Man die aan het skateboarden is
photoshop

Nu te zien: jij

Studenten krijgen Adobe Premiere Pro als onderdeel van het Adobe Creative Cloud/Alle apps-lidmaatschap met meer dan 65% korting. Krijg 20+ apps, waaronder de videobewerkingssoftware die influencers en filmmakers gebruiken.

67,57 € /maand

19,66 € /maand*

Adobe Premiere Pro

Meer kijkers, meer volgers.

Onderscheid je van de massa op YouTube en TikTok. Zet je video's sneller online. Maak eenvoudig naadloze overgangen, voeg met één klik ondertitels toe en pas het formaat automatisch aan voor elk socialmediakanaal.

Breng old-school projecten tot leven.

Zet geschreven essays om in boeiende documentaires of deel schoolactiviteiten op film. Met slimme in-app functies bewerk je clips op elk apparaat en zet je er royaltyvrije muziek uit Adobe Stock onder.

Maak een indrukwekkend statement.

Breng mensen in beweging voor een doel of geldinzameling en zet ze aan tot actie. Met de tijdbesparende sjablonen voor motion graphics kun je eenvoudig je video's verrijken met bewegende intro's, titels en graphics.

Zet je beste beeldje voor.

Ontwikkel vaardigheden waarmee je opvalt met onze praktische uitleg over videobewerking en meer. Vervolgens kun je je talenten verzilveren. Maak bijvoorbeeld tutorials om meer volgers te krijgen of creëer een demoreel om je droombaan binnen te halen.

cc-pictogram

Verbonden creatieve apps voor social media en het leslokaal.

Bespaar meer dan 65% met de studentenprijs van het Alle apps-lidmaatschap en krijg Premiere Pro en 20+ apps zoals Adobe Photoshop, Acrobat en Illustrator, plus alle ondersteuning die je nodig hebt om je visie tot leven te brengen.