Creative Cloud voor teams
 
Alles wat je team nodig heeft om beter samen te werken.
Single App
Eén app
Krijg alle voordelen van een van onze toonaangevende producten, voor je hele bedrijf 
29,99 €/maand
per licentie, excl. btw.
Creative Cloud admin
All Apps
Alle apps
Volledige toegang tot alle Creative Cloud-applicaties zodat je team content kan delen en nauwer kan samenwerken.
69,99 €/maand
per licentie, excl. btw.
 • Alle creatieve tools en services die je bedrijf nodig heeft.

  Krijg ’s werelds beste desktopapps – waaronder Adobe Photoshop, InDesign en XD – plus cloudservices waarmee je team overal en op elk apparaat efficiënt kan werken. Updates zijn inbegrepen bij je lidmaatschap, de facturering vindt gecombineerd plaats en je kunt je licenties gemakkelijk beheren via een centraal webportaal.

 • Fantastische functies
 • Bedrijfseigendom en beheer.
 • Bedrijfseigendom en beheer.

  Via een gebruiksvriendelijk webportaal kun je al je licenties bijhouden op één locatie. Ook kun je nieuwe producten toevoegen of op elk moment bestaande producten opnieuw toewijzen. De toegang tot apps kan worden beheerd door je beheerder of door leden van je creatieve team. De keuze is aan jou.

 • Onafgebroken ondersteuning door experts.

  Vragen over implementatie of licentiebeheer? Creative Cloud voor teams biedt geavanceerde 24/7 technische ondersteuning. En als je training nodig hebt met betrekking tot de nieuwste functies, zijn er één-op-één-sessies met experts en duizenden zelfstudies om je te helpen snel aan de slag te gaan.

 • Onafgebroken ondersteuning door experts.
 • Eenvoudig samenwerken.
 • Eenvoudig samenwerken.

  Deel op een veilige manier assets en mappen met behulp van op maat gemaakte Creative Cloud Libraries, waarmee je versies kunt bijhouden, zicht kunt houden op wijzigingen en beter kunt samenwerken. Met Libraries bespaart je team elke week uren aan tijd en werk je tot tien keer sneller.

 • Mobile-desktop-workflows.

  Nu kan iedereen in je team overal zijn beste werk leveren. Gebruik de mobiele apps van Creative Cloud om onderweg inspirerende ideeën vast te leggen, synchroniseer je werk om het op je desktop te verfijnen, en presenteer je ontwerpen aan collega’s en stakeholders via tablets en smartphones.

 • Mobile-desktop-workflows.
 • Geïntegreerde Adobe Stock.
 • Geïntegreerde Adobe Stock.

  Zoek en licentieer miljoenen hoogwaardige afbeeldingen, illustraties, video’s, sjablonen en 3D-assets rechtstreeks vanuit je Creative Cloud-apps. Met de visuele zoekfunctie en esthetische filters van Adobe Sensei maakt Adobe Stock het eenvoudiger dan ooit om de perfecte asset te vinden. Krijg bovendien de beste waarde voor je bedrijf met een Adobe Stock-teamlidmaatschap: één gedeeld lidmaatschap is goed voor al je teamleden.

 

Ontdek de nieuwe mogelijkheden van Creative Cloud voor teams.

Alle nieuwe functies bekijken

Adobe XD
Adobe XD
Ontwerp, maak prototypen en deel aansprekende gebruikerservaringen voor onder andere websites en mobiele apps met de complete UX/UI-oplossing.
 
 
Adobe Spark
Adobe Spark
Creëer eenvoudig branded graphics voor social media, webpagina's en korte video’s waarmee je bedrijf opvalt.
 
 
Adobe Premiere Rush
Adobe Premiere Rush
Creëer snel branded online video’s op al je apparaten en exporteer ze direct naar je social-mediakanalen.
 
Hugo & Marie

Bekijk hoe een klein marketingbureau een groot bedrijf heeft opgebouwd.

Hugo & Marie is een marketingbureau dat werkt met topmerken en gebruikmaakt van Creative Cloud voor teams om zijn bedrijfsactiviteiten verder te ontplooien.

