Nieuw in Creative Cloud.
We hebben weer nieuwe dingen ontwikkeld. Nieuwe apps. Nieuwe functies en mogelijkheden. Nieuwe manieren om te creëren. Je krijgt het allemaal bij je lidmaatschap.
Vullen met behoud van inhoud voor video

Meer handige functies. Minder rompslomp.

Bij de nieuwste releases staan stabiliteit en prestaties centraal, zodat je sneller en effectiever kunt monteren. Daarnaast zijn er baanbrekende nieuwe functies zoals Vullen met behoud van inhoud voor video.
Maak kennis met Premiere Rush

Overal online video’s maken en delen

Maak kennis met Premiere Rush, een gloednieuwe app waarmee je snel en gemakkelijk online video’s maakt, bewerkt en deelt. En je kunt dit alles overal doen, vanaf je mobiele apparaten, internet of je desktop.
Nieuwe automatisering en uitgebreide functionaliteit

Spraakprototypen en responsieve formaatwijziging

Je kunt nu interactief communiceren met je prototypen met behulp van gesproken opdrachten en spraakweergave. En je kunt tijd besparen dankzij responsieve formaatwijziging, waardoor ontwerpen gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende schermen.
Meer controle met Vullen met behoud van inhoud

Meer controle met Vullen met behoud van inhoud

Photoshop is nu nog intuïtiever dankzij nieuwe functies die je meer controle over je ontwerp geven. Bekijk de volledig vernieuwde functie Vullen met behoud van inhoud, de nieuwe kadertool, de symmetriemodus en meer.
Voor elke fotografieliefhebber

Voor elke fotografieliefhebber

Bewerk, orden, bewaar en deel je foto’s vanaf elke locatie met Lightroom. Definieer presets die automatisch worden gesynchroniseerd op al je apparaten, bewerk foto’s automatisch met één muisklik en stileer je foto’s met gesplitste tinten en curve-effecten.
Sneller werken dankzij een vloeiende workflow

Sneller werken dankzij een vloeiende workflow

Bespaar tijd door objecten op al je artboards tegelijk te bewerken met de functie voor algemene bewerkingen. Creëer natuurlijke fotorealistische kleurgradaties met de tool Vloeiende verlopen. En bekijk een voorbeeld van duizenden lettertypen rechtstreeks vanuit je project.
Verbeterde voorzieningen voor bewegende beelden

Verbeterde voorzieningen voor bewegende beelden

Sleep spreadsheets naar nieuwe, datagestuurde sjablonen voor bewegende beelden om snel datavisualisaties te genereren in Adobe Premiere Pro, behoud de integriteit van keyframes met responsieve ontwerpen op basis van tijd in Adobe After Effects, en meer.
Nauwkeurige en eenvoudige kleurbewerking

Nauwkeurige en eenvoudige kleurbewerking

Laat niets aan het toeval over bij curve-aanpassingen met innovatieve Lumetri Color-tools in Premiere Pro en After Effects. Je kunt eenvoudig kleurbereiken accentueren of temperen, en meerdere Lumetri-effecten toevoegen om precies de juiste look te creëren.
Breng meer leven in je animaties

Meer leven in je animaties

Zet een kunstwerk om in een animatiepersonage met behulp van de nieuwe Characterizer in Adobe Character Animator. En maak animaties levendiger met de nieuwe functie Magneten, tools voor mesh-vormgeving in After Effects en nog veel meer.
Automatisch de grootte van afbeeldingen, tekst en graphics wijzigen.

Automatisch de grootte van afbeeldingen, tekst en graphics wijzigen

Met de functie Passend maken met behoud van inhoud en Adobe Sensei wordt de grootte van afbeeldingen automatisch aangepast, zodat ze in het kader passen. Met Lay-out aanpassen wordt de lay-out automatisch aangepast wanneer de paginagrootte verandert.
Dynamischere audiotools

Dynamischere audiotools

Optimaliseer je audiotracks met automatische DeReverb- en DeNoise-effecten in Premiere Pro. En dankzij de nieuwe, geüpgradede engine van Adobe Audition kun je nu tot 128 audiotracks afspelen of tot 32 tracks opnemen – dure hardware is niet nodig.
Nieuwe content en betere manieren om te zoeken

