Man die aan het skateboarden is
photoshop

Nu te zien: jij

Studenten krijgen Adobe Premiere Pro als onderdeel van het Adobe Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap met meer dan 65% korting. Krijg 20+ apps, waaronder de videobewerkingssoftware die influencers en filmmakers gebruiken.

67,57 € /maand

19,66 € /maand*

Adobe Premiere Pro

Meer kijkers, meer volgers.

Onderscheid je van de massa op YouTube en TikTok. Zet je video's sneller online. Maak eenvoudig naadloze overgangen, voeg met één klik ondertitels toe en pas het formaat automatisch aan voor elk socialmediakanaal.

Breng old-school projecten tot leven.

Zet geschreven essays om in boeiende documentaires of deel schoolactiviteiten op film. Met slimme in-app functies bewerk je clips op elk apparaat en zet je er royaltyvrije muziek uit Adobe Stock onder.

Maak een indrukwekkend statement.

Breng mensen in beweging voor een doel of geldinzameling en zet ze aan tot actie. Met de tijdbesparende sjablonen voor motion graphics kun je eenvoudig je video's verrijken met bewegende intro's, titels en graphics.

Zet je beste beeldje voor.

Ontwikkel vaardigheden waarmee je opvalt met onze praktische uitleg over videobewerking en meer. Vervolgens kun je je talenten verzilveren. Maak bijvoorbeeld tutorials om meer volgers te krijgen of creëer een demoreel om je droombaan binnen te halen.

cc-pictogram

Verbonden creatieve apps voor social media en het leslokaal.

Bespaar meer dan 65% met de studentenprijs van het Alle apps-lidmaatschap en krijg Premiere Pro en 20+ apps zoals Adobe Photoshop, Acrobat en Illustrator, plus alle ondersteuning die je nodig hebt om je visie tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen.

Studenten kunnen Premiere Pro uitproberen met een gratis proefversie van 7 dagen van het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap. Daarmee krijg je meer dan 20 apps, waaronder Adobe Acrobat, Photoshop, Photoshop Lightroom en Illustrator, plus 100 GB cloudopslag. Na afloop van de gratis proefversie betaal je als student het eerste jaar    (incl. BTW) en daarna    (incl. BTW). Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Premiere Pro maakt deel uit van het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap voor studenten, dat het eerste jaar    (incl. BTW) kost – dat is meer dan 60% korting. Zie de voorwaarden of vergelijk de lidmaatschappen en prijzen voor meer informatie.

Premiere Pro en After Effects zijn allebei krachtige apps voor videoproductie, maar ze worden voor verschillende onderdelen van het proces gebruikt. Met Premiere Pro kun je beeldmateriaal ordenen, beelden monteren, stockclips en -muziek toevoegen, audio synchroniseren en kleur corrigeren. Met After Effects kun je allerlei elementen toevoegen, zoals speciale effecten, animatie en motion graphics. Lees meer over Premiere Pro en After Effects.

De studentenprijs geldt voor het Alle apps-lidmaatschap, dat 20+ apps in Creative Cloud omvat.

Ja, en docenten ook, als onderdeel van het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap. Als je het lidmaatschap aanschaft met een geverifieerd e-mailadres van een school, bespaar je meer dan 60% op 20+ apps, waaronder Premiere Pro. Het eerste jaar is de prijs    (incl. BTW), en daarna    (incl. BTW). Lees meer over hoe je in aanmerking komt voor studentenkorting. Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Premiere Pro bevat uitgebreide in-app tutorials voor videobewerking en effecten. Je leert hoe je essentiële, door AI aangestuurde tools zoals spraak-naar-tekst of Auto Reframe kunt gebruiken om snel en nauwkeurig fraaie en boeiende content te maken.

Studenten en docenten besparen meer dan 60% op het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap. Het eerste jaar is de speciale prijs    (incl. BTW) en daarna    (incl. BTW). Lees meer over hoe studenten geld kunnen besparen met Adobe. Zie de voorwaarden voor meer informatie.

Iedereen die het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap aanschaft met een geverifieerd e-mailadres van een school, komt in aanmerking voor de studentenprijs. Als je niet beschikt over een e-mailadres van een school, kun je na de aankoop aanvullend bewijs overleggen dat je aan de voorwaarden voldoet.

Met het Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap voor studenten heb je meer dan 20 verbonden creatieve apps binnen handbereik. Nadat je beeldmateriaal hebt bewerkt in Premiere Pro, kun je je project perfectioneren met elementen die zijn gemaakt in andere apps van je lidmaatschap. Voeg speciale effecten toe met After Effects of breng cartoons tot leven in Adobe Animate. Maak lower thirds en grafische tekst met Illustrator, en retoucheer stilstaande beelden en foto's in Photoshop of Lightroom.

Elke app in Creative Cloud bevat stapsgewijze tutorials om je op weg te helpen. Wanneer je de basisfuncties onder de knie hebt, kun je op Behance terecht voor uitleg over specifieke technieken of stijlen. Daar vind je het antwoord op alles wat je wilt weten, bijvoorbeeld hoe je audio bewerkt in Adobe Audition of tekst animeert in After Effects.

Creative Cloud biedt toegang tot honderdduizenden royaltyvrije assets via Adobe Stock, zoals B-roll, foto's, videoclips, ontwerpsjablonen, muziek en 3D-assets, waarmee je elk project kunt verfraaien. Veel van deze assets zijn gratis beschikbaar voor Creative Cloud-leden voor commercieel of persoonlijk gebruik.