Ontdek hoe Lush de retailervaring heeft verbeterd met Adobe Creative Cloud voor teams.

Schaal je bedrijf op met ervaringen waarvoor klanten terug blijven komen.

Van het eerste idee tot en met multiplatform assets. Met Adobe Creative Cloud voor teams kun je je ideeën snel op de markt brengen. Bekijk hoe Lush zijn retailervaring naar een hoger niveau heeft getild en zijn oplossing op een efficiënte manier op grote schaal heeft geïmplementeerd.

After Effects

Leer in 60 seconden hoe je dat doet.

In deze tutorial zie je hoe je je ideeën tot leven brengt.

 

Ontdek hoe Lush met Adobe Photoshop CC mockups maakt en met Adobe After Effects CC ideeën in beweging zet.

 

Video bekijken ›

Het verhaal van Lush in het kort.

Het merk Lush is gebaseerd op duidelijke en transparante kernwaarden, terwijl innovatie de basis vormt voor de wereldwijde opschaling van het merk en het bedrijf. Dit is hoe Lush digitaal en fysiek in de retailervaring heeft gecombineerd om het bedrijf op te schalen.

De zakelijke uitdaging.

Lush is een ethische uitvinder, fabrikant en retailer van cosmetica. Nu er wereldwijd in hoog tempo meer winkels worden geopend, is Lush voortdurend op zoek naar manieren om de retailervaringen op grote schaal te verbeteren.

Door middel van technologie en innovatie willen ze meer boeiende, duurzame en inclusieve retailervaringen creëren om zo de bedrijfs- en merkgroei te stimuleren.

56 landen - 900+ winkels
Winkel van Lush

Doelstellingen van Lush.

Lush heeft vier kerndoelstellingen: het merksentiment versterken, de koolstofuitstoot beperken, de klanten een naadloze ervaring bieden en tot slot de bedrijfsefficiëntie en -processen verbeteren.

Globe
Brainstorming

De marketingoplossing.

Toen de uitdaging en doelstellingen eenmaal vaststonden, moest Lush een marketingoplossing bedenken. Met behulp van technologische innovaties en de kracht van Creative Cloud voor teams heeft Lush hiervoor plafond- en e-inkschermen voor hun winkels ontwikkeld.

 

Dankzij de geïntegreerde workflows tussen apps zoals Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects en Premiere konden de creatieve teams van Lush prachtige content voor hun boeiende nieuwe richting creëren.

 

Daardoor kunnen klanten producten visueel op dynamische schermen ontdekken in plaats van gedrukt materiaal te lezen.

Het resultaat.

Een kortere time-to-market, een langer verblijf in de winkel en een lagere koolstofuitstoot zijn het bewijs dat Lush zowel efficiëntie als duurzaamheid heeft gerealiseerd.

 

Lush benut zijn etalages en winkels optimaal met behulp van LED-schermen die in real-time en op afstand kunnen worden bijgewerkt met nieuwe assets. 

 

Dit alles zorgt voor een nog mooiere retailervaring voor zowel Lush als zijn klanten.

Winkel van Lush

Meer informatie nodig?

Download het volledige rapport.

Meer informatie over Lush online

Creative Cloud voor teams

Nu je inspiratie hebt opgedaan, kun je meteen aan de slag met Adobe Creative Cloud voor teams.

Alle lidmaatschappen zijn inclusief de Admin Console voor eenvoudig licentiebeheer, 24/7 technische ondersteuning, plaatsing van een onbeperkt aantal vacatures op Adobe Talent en 1 TB aan opslagruimte.

Eén app

  


Eén creatieve Adobe-app, zoals Photoshop, Illustrator, lnDesign, of Acrobat Pro.*

MEESTE WAARDE

All Apps

  

 

Krijg 20+ creatieve Adobe-apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe Express, XD en meer.

* Bij Acrobat Pro, Lightroom en InCopy als losse app is 100 GB aan opslagruimte inbegrepen.