Expert Services-programma kunnen ze ook gebruikmaken van een onbeperkt aantal telefonische één-op-één-sessies met Adobe-specialisten, die hen helpen om workflowproblemen op te lossen en nieuwe functies optimaal te benutten.
Loop voorop in de creatieve wereld.

Implementeer op de manier die het meest geschikt is voor je organisatie.

Multi-tenant
Beheer je eigen speciale coderingssleutels en sla je data op op een multi-tenant back-end die wordt gehost door Adobe.
Single-tenant
Schakel beveiligde opslag, beveiligd delen van informatie en beveiligd bladeren in achter je firewall. Sla je data op op een single-tenant back-end die wordt gehost door Adobe en beheerd door je organisatie.

Kies je optie voor identiteitbeheer.

Adobe-id
Voor door Adobe gehoste, door gebruikers beheerde accounts die worden gemaakt door, en eigendom zijn van, individuele gebruikers.
Enterprise ID
Voor door Adobe gehoste, door ondernemingen beheerde accounts die worden gemaakt door IT-beheerders. Je organisatie is eigendom van en beheert de accounts en alle gekoppelde assets.
Federated ID
Voor door ondernemingen beheerde accounts met identiteitprofielen die worden geleverd door het Single Sign-On (SSO) identiteitbeheersysteem van je organisatie. ID’s worden gemaakt en beheerd door IT, en zijn tevens het eigendom van IT. Je organisatie is eigendom van en beheert alle accounts en alle gekoppelde assets.
 1. Wat is Creative Cloud voor ondernemingen? Wat is Creative Cloud voor ondernemingen?

  Creative Cloud voor ondernemingen is het essentiële creatieve platform met behulp waarvan ondernemingen voortdurend uitzonderlijke klantervaringen kunnen ontwerpen en publiceren.

  Creative Cloud voor ondernemingen biedt toegang tot alle nieuwste desktop- en mobiele apps en services van CC; biedt hosting-opties voor organisaties met geavanceerde IT-vereisten; en integreert met andere Adobe-oplossingen voor ondernemingen, inclusief Adobe Digital Publishing Solution en Adobe Marketing Cloud.

 2. Worden de Creative Cloud-toepassingen in de browser uitgevoerd via streaming of een virtualisatietechnologie? Worden de Creative Cloud-toepassingen in de browser uitgevoerd via streaming of een virtualisatietechnologie?

  De desktop-applicaties worden gedownload van Creative Cloud, maar worden lokaal geïnstalleerd en uitgevoerd. Ze worden niet gestreamd of gevirtualiseerd in de cloud.

 3. Wat doe ik als mijn organisatie geen Adobe ID's wil gebruiken voor de aanmelding bij Creative Cloud? Wat doe ik als mijn organisatie geen Adobe ID's wil gebruiken voor de aanmelding bij Creative Cloud?

  IT-beheerders beschikken over verschillende opties voor het implementeren van Creative Cloud voor ondernemingen. Als je echter wilt profiteren van het nieuwe Adobe Admin Console voor gemakkelijker licentiebeheer, of als je je gebruikers toegang wilt geven tot cloudgebaseerde opslag of services, moet je de creatieve apps op naam implementeren op basis van Adobe ID's of Enterprise ID's.

  • Adobe ID: Gebruiker maakt en is eigenaar van account, Adobe beheert aanmeldgegevens en verwerkt de aanmelding
  • Enterprise ID: Organisatie maakt en is eigenaar van account, Adobe beheert aanmeldgegevens en verwerkt de aanmelding
  • Federated ID: Organisatie maakt en is eigenaar van account, is via federatie verbonden met ondernemingsdirectory, bedrijf of school beheert aanmeldgegevens en verwerkt de aanmelding via Single Sign-On (SSO)

  Raadpleeg voor meer informatie Identiteittypen beheren. Daarnaast kun je Creative Cloud voor ondernemingen nog steeds implementeren met serienummers. Dit betekent dat gebruikers anoniem zijn en in offline omgevingen kunnen werken. Je beslist zelf welke optie het beste is voor je organisatie. Je kunt deze gebruikerstypen zelfs combineren voor verschillende gebruikers en groepen.

 4. Kan IT bepalen wie er toegang heeft tot Creative Cloud-opslag, services en toepassingen? Kan IT bepalen wie er toegang heeft tot Creative Cloud-opslag, services en toepassingen?

  Ja, IT beheert de implementatie van creatieve apps en updates door aangepaste implementatiepakketten (MSI- en PKG-bestanden volgens industriestandaarden) te maken met de gratis Creative Cloud Packager. Met het nieuwe Adobe Admin Console kan IT bepalen welke gebruikers en groepen binnen je organisatie toegang hebben tot cloudopslag en services.

 5. Wat doe ik als mijn organisatie niet meteen updates wil installeren zodra er nieuwe desktoptoepassingen beschikbaar zijn via Creative Cloud? Wat doe ik als mijn organisatie niet meteen updates wil installeren zodra er nieuwe desktoptoepassingen beschikbaar zijn via Creative Cloud?

  Je IT-team heeft volledige controle over welke apps, services en functies in pakketten worden opgenomen en worden geïmplementeerd, en wanneer dat moet gebeuren. Versies kunnen worden getest in een productieomgeving of via pilots voordat ze in de organisatie worden geïmplementeerd.