Implementeer en beheer op de eenvoudige manier.

Creative Cloud voor teams maakt het leven eenvoudiger voor IT, dankzij flexibele implementatie en eenvoudig licentiebeheer.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik bij Creative Cloud voor teams dat ik niet krijg bij een individueel lidmaatschap?
Creative Cloud voor teams omvat alles in Creative Cloud, plus een webgebaseerde Admin Console voor eenvoudig licentiebeheer met de mogelijkheid om licenties opnieuw toe te wijzen, gecentraliseerde IT-implementatietools, 24/7 geavanceerde technische ondersteuning, één-op-één-sessies met Adobe-productexperts en nog veel meer.
Gelden de aangegeven prijzen van Creative Cloud voor teams slechts voor één gebruiker of voor mijn hele team?
De aangegeven prijzen zijn de prijzen per gebruiker, en geven de maandprijs per teamlid aan als je per maand betaalt of de jaarprijs per teamlid als je vooraf betaalt.
Biedt Adobe volumekorting voor Creative Cloud voor teams?
Ja. Het Adobe Value Incentive Plan (VIP) biedt eenvoudige en veilige beheervoorzieningen, flexibele termijnen en kortingsniveaus die oplopen naarmate je meer koopt. Neem contact op met Adobe of een geautoriseerde Adobe-reseller voor meer informatie.
Kan ik mijn Creative Cloud-software op meer dan één computer gebruiken?
Ja. Hoewel je de apps niet op verschillende computers tegelijk kunt gebruiken, kun je de apps wel op meerdere computers installeren. Je kunt ze activeren (aanmelden) op maximaal twee computers.

Make it. Creative Cloud.

Probleemloze implementatie, deskundige training en geavanceerde technische ondersteuning voor kleine tot middelgrote bedrijven.
Lidmaatschappen vanaf 29,99 € per maand, per gebruiker. Bel 0800 80 982.

'Callback'-gesprek aanvragen | Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen

 1. Leden van mijn organisatie hebben al individuele Creative Cloud-lidmaatschappen. Kan ik deze overzetten naar Creative Cloud voor teams? Leden van mijn organisatie hebben al individuele Creative Cloud-lidmaatschappen. Kan ik deze overzetten naar Creative Cloud voor teams?

  Ja. Individuele Creative Cloud-leden kunnen kosteloos upgraden naar Creative Cloud voor teams. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantendienst voor ondersteuning. Je moet hierbij de volgende gegevens verstrekken:

  • Adobe ID van de primaire beheerder van het teams-lidmaatschap
  • Telefoonnummer van de primaire beheerder
  • Adobe ID’s van de individuele lidmaatschappen die je wilt omzetten in het teamlidmaatschap

  Als je medewerkers binnen je organisatie uitnodigt om lid te worden van Creative Cloud voor teams, en ze al een individueel lidmaatschap hebben, hoeven ze alleen maar hun uitnodiging voor Creative Cloud voor teams te accepteren (met behulp van hun Adobe ID). Hen wordt automatisch gevraagd of ze hun individuele lidmaatschap willen annuleren.

 2. Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services die beschikbaar zijn via Creative Cloud, zoals opslag en communityfuncties. Is dat mogelijk? Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services die beschikbaar zijn via Creative Cloud, zoals opslag en communityfuncties. Is dat mogelijk?

  Ja. Je IT-beheerders kunnen de toegang van gebruikers tot de online services blokkeren. De online services en de bijbehorende URL’s vind je hier.

  Als beheerder kun je Creative Cloud-desktoptoepassingen ook onafhankelijk van de cloudgebaseerde services
  implementeren met behulp van Creative Cloud Packager. Creative Cloud Packager is beschikbaar via Creative Cloud voor teams.

 3. Kan ik voorkomen dat mijn gebruikers opslagruimte van Creative Cloud voor teams gebruiken? Kan ik voorkomen dat mijn gebruikers opslagruimte van Creative Cloud voor teams gebruiken?

