Ga meteen aan de slag. Geen setup vereist.

Teamprojecten wordt gehost in de cloud en is rechtstreeks geïntegreerd in Adobe Premiere Pro, After Effects en Prelude – je hebt geen aanvullende software of hardware nodig. Sla bronbestanden lokaal op of deel lichtgewicht proxies, zodat externe editors eenvoudig kunnen samenwerken.
 • Meer experimentatie. Minder risico.
 • Meer experimentatie. Minder risico.

  Met Teamprojecten kun je eenvoudig en snel meerdere versies maken en samenwerken aan gedeelde projecten in uitvoering. Editors en animatie-designers kunnen projecten delen zonder bang te hoeven zijn dat ze het werk van iemand anders overschrijven.

 • Werk sneller samen.

  Werk snel samen aan nieuwsverhalen, commercials of promo’s en deel ze sneller dan met je huidige workflows. Werk eenvoudig in After Effects en Premiere Pro zonder re-rendering.

 • Werk sneller samen.
 • Laat conflicten achter op de vloer van de montagekamer.
 • Laat conflicten achter op de vloer van de montagekamer.

  Je werk wordt niet gedeeld voordat je besluit dat het voltooid is, en bestandsuitwisseling is eenvoudig. Je ontvangt bericht wanneer andere medewerkers hun updates delen, zodat je eenvoudig wijzigingen automatisch kunt samenvoegen en eventuele conflicten kunt oplossen.

 • Niet opgeslagen? Geen probleem.

  Vraag je niet langer af of je eraan hebt gedacht je werk op te slaan — Teamprojecten slaat automatisch al je persoonlijke bewerkingen op, en biedt je er toegang toe wanneer dit nodig is. Wanneer je er klaar voor bent om wijzigingen als een nieuwe versie te delen met medewerkers, kun je dankzij een versiesysteem met onbeperkte niveaus snel een nieuwe versie delen en samenwerken aan projecten in uitvoering.

 • Niet opgeslagen? Geen probleem.

Kijk wat er nieuw is in Teamprojecten.

We voegen continu nieuwe functies toe om Teamprojecten steeds meer te verbeteren. Zo hebben we verbeteringen aangebracht in de functionaliteit voor online aanwezigheid, projectmanagement en uitnodigingen.

Heb je vragen?

Kijk op het forum en in de veelgestelde vragen voor meer informatie over Teamprojecten en hoe het je team kan ondersteunen.

Make it. Creative Cloud.

Teamprojecten maakt deel uit van Creative Cloud voor teams en Creative Cloud voor ondernemingen. Creative Cloud biedt alles wat je nodig hebt om je beste ideeën om te zetten in je beste werk en je werk te delen met de hele wereld.