photoshop

Jouw visie, op jouw manier.

Studenten krijgen Adobe Photoshop Lightroom voor de desktop en mobiele apparaten als onderdeel van het Adobe Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap. Bespaar meer dan 65% op 20+ krachtige creatieve apps die voor iedereen geschikt zijn.

  

  *

Adobe Photoshop Lightroom

Deel je wereld met je volgers.

Maak van elk socialmediabericht een hoofdstuk van jouw verhaal. Of je nu voedsel, reizen of mensen fotografeert, geef je feed een persoonlijke vibe met instant presets en batchbewerkingen – overal en op elk apparaat.

Breng je studieprojecten scherp in beeld.

Verfraai presentaties of studiepublicaties met foto's die eruit springen. Dankzij een door AI aangestuurd opslagsysteem kun je je albums doorzoeken, beheren en delen voor onderzoek of verslagen, waar je ook bent. 

Vergroot de zichtbaarheid van je community's.

Creëer indrukwekkende afbeeldingen die de websites, brochures of flyers van je organisatie naar een hoger niveau tillen. Perfectioneer de kleur, textuur en belichting tot in het kleinste detail met gebruiksvriendelijke tools. Zo worden je afbeeldingen precies zoals je ze wilt hebben.

Ruim baan voor je droombaan.

Bereid je voor op de toekomst met een gelikte headshot voor een sublieme portfolio of zet je persoonlijke merk in de spotlights. Met behulp van praktische uitleg over het bewerken van afbeeldingen kun je vaardigheden opdoen die van pas komen in je bijbaan of loopbaan.

cc-pictogram

Verbonden creatieve apps voor social media en het leslokaal.

Bespaar meer dan 65% met de studentenprijs van het Alle apps-lidmaatschap en krijg Lightroom en 20+ apps zoals Adobe Premiere Pro, Acrobat en Illustrator, plus alle ondersteuning die je nodig hebt om je visie tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen.

Studenten kunnen Lightroom gratis uitproberen met een proefversie van 7 dagen van het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap. Je krijgt 20+ apps, waaronder Adobe Photoshop, Acrobat, InDesign, Illustrator en Premiere Pro, plus 100 GB cloudopslag. Na afloop van de gratis proefversie betaal je als student het eerste jaar    (incl. BTW) en daarna    (incl. BTW). Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Lightroom maakt deel uit van het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap voor studenten, dat het eerste jaar    (incl. BTW) kost. Zie de voorwaarden of vergelijk de lidmaatschappen en prijzen voor meer informatie.

Ja. In aanmerking komende studenten besparen meer dan 65% op het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap, dat Lightroom omvat. Het eerste jaar is de prijs    (incl. BTW), en daarna    (incl. BTW). Lees hoe je in aanmerking komt voor studentenkorting. Zie de voorwaarden voor meer informatie.

In aanmerking komende studenten besparen meer dan 65% op het Alle apps-lidmaatschap. Je betaalt het eerste jaar    (incl. BTW) en daarna    (incl. BTW). Lees hoe studenten geld besparen met Adobe. Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Om in aanmerking te komen voor de studentenkorting, hoef je alleen maar het lidmaatschap aan te schaffen met een geverifieerd, door een school verstrekt e-mailadres. Als je niet beschikt over een door een school verstrekt e-mailadres of als je e-mailadres niet kan worden geverifieerd, kan je na de aankoop worden gevraagd aanvullend bewijs te overleggen dat je aan de voorwaarden voldoet.

Meer dan 20 apps zijn inbegrepen bij het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap voor studenten, waaronder Adobe Photoshop en Lightroom voor fotografie, Adobe Illustrator en Indesign voor grafisch ontwerp en Adobe Premiere Pro en After Effects voor video's. Al deze apps werken perfect samen, zodat je naadloos kunt wisselen tussen projecten.

Creative Cloud biedt toegang tot honderdduizenden hoogwaardige, royaltyvrije assets en sjablonen via Adobe Stock, zoals foto's, afbeeldingen, videoclips, ontwerpsjablonen en 3D-assets, waarmee je elk project een vliegende start kunt geven. Veel van deze assets zijn gratis beschikbaar voor Creative Cloud-leden voor commercieel of persoonlijk gebruik. Voor sommige premium assets moet je een licentie aanschaffen als je ze wilt gebruiken.

Elke app in Creative Cloud bevat tutorials voor iedere functie waarmee je wilt leren werken. Op Behance vind je nog meer praktische uitleg over specifieke technieken. Start je gratis proefversie en ontdek hoe eenvoudig het is om direct alles te maken wat je je kunt voorstellen.

Ja, Lightroom wordt op verschillende apparaten gesynchroniseerd. Lightroom for mobile brengt de kracht van de desktopapp naar je telefoon. Zo kun je overal eenvoudig foto's ordenen en je beste opnamen nog beter maken. 

Lightroom is ideaal voor snelle bewerkingen, belichtings- en kleurcorrectie en instant, aanpasbare presets op je desktop of mobiele apparaten. De app heeft ook een robuust, door AI aangestuurd systeem voor het ordenen en automatisch taggen van foto's, zodat je altijd de gewenste foto of het gewenste album kunt vinden. Met Photoshop kun je alle aspecten van een afbeelding wijzigen, elementen toevoegen of verwijderen en indrukwekkende composities of fotokunst maken. Lees meer over de verschillen tussen Lightroom en Photoshop.

Lightroom Classic is een desktopapplicatie. Lightroom is cloudgebaseerd en werkt op de desktop en op mobiele apparaten, zodat je je foto's overal kunt bewerken en delen. Lees meer over het verschil tussen Lightroom en Lightroom Classic.