Fantastische creatieve tools. Formidabele resultaten.

Urban Zoom van Jakob Wagner

Wat is Creative Cloud voor teams?

Adobe Creative Cloud voor teams biedt alle creatieve tools en services die je bedrijf nodig heeft. Krijg ’s werelds beste desktopapps – waaronder Adobe Photoshop CC, Illustrator CC en InDesign CC – plus cloudservices waarmee je team overal en op elk apparaat efficiënt kan werken. Updates zijn inbegrepen bij je lidmaatschap, de facturering vindt gecombineerd plaats en je kunt je licenties gemakkelijk beheren via een centraal webportaal.
 

Een betere manier van samenwerken.

De beheerconsolevideo bekijken
Bedrijfseigendom en beheer
Via een gebruiksvriendelijk webportaal kun je al je licenties op één locatie bijhouden. Ook kun je op elk moment nieuwe licenties toevoegen en bestaande licenties overzetten. De toegang tot apps kan worden beheerd door je beheerder of door leden van je creatieve team. De keuze is aan jou.
Onafgebroken ondersteuning door experts
Onafgebroken ondersteuning door experts
Vragen over implementatie of licentiebeheer? Creative Cloud voor teams biedt geavanceerde 24/7 technische ondersteuning. Er zijn één-op-één-sessies met experts en duizenden zelfstudies beschikbaar waarmee je de nieuwste functies snel onder de knie krijgt.
Eenvoudig samenwerken
Eenvoudig samenwerken
Deel op een veilige manier assets en mappen met behulp van op maat gemaakte Creative Cloud Libraries. Houd versies bij, houd zicht op wijzigingen en werk beter samen. Met Libraries bespaart je team elke week uren aan tijd en werk je tot tien keer sneller.
Mobile-desktop-workflows
Mobile-desktop-workflows
Nu kan iedereen in je team overal zijn beste werk leveren. Gebruik de mobiele apps van Creative Cloud om onderweg inspirerende ideeën vast te leggen, synchroniseer je werk om het op je desktop te verfijnen, en presenteer je ontwerpen aan collega’s en stakeholders via tablets en smartphones.
 • Geïntegreerde Adobe Stock.
 • Geïntegreerde Adobe Stock.

  Werk efficiënter met toegang tot miljoenen royaltyvrije afbeeldingen, sjablonen en 3D-assets – rechtstreeks vanuit je Creative Cloud-apps. Met de visuele zoekacties en esthetische filters van Adobe Sensei maakt Adobe Stock het eenvoudiger dan ooit om de perfecte afbeelding te vinden. Krijg bovendien de beste waarde voor je bedrijf met een Adobe Stock-teamlidmaatschap: één gedeeld lidmaatschap is goed voor al je teamleden.

Ontdek de nieuwe mogelijkheden van Creative Cloud voor teams.

Alle nieuwe functies bekijken ›

Adobe XD CC
Adobe XD CC
Ontwerp, maak prototypen van en deel aansprekende gebruikerservaringen voor onder andere websites en mobiele apps met de complete UX/UI-oplossing.
Adobe Spark met premium functies
Adobe Spark met premium functies
Creëer branded beeldmateriaal voor social media, webpagina’s en verhalende video-animaties voor je bedrijf met Adobe Spark.
Adobe Dimension CC
Adobe Dimension CC
Combineer eenvoudig 2D- en 3D-assets om hoogwaardige, fotorealistische productfoto’s, tafereelvisualisaties en ander materiaal samen te stellen.

 • Kan jouw bedrijf op grote schaal hoogwaardige content produceren?

  Absoluut. Adobe heeft wereldwijd honderden ondernemingen gevraagd hoe zij aan de vraag voldoen en een krachtige klantervaring bieden. Lees ons rapport Mass Producing Deliciousness om te zien wat uit dat onderzoek naar voren is gekomen.

 • Kan jouw bedrijf op grote schaal hoogwaardige content produceren?

Ontelbare creatieve uitdagingen. Achttien inspirerende geesten. Eén geheim wapen.

Digitaal bureau BLITZ maakt van alles, van holografische schermen tot en met hyperrealistische muziekvideo’s. Zie hoe het bureau zijn vooruitstrevende ideeën realiseert met Adobe Creative Cloud voor teams.

Implementeer en beheer op de eenvoudige manier.

Creative Cloud voor teams maakt het leven eenvoudiger voor IT, dankzij flexibele implementatie en eenvoudig licentiebeheer.
 1. Leden van mijn organisatie hebben al individuele Creative Cloud-lidmaatschappen. Kan ik deze overzetten naar Creative Cloud voor teams? Leden van mijn organisatie hebben al individuele Creative Cloud-lidmaatschappen. Kan ik deze overzetten naar Creative Cloud voor teams?

  Ja. Individuele Creative Cloud-leden kunnen kosteloos upgraden naar Creative Cloud voor teams. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantendienst voor ondersteuning. Je moet hierbij de volgende gegevens verstrekken:

  • Adobe ID van de primaire beheerder van het teams-lidmaatschap
  • Telefoonnummer van de primaire beheerder
  • Adobe ID’s van de individuele lidmaatschappen die je wilt omzetten in het teamlidmaatschap

  Als je medewerkers binnen je organisatie uitnodigt om lid te worden van Creative Cloud voor teams, en ze al een individueel lidmaatschap hebben, hoeven ze alleen maar hun uitnodiging voor Creative Cloud voor teams te accepteren (met behulp van hun Adobe ID). Hen wordt automatisch gevraagd of ze hun individuele lidmaatschap willen annuleren.

