Met Creative Cloud heb je toegang tot al je Adobe-apps voor design, fotografie, video en internet op je desktop en al je mobiele apparaten. Dus gewoon alles wat je nodig hebt om de wereld te laten zien wat je kan.

Wat is Creative Cloud?

We hebben lidmaatschappen voor elke student en docent

Ja, het kan allemaal van jou zijn.

Creative Cloud biedt je alle apps die je nodig hebt voor elk willekeurig creatief terrein dat je wilt verkennen. Je kunt echt bijna alles maken. Creëer en deel een animatievideo in twee minuten. Of maak een film met dezelfde bewerkingsgereedschappen die worden gebruikt in Hollywood. Maak een website voor je band. Of je bedrijf. Ontdek wat voor een creatief genie je bent.
Photoshop
InDesign
Dreamweaver
Premiere Pro
Lightroom
Illustrator
Muse
After Effects
Photoshop Mix
Vastleggen
Comp
Premiere Clip
 

Kijk wat studenten allemaal maken.

Studenten maken gebruik van Creative Cloud-apps om hun ideeën te presenteren en gezien te worden — en zelfs om hun carrières op te starten.
Ziqi maakte 10 websites.  
Ziqi maakte 10 websites.
Andrew maakte een online portfolio  
Andrew maakte een online portfolio.
Austin maakte alles.  
Austin maakte alles.
Sarah maakte een poster.  
Maddy maakte een t-shirt.
Nathan maakte een cv.  
Nathan maakte een cv.
Sandra maakte een app.  
Sandra maakte een app.
Hoe animatie-ontwerpers van Disney magie creëren.

Hoe animatie-ontwerpers van Disney magie creëren.

Neem een kijkje achter de schermen bij het Disney-team van "As Told by Emoji". Bekijk hoe ze gebruik maken van Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects voor het creëren van emoji-hervertellingen van je favoriete Disney-films.

Goed om te weten.

Voor elk wat wils.
Of je nu een beginner, een expert of iets daar tussenin bent: je krijgt toegang tot een groot aantal stapsgewijze zelfstudies. En er zijn gratis sjablonen om mee aan de slag te gaan, en projectideeën voor als je het zelf eventjes niet weet.
Hier, daar: overal.
Je krijgt meer dan 20 creatieve apps die op al je apparaten met elkaar samenwerken. Je kan een project starten op je smartphone en dan op je laptop afmaken. Daarbij kan je favoriete graphics en lettertypen in elke app gebruiken. En je werk met anderen delen, waar je ook bent.
Updates krijg je wanneer je dat uitkomt.
Je hebt altijd toegang tot de meest recente versies van de apps, maar wordt nooit gedwongen te upgraden. Je kan zelfs terugkeren naar oudere versies van apps als je daar de voorkeur aan geeft. Werk je app bij wanneer je er klaar voor bent — het is aan jou.
 1. Moet ik online zijn om toegang tot mijn desktoptoepassingen te krijgen? Moet ik online zijn om toegang tot mijn desktoptoepassingen te krijgen?

  Nee. De desktoptoepassingen van Creative Cloud, zoals Photoshop en Illustrator, worden rechtstreeks op je computer geïnstalleerd, zodat je geen permanente internettoegang nodig hebt om ze te gebruiken.

  Je hebt een internetverbinding nodig om je toepassingen de eerste keer te installeren en de licentie te registreren, maar je kunt de toepassingen in de offline modus gebruiken met een geldige softwarelicentie. Elke 30 dagen wordt automatisch geprobeerd je softwarelicenties voor de desktoptoepassingen te valideren.

  Als je een lidmaatschap op jaarbasis hebt, kun je de apps tot 99 dagen in de offline modus gebruiken. Als je een lidmaatschap op maandbasis hebt, kun je de toepassingen tot 30 dagen in de offline modus gebruiken.

 2. Wat gebeurt er met mijn bestanden in de cloud als ik mijn lidmaatschap annuleer of inperk? Wat gebeurt er met mijn bestanden in de cloud als ik mijn lidmaatschap annuleer of inperk?

  Je Creative Cloud-bestanden worden zowel op je desktop als op de Creative Cloud-servers opgeslagen. Als je je betaalde lidmaatschap annuleert of inperkt, heb je nog steeds toegang tot alle bestanden in de Creative Cloud-map op je computer en via de Creative Cloud-website.

  Je account wordt ingeperkt tot een gratis lidmaatschap, dat 2 GB opslagruimte biedt. Als je meer dan 2 GB opslagruimte gebruikt, kun je geen nieuwe bestanden meer uploaden naar de cloud totdat de gebruikte hoeveelheid online ruimte in je account minder is dan de toegewezen hoeveelheid.

  Als je je opslaglimiet overschrijdt, heb je 90 dagen de tijd om de gebruikte hoeveelheid online schijfruimte te verkleinen, anders heb je mogelijk geen toegang meer tot sommige of alle bestanden die je op de Creative Cloud-servers hebt opgeslagen.

 3. Wanneer er een upgrade voor een desktoptoepassing beschikbaar is, moet ik deze dan installeren als ik Creative Cloud-lid ben? Wanneer er een upgrade voor een desktoptoepassing beschikbaar is, moet ik deze dan installeren als ik Creative Cloud-lid ben?

  Nee. Je kunt de huidige versie van het product blijven gebruiken zolang je lidmaatschap actief is. Je kunt zelf bepalen wanneer en of je een nieuwe release installeert.

 4. Hoe kunnen studenten en docenten Creative Cloud aanschaffen voor persoonlijk gebruik op hun eigen computer? Hoe kunnen studenten en docenten Creative Cloud aanschaffen voor persoonlijk gebruik op hun eigen computer?

  Studenten en docenten kunnen Creative Cloud aanschaffen tegen een verlaagde prijs. Raadpleeg de Pagina met lidmaatschapsvormen voor studenten en docenten.