Tekenen en schilderen 

met krachtige nieuwe penseelstreken.Van tekeningen tot anime en van aquarellen tot fotocollages: met de schilder- en tekensoftware van Adobe tover je het allemaal op je canvas. Ontdek Adobe Fresco, een nieuwe app die exclusief is ontworpen voor Apple Pencil en aanraakapparaten, en die je in staat stelt te schilderen met digitale penselen die eruitzien, aanvoelen en werken als echte penselen.
Wij kennen de kneepjes van het digitale teken- en schildervak.


Met Adobe-software kunnen kunstenaars zichzelf op spectaculaire nieuwe manieren uitdrukken.


Het penseel krijgt een nieuwe dimensie.

Fresco

Het penseel krijgt een nieuwe dimensie.


Doop je penseel in Adobe Fresco, een nieuwe app voor kunstenaars, illustrators, animators, tekenaars en iedereen die het plezier van tekenen en schilderen wil ontdekken. Gebruik live penselen waarmee je verflagen aanbrengt en verf mengt met een simpele aanraking. Teken haarscherpe lijnen met vectorpenselen. Adobe Fresco is exclusief ontworpen voor Apple Pencil en aanraakapparaten, zodat je overal kunt schilderen en tekenen waar de inspiratie toeslaat.

 

Meer informatiePhotoshop

Creëer een nieuwe werkelijkheid.


Met Photoshop heb je ’s werelds grootste collectie expressieve penselen binnen handbereik. Simuleer materialen uit de echte wereld, van krijt en olieverf tot potloden, pastels en markeerstiften. Combineer digitale elementen zoals foto’s, effecten en tekst op meerdere lagen om geheel nieuwe afbeeldingen te maken. Schilder in perfect symmetrische patronen en maak verfijnde creaties dankzij uitvloeiing van penseelstreken.

 

Meer informatie


Creëer een nieuwe werkelijkheid.

Illustrator

Perfect getekend.

 
Met Illustrator kun je eenvoudige vormen en kleuren omzetten in verfijnde logo’s, pictogrammen en illustraties. Creëer eenvoudig rijke kleurovervloeiingen waardoor je objecten en illustraties er natuurlijker uitzien. Met vectorgebaseerde tekentools kunnen illustraties worden verkleind voor mobiele schermen of worden vergroot tot billboardformaat, terwijl ze er altijd scherp uit blijven zien.

 

Meer informatie


Perfect getekend.

Dromen worden sneller werkelijkheid.

Dromen worden sneller werkelijkheid.


Creative Cloud biedt apps waarmee je je ideeën kunt realiseren op al je apparaten. Begin een tekening of schilderij op je telefoon of iPad en maak het af op je desktop. Gebruik Adobe Capture om foto’s om te zetten in unieke kleurthema’s, patronen, stencils of penselen. En krijg direct toegang tot je favoriete penselen, vormen en kleuren in je Creative Cloud Libraries.
 

Meer informatie over Creative CloudLaat je inspireren en ga aan de slag.


Maak een aangepast penseel.

Maak een aangepast penseel.


Maak van een afbeelding of schets op je telefoon een penseel dat je in Photoshop kunt gebruiken.  

Ontdek hier hoe


Snelschilderen met Lois van Baarle.

Snelschilderen met Lois van Baarle.


De Nederlandse kunstenares Lois van Baarle gebruikt Photoshop-penselen om haar digitale schilderijen te schetsen, te kleuren, te mengen en te verfijnen.

Bekijk haar werk


Creative House Calls met Luke Choice

Creative House Calls met Luke Choice.


Ontwerper Luke Choice vertelt verhalen door middel van dynamische kleuren en composities met zijn lettertechniek “Smudge Script”.

Bekijk zijn werk

Kunstenaar van het portret.

Kunstenaar van het portret.


De Colombiaanse illustrator en grafisch ontwerper German Gonzalez maakt unieke portretten met prachtige kleurenpaletten.  

Bekijk zijn werk


Bekijk wat kunstenaars maken met onze apps.

 

Volg Adobe Drawing op Instagram. 

 Apps die perfect op elkaar zijn ingespeeld.


Creative Cloud brengt ’s werelds beste creatieve apps voor desktop- en mobiele apparaten samen, plus verbonden manieren om te creëren en te delen.

Meer informatiePhotoshop Sketch

Tekenen en schilderen op iPad


Photoshop

Beeldbewerking en -compositie


Fresco

Vectorafbeeldingen en -illustraties


Capture

Zet afbeeldingen om in kleurthema’s, vectorillustraties, patronen of iets andersKoop telefonisch via: 0800 80 982