Adobe Admin Console

Laten we beginnen.

Welkom bij Creative Cloud voor teams. Gebruik de Admin Console om snel licenties toe te wijzen en toe te voegen. Hieronder vind je aanvullende informatiebronnen die je helpen om je eerstvolgende taak uit te voeren.

Creative Cloud voor teams. Beter voor je bedrijf.

Vereenvoudigd licentiebeheer.
Via de Admin Console kun je licenties kopen, toewijzen en beheren, waarbij iedereen onder één rekening valt. Je kunt ook via één lidmaatschap een Adobe Stock-lidmaatschap kopen en delen.

Jouw beveiliging is onze prioriteit.
Creative Cloud voor teams is gebouwd met beveiliging in het achterhoofd, van onze grondige ontwikkelprocessen tot onze incidentresponsteams.

Uitgebreide technische ondersteuning.
Krijg hulp wanneer je die nodig hebt, 24/7. Bovendien krijg je twee één-op-één-sessies met experts per gebruiker per jaar, zodat je team de technieken voor de Creative Cloud-apps snel onder de knie krijgt.

De Admin Console: eenvoudig licentiebeheer en meer.

Krijg meer controle over gebruikers, apps en updates. Regel wie welke apps krijgt, beheer ondersteuningstickets en stroomlijn het verlengingsproces.

Aan de slag met Admin Console
 
Installatie-opties

 
Identificatietypen: Adobe ID en Creative Cloud-lidmaatschap
 
Gebruikers toevoegen en beheren
 
Gebruikers toewijzen of opnieuw toewijzen
 
Meer Creative Cloud-licenties bestellen
 
Updates beheren

 
Ondersteuning

 

“Creative Cloud voor teams is exact wat we nodig hadden om dynamische content te creëren en onze teams eenvoudig te laten samenwerken.”

— Daniel V. Lie, President/Global Chief Executive, digima ASIA

Hoe kan ik Creative Cloud voor teams aanschaffen?

Je kunt Creative Cloud voor teams rechtstreeks bij Adobe aanschaffen. Je kunt het product ook aanschaffen bij een geautoriseerde Adobe-reseller. Zoek een reseller in jouw regio.
 

Biedt Adobe volumekorting voor Creative Cloud voor teams?

Klanten die producten via resellers of Adobe's telesales-agenten kopen, doen dit via het Value Incentive Plan (VIP), Adobe's licentieprogramma op lidmaatschapsbasis. Het VIP Select-programma biedt volumekortingen voor leden die 10 licenties of meer aanschaffen. Zodra de VIP Select-status is verkregen, komen leden in aanmerking voor voordelen zoals VIP Select-korting en nog veel meer. Neem contact op met je Adobe-vertegenwoordiger of Adobe-reseller voor meer informatie.


Leden van mijn organisatie hebben al individuele Creative Cloud-lidmaatschappen. Kan ik deze overzetten naar Creative Cloud voor teams?

Ja. Individuele Creative Cloud-leden kunnen kosteloos upgraden naar Creative Cloud voor teams. Neem hiervoor contact op met de klantenservice voor ondersteuning. Je moet hierbij de volgende gegevens verstrekken:


  • Adobe ID van de primaire beheerder van het teams-lidmaatschap
  • 
Telefoonnummer van de primaire beheerder

  • Adobe ID's van de individuele lidmaatschappen die je wilt omzetten in het teamlidmaatschap

 

Wanneer is Creative Cloud voor teams in mijn land beschikbaar?

Wij zijn van plan Creative Cloud op zo veel mogelijk plaatsen beschikbaar te stellen. Raadpleeg de actuele lijst met landen om te zien waar Creative Cloud voor teams verkrijgbaar is..

 

Heb ik een internetverbinding nodig om mijn desktop-apps te gebruiken?

Nee. Je hoeft slechts één keer in de 99 dagen verbinding te maken met internet om je lidmaatschap te valideren.

 

Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services die beschikbaar zijn via Creative Cloud, zoals opslag en communityfuncties. Is dat mogelijk?

Als je bepaalde services wilt in- of uitschakelen, is een lidmaatschap voor Creative Cloud voor ondernemingen misschien een betere optie. Ga naar de pagina van Creative Cloud voor ondernemingen voor meer informatie.

 

Zie ook:

Veelgestelde vragen over Creative Cloud

Wat is het verschil tussen een individueel lidmaatschap en een teamlidmaatschap?

Naast alle voorzieningen van een individueel Creative Cloud-lidmaatschap biedt het Creative Cloud-lidmaatschap voor teams ook gecentraliseerd beheer, een flexibele implementatie, betere samenwerkingsmogelijkheden en zakelijke ondersteuning.

Beheer
Gebruik de Admin Console om aankopen en licenties te beheren: je kunt eenvoudig en gratis licenties toewijzen en overzetten, licenties toevoegen en het gebruik ervan bijhouden.

Implementatie
Je kunt alle apps of een aangepaste subset centraal implementeren. Beheerders kunnen ook services en de toegang tot online opslag blokkeren in het bedrijfsnetwerk.

Verbeterde samenwerking
Met één gedeeld Adobe Stock-lidmaatschap kun je als team eenvoudig afbeeldingen licentiëren, opvragen en beheren. (Hiervoor moet een Adobe Stock-lidmaatschap bij Creative Cloud voor teams worden aangeschaft.)

Opslag
Bij Creative Cloud voor teams krijg je 1 TB aan cloudopslag per gebruiker, terwijl je bij een individueel Creative Cloud-lidmaatschap 100 GB krijgt.

Ondersteuning
Je krijgt 24/7 IT-ondersteuning en exclusieve één-op-één-sessies (twee per persoon per jaar) met Adobe-experts op het gebied van web, foto's, video's en digitale publicaties. Ter waarde van USD 200 per persoon. Het lidmaatschap voor ondernemingen biedt aanvullende licentiebeheer- en implementatieopties, geavanceerde beveiligingsfuncties en grootzakelijke ondersteuning.


Kan ik voorkomen dat mijn gebruikers opslagruimte van Creative Cloud voor teams gebruiken?

Het is niet mogelijk de toegang tot de Creative Cloud-opslag centraal uit te schakelen. Eindgebruikers die via een browser toegang tot het internet hebben, kunnen hun bestanden in de cloud opslaan. Als gebruikers echter in een bedrijfsnetwerk werken met door het bedrijf beheerde computers, kunnen de volgende netwerkaanroepen worden geblokkeerd via de firewall van de organisatie, waardoor opslag via het netwerk wordt geblokkeerd:

  • https://creative.adobe.com/api/assetso
  • https://creative.adobe.com/api/collectionso
  • https://creative.adobe.com/api/shareo
  • https://creative.adobe.com/files – poort 443

Kies je Creative Cloud voor teams-lidmaatschap.

Alle lidmaatschappen zijn inclusief de Admin Console voor eenvoudig licentiebeheer, 24/7 technische ondersteuning, plaatsing van een onbeperkt aantal vacatures op Adobe Talent en 1 TB opslagruimte.

Eén app

29,99 € per maand per licentie, excl. btw.


Eén creatieve Adobe-app, zoals Photoshop, Illustrator, lnDesign, Spark of Acrobat Pro.*

Alle apps

69,99 € per maand per licentie, excl. btw.


Alle creatieve Adobe-apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Spark, Acrobat Pro en meer dan 20 andere apps.

* Bij Acrobat Pro, Lightroom en InCopy als losse app is 100 GB aan opslagruimte inbegrepen.