  Het is niet mogelijk de toegang tot de Creative Cloud-opslag centraal uit te schakelen. Eindgebruikers die via een browser toegang tot het internet hebben, kunnen hun bestanden in de cloud opslaan. Als gebruikers echter in een bedrijfsnetwerk werken met door het bedrijf beheerde computers, kunnen de volgende netwerkaanroepen worden geblokkeerd via de firewall van de organisatie, waardoor opslag via het
  netwerk wordt geblokkeerd:

  • https://creative.adobe.com/api/assetso
  • https://creative.adobe.com/api/collectionso
  • https://creative.adobe.com/api/shareo
  • https://creative.adobe.com/files – poort 443

  Opmerking: de services die op de website worden geblokkeerd, kunnen wel toegankelijk zijn via andere eindpunten die niet aan de website zijn gerelateerd. Bovendien is het mogelijk dat de website het enige toegangspunt is voor services die niet moeten worden geblokkeerd. De volledige lijst met online services en de bijbehorende URL’s vind je hier.

 4. Wat is het verschil tussen het individuele lidmaatschap, het lidmaatschap voor teams en het lidmaatschap voor ondernemingen? Wat is het verschil tussen het individuele lidmaatschap, het lidmaatschap voor teams en het lidmaatschap voor ondernemingen?

  Klik Hier voor een productvergelijkingsoverzicht.

 5. Wat is het verschil tussen het volledige lidmaatschap en het enkelvoudige lidmaatschap voor Creative Cloud voor teams? Wat is het verschil tussen het volledige lidmaatschap en het enkelvoudige lidmaatschap voor Creative Cloud voor teams?

  Er zijn twee lidmaatschappen voor Creative Cloud voor teams: een volledig lidmaatschap (alle Creative Cloud-apps en -services) en een enkelvoudig lidmaatschap (toegang tot één app, zoals Photoshop, en bepaalde services).

 6. Biedt Adobe volumekorting voor Creative Cloud voor teams? Biedt Adobe volumekorting voor Creative Cloud voor teams?

  Klanten die producten via resellers of Adobe’s telesales-agenten kopen, moeten dit doen via het Value Incentive Plan (VIP), Adobe’s licentieprogramma
  op lidmaatschapsbasis. Er is een transactiekorting verkrijgbaar voor aankopen van 50+ licenties. Het VIP-loyaliteitsprogramma, VIP Select, biedt volumekortingen voor
  leden die minimaal 250 licenties aanschaffen. Zodra de VIP Select-status is verkregen, komen leden in aanmerking voor voordelen, inclusief VIP Select Level Discounting,
  en nog veel meer. Neem voor informatie contact op met je Adobe-vertegenwoordiger of Adobe-reseller.

 7. Welke Creative Cloud-desktoptoepassingen zijn los verkrijgbaar? Welke Creative Cloud-desktoptoepassingen zijn los verkrijgbaar?

  De volgende toepassingen zijn los verkrijgbaar: Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe Muse, Dreamweaver, Flash Professional, Edge Inspect, Edge Animate, Adobe Premiere Pro, After Effects, Adobe Audition, SpeedGrade, InCopy en Prelude. Hoewel een lidmaatschap je toegang geeft tot één toepassing, kun je ook 30 dagen lang gratis alle andere-toepassingen uitproberen.

 8. Creative Cloud voor teams is niet beschikbaar in mijn land. Wanneer zal het beschikbaar zijn? Creative Cloud voor teams is niet beschikbaar in mijn land. Wanneer zal het beschikbaar zijn?

  Wij zijn van plan Creative Cloud op zo veel mogelijk plaatsen beschikbaar te stellen. Zie de actuele lijst met landen waar Creative Cloud voor teams verkrijgbaar is.

 9. Heb ik internetverbinding nodig om mijn desktopapps te gebruiken? Heb ik internetverbinding nodig om mijn desktopapps te gebruiken?

  Nee. Je hoeft slechts één keer in de 99 dagen verbinding te maken met internet om je lidmaatschap te valideren.

 10. Kan ik Creative Cloud voor teams kopen via mijn reseller? Kan ik Creative Cloud voor teams kopen via mijn reseller?

  Ja, klik hiervoor een geautoriseerde Adobe-reseller. Creative Cloud voor teams wordt ook rechtstreeks via Adobe verkocht. Klik hierom aan te schaffen.