Vernieuwde zoekfunctie en betere content

Vind de perfecte asset sneller met de zoekfunctie op basis van Adobe Sensei. Filter resultaten op kleur, compositie, kopijruimte en meer – en krijg exclusieve nieuwe content van partners zoals GoPro.
Toon je werk op Adobe Portfolio

Je werk tonen met Adobe Portfolio

Krijg gratis toegang tot een Adobe Portfolio-pagina en deel je werk sneller met tools voor geautomatiseerde trefwoorden en categorieën.
Talloze lettertypen binnen handbereik

Talloze lettertypen binnen handbereik

Adobe Fonts biedt je nu toegang tot onze complete bibliotheek met lettertypen bij elk Creative Cloud-lidmaatschap. Kies uit duizenden opties vanaf je desktop – ze zijn al gelicentieerd en klaar voor gebruik.
Photoshop op iPad is binnenkort beschikbaar

Photoshop op iPad, beschikbaar in 2019

Creëer met lagen, penselen en andere Photoshop-tools, waar je ook bent. Het volledige Photoshop is binnenkort ook beschikbaar op mobiele apparaten, om te beginnen op de iPad.
Adobe Fresco, nieuwe teken- en schilderapp voor Apple Pencil en aanraakapparaten.

Tekenen en schilderen met krachtige nieuwe penseelstreken

Maak kennis met Adobe Fresco, de nieuwe teken- en schilderapp voor Apple Pencil en aanraakapparaten.
Bekijk onze nieuwste functies en nieuwste app.

Nieuwe functies en onze nieuwste app

Gebruik de nieuwste apps van Adobe voor video- en audiobewerking, met nieuwe functies en aangestuurd door Adobe Sensei voor het versnellen van je workflows. En ontdek Premiere Rush, de gloednieuwe app voor meerdere apparaten, voor het overal creëren en delen van online video’s.
Presets en profielen synchroniseren

Presets en profielen synchroniseren

Krijg met één klik de gewenste look – waar je ook bent. Je hebt nu toegang tot al je Lightroom-presets en -profielen – waaronder je eigen presets en die van anderen – op desktops, mobiele apparaten en het internet.
Virtual reality wordt realiteit voor vrijwel iedereen

Augmented reality wordt realiteit

Maak kennis met Project Aero, een krachtige nieuwe authoringtool en systeem voor augmented reality (AR) waarmee creatieve professionals immersive content kunnen ontwerpen.
Dynamische kleurverbeteringen

Dynamische kleurverbeteringen

Dankzij krachtige nieuwe functies zijn veel bewerkingen eenvoudiger dan ooit, van het corrigeren van kleur tot het eruit laten springen van afbeeldingen. De nieuwste updates omvatten het, via één klik, afstemmen van kleurgradaties, het naast elkaar vergelijken van opnamen, en meer.
Betere manieren voor het werken met bewegende beelden

Betere manieren voor het werken met bewegende beelden

Zet tekst en afbeeldingen sneller om in bewegende beelden, dankzij een verbeterde workflow voor illustraties in Premiere Pro, nieuwe Hoofdeigenschappen in After Effects en updates van het deelvenster Essential Graphics.
Betere manieren voor het werken met bewegende beelden

Eenvoudigere manieren om superieure audio te mixen

Nieuwe functies bieden verschillen die je kunt zien en horen, zoals ‘auto-ducking’ in Premiere Pro, waarmee het volume van muziek automatisch wordt verlaagd wanneer andere audio wordt gedetecteerd, plus een schoner deelvenster Tracks in Audition.

Kies het lidmaatschap dat bij jou past.

Individuele gebruikers
Ontvang de volledige verzameling creatieve apps en meer voor 
60,49 €/maand
Bedrijven
Toonaangevende creatieve apps met eenvoudig licentiebeheer en eenvoudige implementatie. Vanaf
29,99 €/maand
Lightroom-lidmaatschap
Inclusief Lightroom en 1 TB cloudopslag.
12,09 € per maand, incl. btw.
Studenten en docenten
Bespaar 65% op de volledige verzameling Creative Cloud-apps. Slechts 19,66 €/maand incl. btw.