Blijf in contact. Blijf productief.

Mensen in je hele organisatie én je klanten zijn overgeschakeld van werken op kantoor op thuiswerken. Hier zijn enige tools waarmee je kunt zorgen dat je gesynchroniseerd blijft met je teams, voldoet aan de verwachtingen van de klant en je werk afkrijgt zonder iets over te slaan.

Digitaal werken met meerdere apparaten

Digitaal werken met meerdere apparaten

Gratis PDF-tools gebruiken

 

Vanuit een browser heb je toegang tot gratis tools voor het converteren van Word-, Excel-, PowerPoint- of JPEG-bestanden naar PDF's en voor het verminderen van de bestandsgrootte van elk PDF-bestand.

 

Meer informatie

Papieren documenten omzetten in digitale bestanden

 

Beschik je niet meer over het kopieerapparaat of de scanner van je kantoor? De gratis Adobe Scan-app stelt je in staat om met je mobiele apparaat papieren documenten, whiteboardnotities en visitekaartjes te converteren naar PDF's die je eenvoudig kunt delen.

 

Meer informatie

PDF's bewerken

 

Als je een bestand moet bewerken maar niet over het origineel beschikt, kun je de tekst en afbeeldingen rechtstreeks in je PDF bewerken. Met Adobe Acrobat DC kun je eenvoudig PDF-documenten bewerken, zowel op je desktop als op een mobiel apparaat.

 

Meer informatie

Professioneel ogende ontwerpen maken binnen enkele minuten

 

Met Adobe Spark kun je eenvoudig afbeeldingen voor social media, webpagina's en video's maken op je desktop of telefoon.

 

Meer informatie

Op afstand formulieren invullen en ondertekenen

 

Zet gescande papieren formulieren snel om in digitale bestanden die eenvoudig kunnen worden ingevuld en elektronisch kunnen worden teruggezonden. Gebruik de Adobe Fill & Sign-service om administratief werk op tijd af te krijgen.

 

Ontdek hoe je PDF's kunt invullen, ondertekenen en verzenden

Creëren op je mobiele apparaat, tablet of desktop

 

Je weet nooit wanneer je een creatief idee krijgt. Met Adobe Creative Cloud, kun je je ideeën vastleggen en verkennen op je telefoon of tablet om ze vervolgens te verfijnen op je desktop.

 

Meer informatie

Eenvoudig creatieve assets delen

 

Deel afbeeldingen, graphics en meer met je team en klanten dankzij integraties van Creative Cloud met apps zoals Slack, Microsoft Teams, Gmail, Jira, Asana en Workfront.

 

Meer informatie

Iedereen toegang bieden tot dezelfde ontwerpassets

 

Met Creative Cloud Libraries kun je eenvoudig kleuren, pictogrammen, logo's en meer hergebruiken in al je Creative Cloud-apps, zodat je tijd bespaart en de merkconsistentie beschermt.

 

Meer informatie

Samenwerken alsof je face to face tegenover elkaar zit

Samenwerken alsof je face to face tegenover elkaar zit

Werken op afstand hoeft niet te betekenen dat je bedrijf tot stilstand komt

 

Je kunt nog steeds digitaal communiceren en samenwerken met je klanten om je bedrijf gaande te houden. Met tools voor tracking en het plaatsen van opmerkingen in je huidige document-apps kun je in real time samenwerken en reviewen. Ook kun je je zakelijke formulieren en overeenkomsten laten ondertekenen met oplossingen voor elektronisch ondertekenen. Je klanten kunnen op elk moment en met elk apparaat ondertekenen zonder dat ze aanvullende software hoeven te downloaden.

 

Meer informatie over Adobe Sign

Project delen en reviewen

 

Maak het voor iedereen eenvoudig om één asset of document te reviewen en opmerkingen toe te voegen. Verzend één e-mail met één koppeling naar meerdere reviewers. Ze hebben allemaal, overal en op elk apparaat, toegang tot hetzelfde PDF-document.

 

Meer informatie

Documenten automatisch bijhouden

 

Als je een elektronisch document of een PDF ter ondertekening verzendt met Adobe Sign, ontvang je meldingen wanneer het wordt geopend en ondertekend — zodat je de ondertekeningsstatus altijd en overal kunt bijhouden. 

 

Meer informatie

Meer uit elke app halen

 

Maak Adobe Sign beschikbaar voor de tools die je al gebruikt. Stuur snel documenten ter ondertekening die zijn gemaakt of opgeslagen op systemen van derden zoals Microsoft Office en Dropbox.

 

Meer informatie

Je team ontmoeten

 

Doe meer dan je scherm delen en werk samen met collega's en partners met behulp van de Adobe Connect-app voor webconferenties. Creëer virtuele vergaderruimten en pas deze aan, houd brainstormsessies in vergaderingen en meer.

 

Meer informatie

Samenwerken aan socialmediacontent

 

Werk samen met je team of klanten om content voor je merk en socialmediakanalen te maken met Adobe Spark. Dankzij het grote aanbod van sjablonen en lay-outs kun je eenvoudig aan de slag gaan.

 

Meer informatie 

Meer bronnen voor jou

Creëren en samenwerken vanaf elke locatie.
Je bedrijf gaande houden
Je bedrijf gaande houden

Neem contact met ons op.

Adobe Help Center

Ondersteuning en probleemoplossing.

Ondersteuning voor ondernemingen

Speciale hulp voor grote organisaties.

We horen graag van je.

We doen ons uiterste best om je de tools te geven die je nodig hebt om in deze moeilijke tijd je creativiteit en je workflow te verbeteren. Vul de enquête in en deel je ervaringen.