photoshop

Geweldige afbeeldingen die door jou zijn ontworpen.

Studenten krijgen Adobe Illustrator als onderdeel van Adobe Creative Cloud met meer dan 65% korting. Bespaar op 20+ krachtige creatieve apps, waaronder de wereldwijd toonaangevende software voor grafisch ontwerp.

  

  *

Adobe Illustrator

Droom grootser met Generatief kleuren aanpassen.

Laat je zonsondergang op "een koele lentedag" plaatsvinden of verander je bloemen in "een psychedelisch regenboogboeket". Met je eigen tekstopdrachten en Generatief kleuren aanpassen kun je binnen enkele seconden eindeloze kleurencombinaties creëren. Zo geef je je visie een extra dimensie.

Maak iconische ontwerpen voor social media en het echte leven.

Creëer je persoonlijke merk voor de online en de echte wereld met afbeeldingen die op elk formaat haarscherp zijn. Maak indrukwekkende ontwerpen op elke schaal voor logo's, GIF's, visitekaartjes of zelfs billboards.

Voeg stijl aan je schoolwerk toe.

Creëer stijlvolle projecten die mensen bijblijven. Steel de show in de klas met je persoonlijke flair voor aangepaste afbeeldingen in presentaties en infographics.

Creëer voor je community.

Zet je campus of club in het zonnetje met unieke promotieartikelen en posters. Of maak merchandise om een doel te steunen en kijk hoe je boodschap vleugels krijgt.

Pep je cv op.

Leer nieuwe dingen met uitgebreide praktische uitleg voor duizenden taken. Laat vervolgens zien wat je kunt en maak opvallende pictogrammen, logo's en ontwerpen voor je cv of website.

cc-pictogram

Verbonden creatieve apps voor social media en het leslokaal.

Bespaar meer dan 65% met de studentenprijs van het Alle apps-lidmaatschap en krijg 20+ apps zoals Adobe Photoshop, Acrobat, InDesign en Illustrator, plus gratis resources en creatieve ondersteuning. Creative Cloud-apps werken perfect samen, zodat alles wat je nodig hebt onder handbereik is.

Veelgestelde vragen.

Studenten kunnen Illustrator uitproberen met een gratis proefversie van 7 dagen van het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap. Daarmee krijg je meer dan 20 apps, waaronder Adobe Acrobat, Photoshop, Photoshop Lightroom en Premiere Pro, plus 100 GB cloudopslag. Na afloop van de gratis proefversie betaal je als student het eerste jaar 24,19 € /maand (incl. BTW) en daarna 35,57 € /maand (incl. BTW). Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Illustrator maakt deel uit van het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap voor studenten, dat het eerste jaar 24,19 € /maand (incl. BTW) kost – dat is meer dan 65% korting. Zie de voorwaarden of vergelijk de lidmaatschappen en prijzen voor meer informatie.

Photoshop en Illustrator zijn allebei apps om met afbeeldingen te werken, maar welke app je het beste kunt gebruiken, is afhankelijk van het soort project waaraan je werkt. Voor fotobewerking, composities en retoucheren gebruik je Photoshop. Voor logo-ontwerp, pictogrammen en webafbeeldingen gebruik je Illustrator. Lees meer over de verschillen tussen Photoshop en Illustrator.

De studentenprijs geldt voor het Alle apps-lidmaatschap, dat 20+ apps in Creative Cloud omvat.

Ja, en docenten ook. Iedereen die een geverifieerd e-mailadres van een school opgeeft, bespaart meer dan 65% op het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap, dat Illustrator omvat. Ze betalen het eerste jaar 24,19 € /maand (incl. BTW) en daarna 35,57 € /maand (incl. BTW). Lees hoe je in aanmerking komt voor studentenkorting. Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Studenten besparen meer dan 65% op het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap. Ze betalen het eerste jaar 24,19 € /maand (incl. BTW) en daarna 35,57 € /maand (incl. BTW). Lees meer over hoe studenten geld kunnen besparen met Adobe. Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Als je het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap aanschaft met een geverifieerd, door een school verstrekt e-mailadres, kom je direct in aanmerking voor de studentenprijs. Als je niet beschikt over een door een school verstrekt e-mailadres, kun je na de aankoop aanvullend bewijs overleggen dat je aan de voorwaarden voldoet.

Met het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap voor studenten heb je meer dan 20 verbonden creatieve apps binnen handbereik. Laat foto's er fantastisch uitzien met Photoshop en Lightroom, of bewerk video en voeg effecten toe met Premiere Pro. Zet de illustraties die je in Illustrator maakt om in afbeeldingen voor het scherm in After Effects, of importeer eenvoudig grafieken en logo's uit Illustrator in InDesign.

Ja. Illustrator en je Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap kunnen worden gesynchroniseerd op meerdere apparaten. Bovendien zijn verschillende apps speciaal ontworpen voor mobiele apparaten. Maak onderweg socialmediacontent of bewerk overal snel ontwerpen met apps zoals Illustrator voor iPad.

Elke app in Creative Cloud bevat stapsgewijze in-app tutorials om je op weg te helpen. Wanneer je de basisfuncties onder de knie hebt, kun je op Behance terecht voor uitleg over specifieke technieken of stijlen. Daar vind je het antwoord op alles wat je wilt weten, bijvoorbeeld hoe je met perspectief speelt in Photoshop of patronen gebruikt in Illustrator.

Creative Cloud biedt toegang tot duizenden royaltyvrije sjablonen en assets via Adobe Stock, zoals illustraties, foto's, videoclips, ontwerpsjablonen, vectorafbeeldingen en 3D-assets, zodat je snel aan de slag kunt met elk project. Veel van deze assets zijn gratis beschikbaar voor Creative Cloud-leden voor commercieel of persoonlijk gebruik.