 2. Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services die beschikbaar zijn via Creative Cloud, zoals opslag en communityfuncties. Is dat mogelijk? Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services die beschikbaar zijn via Creative Cloud, zoals opslag en communityfuncties. Is dat mogelijk?

  Ja. Je IT-beheerders kunnen de toegang van gebruikers tot de online services blokkeren. De online services en de bijbehorende URL’s vind je hier.

  Als beheerder kun je Creative Cloud-desktoptoepassingen ook onafhankelijk van de cloudgebaseerde services
  implementeren met behulp van Creative Cloud Packager. Creative Cloud Packager is beschikbaar via Creative Cloud voor teams.

 3. Kan ik voorkomen dat mijn gebruikers opslagruimte van Creative Cloud voor teams gebruiken? Kan ik voorkomen dat mijn gebruikers opslagruimte van Creative Cloud voor teams gebruiken?

  Het is niet mogelijk de toegang tot de Creative Cloud-opslag centraal uit te schakelen. Eindgebruikers die via een browser toegang tot het internet hebben, kunnen hun bestanden in de cloud opslaan. Als gebruikers echter in een bedrijfsnetwerk werken met door het bedrijf beheerde computers, kunnen de volgende netwerkaanroepen worden geblokkeerd via de firewall van de organisatie, waardoor opslag via het
  netwerk wordt geblokkeerd:

  • https://creative.adobe.com/api/assetso
  • https://creative.adobe.com/api/collectionso
  • https://creative.adobe.com/api/shareo
  • https://creative.adobe.com/files – poort 443

  Opmerking: de services die op de website worden geblokkeerd, kunnen wel toegankelijk zijn via andere eindpunten die niet aan de website zijn gerelateerd. Bovendien is het mogelijk dat de website het enige toegangspunt is voor services die niet moeten worden geblokkeerd. De volledige lijst met online services en de bijbehorende URL’s vind je hier.

 4. Wat is het verschil tussen het individuele lidmaatschap, het lidmaatschap voor teams en het lidmaatschap voor ondernemingen? Wat is het verschil tussen het individuele lidmaatschap, het lidmaatschap voor teams en het lidmaatschap voor ondernemingen?

  Klik hiervoor een productvergelijkingsoverzicht.

 5. Wat is het verschil tussen het volledige lidmaatschap en het enkelvoudige lidmaatschap voor Creative Cloud voor teams? Wat is het verschil tussen het volledige lidmaatschap en het enkelvoudige lidmaatschap voor Creative Cloud voor teams?

  Er zijn twee lidmaatschappen voor Creative Cloud voor teams: een volledig lidmaatschap (alle Creative Cloud-apps en -services) en een enkelvoudig lidmaatschap (toegang tot één app, zoals Photoshop CC, en bepaalde services).

 6. Biedt Adobe volumekorting voor Creative Cloud voor teams? Biedt Adobe volumekorting voor Creative Cloud voor teams?

  Klanten die producten via resellers of Adobe’s telesales-agenten kopen, moeten dit doen via het Value Incentive Plan (VIP), Adobe’s licentieprogramma
  op lidmaatschapsbasis. Er is een transactiekorting verkrijgbaar voor aankopen van 50+ licenties. Het VIP-loyaliteitsprogramma, VIP Select, biedt volumekortingen voor
  leden die minimaal 250 licenties aanschaffen. Zodra de VIP Select-status is verkregen, komen leden in aanmerking voor voordelen, inclusief VIP Select Level Discounting,
  en nog veel meer. Neem voor informatie contact op met je Adobe-vertegenwoordiger of Adobe-reseller.

 7. Welke Creative Cloud-desktoptoepassingen zijn los verkrijgbaar? Welke Creative Cloud-desktoptoepassingen zijn los verkrijgbaar?

  De volgende toepassingen zijn los verkrijgbaar: Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Adobe Muse CC, Dreamweaver CC, Flash Professional CC, Edge Inspect CC, Edge Animate CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Adobe Audition CC, SpeedGrade CC, InCopy CC en Prelude CC. Hoewel een lidmaatschap je toegang geeft tot één toepassing, kun je ook 30 dagen lang gratis alle andere CC-toepassingen uitproberen.

 8. Creative Cloud voor teams is niet beschikbaar in mijn land. Wanneer zal het beschikbaar zijn? Creative Cloud voor teams is niet beschikbaar in mijn land. Wanneer zal het beschikbaar zijn?

  Wij zijn van plan Creative Cloud op zo veel mogelijk plaatsen beschikbaar te stellen. Zie de actuele lijst met landen waar Creative Cloud voor teams verkrijgbaar is.

 9. Heb ik internetverbinding nodig om mijn desktopapps te gebruiken? Heb ik internetverbinding nodig om mijn desktopapps te gebruiken?

  Nee. Je hoeft slechts één keer in de 99 dagen verbinding te maken met internet om je lidmaatschap te valideren.

 10. Kan ik Creative Cloud voor teams kopen via mijn reseller? Kan ik Creative Cloud voor teams kopen via mijn reseller?

  Ja, klik hiervoor een geautoriseerde Adobe-reseller. Creative Cloud voor teams wordt ook rechtstreeks via Adobe verkocht. Klik hierom aan te schaffen.