Sinds de introductie van Illustrator en Photoshop is Adobe niet stil blijven staan: Adobe blijft je nieuwe manieren geven om van elk leeg canvas een fantastisch kunstwerk te maken. Verken onze nieuwste apps en functies voor teken- en schilderwerk – en krijg de tools om je eigen meesterwerk te creëren.

Tekenen & schilderen

Binnenkort verwacht: Project Gemini


Project Gemini is een nieuwe schilder- en teken-app voor pen- en aanraakapparaten. De app is ontwikkeld voor professioneel werk, maar eenvoudig genoeg om door iedereen te worden gebruikt. Combineer vector- en rastercontent en simuleer natuurlijke media. Project Gemini werkt naadloos met andere Adobe Creative Cloud-apps, waaronder Photoshop CC, zodat je je PSD naar Gemini kunt sturen om met alle vrijheid prachtige tekeningen en illustraties te maken.

 

Binnenkort verwacht: Project Gemini

Wij kennen de kneepjes van het teken- en schildervak.

Zie hoe illustratoren en andere kunstenaars hun ideeën en gevoelens overbrengen met Adobe.

 • Dromen worden sneller werkelijkheid.
 • Dromen worden sneller werkelijkheid.

  Met Creative Cloud kunnen je apps je ideeën aan. Gebruik Adobe Capture CC om foto’s om te zetten in unieke kleurthema’s, patronen, stencils of penselen. Breng snel perspectief in je tekeningen aan met de ingebouwde rasters in Adobe Photoshop Sketch en Illustrator Draw – of maak je eigen rasters op basis van je eigen foto’s. Maak probleemloos perfect symmetrische penseelstreken in Photoshop CC. Met de Photoshop-penselen zet je snel vloeiende stroken, zodat je mooie, elegante lijnen krijgt.

 • Het is verbazingwekkend realistisch.

  Houd je creativiteit vast met digitale tools die realistisch aanvoelen en reageren. Schilder in Photoshop Sketch met waterverf die op een natuurlijke manier op je canvas uitvloeit. Werk met krassende potloden, romige pastellen en honderden andere Photoshop-penselen van meesterillustrator Kyle T. Webster. Maak je bovendien op voor nieuwe technologieën die verschillende soorten verf simuleren en je op een realistische manier verf laten mengen.

 • Het is verbazingwekkend realistisch.
 • De wereld is je studio.
 • De wereld is je studio.

  Illustreer wat je wilt, waar je ook bent, met de krachtige teken- en schilder-apps op al je apparaten. Begin een schets of aquarel op je smartphone en synchroniseer je werk dan naar je desktop of maak het af in Photoshop of Illustrator CC. Sla je favoriete penselen, patronen en vormen op in je Creative Cloud Libraries om ze voor andere projecten te gebruiken.

Duizend schitterende penselen.

Krijg in Photoshop de beschikking over digitale penselen van de bekroonde illustrator Kyle T. Webster. Exclusief verkrijgbaar voor Creative Cloud-leden.

Meer informatie ›

Laat je inspireren en ga aan de slag.

Maak een aangepast penseel.

 

Maak een aangepast penseel.
Maak van een afbeelding of schets op je telefoon een penseel dat je in Photoshop kunt gebruiken.
Snelschilderen met Lois van Baarle.

 

Snelschilderen met Lois van Baarle.
De Nederlandse kunstenares Lois van Baarle gebruikt Photoshop-penselen om haar digitale schilderijen te schetsen, te kleuren, te mengen en te verfijnen.
Creative House Calls met Luke Choice.

 

Creative House Calls met Luke Choice.
Ontwerper Luke Choice vertelt verhalen door middel van dynamische kleuren en composities met zijn lettertechniek “Smudge Script”.
Kunstenaar van het portret.

 

Kunstenaar van het portret.
De Colombiaanse illustrator en grafisch ontwerper German Gonzalez maakt unieke portretten met prachtige kleurenpaletten.
Naar de Spider-Verse

Doorbraak op het witte doek.
Mogelijk gemaakt met Photoshop.

© & ™ 2018 MARVEL. ©2018 SPAI. Alle rechten voorbehouden.

Apps die perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Creative Cloud brengt ’s werelds beste creatieve apps voor desktop- en mobiele apparaten samen, plus verbonden manieren om te creëren en te delen.
Beeldbewerking en -compositie
Vectorafbeeldingen en -illustraties
Teken en schilder met natuurlijke tekentools
Zet afbeeldingen om in kleurthema’s, vectorillustraties, patronen of iets anders
Maak vectorontwerpen met vrije vormen op je mobiele apparaat