Adobe MAX. Meld je nu aan.

De belangrijkste bedrijven op het gebied van creativiteit en onze nieuwste Creative Cloud-release zijn de publiekstrekkers. Bezoek ons online van 26 tot en met 28 oktober.

Tikken, praten, typen en vegen.

Verbind schermen aan elkaar, definieer interacties en transformeer statische ontwerpen tot volledig interactieve prototypen. Gebruik aanraak- en muisbewegingen, toetsenbord- en gamepadinvoer, spraakopdrachten, spraak- en audioweergave en nog veel meer. Bekijk een preview van prototypen op je desktop, mobiele apparaten en spraakgestuurde apparaten om ze snel te testen en aan te passen.

Adobe XD
Tikken, praten, typen en vegen.
Voeg animaties toe.

Voeg animaties toe.

Laat je ervaringen tot leven komen met pull-to-refresh-bewegingen, tellers voor aantallen, laadsequenties en meer. Creative Cloud-apps bieden gebruiksvriendelijke tools voor vectoranimatie, waarmee je zowel micro-interacties als complexere bewegingsontwerpen kunt maken.

Adobe XD

Speciaal ontwikkeld voor teamsamenwerking.

Houd iedereen in elk stadium op één lijn – van de eerste brainstormingsessie tot en met de definitieve oplevering. Werk in real-time samen. Deel assets in ontwerpsystemen om iedereen op één lijn te houden. Nodig opdrachtgevers en andere betrokkenen uit om ontwerpen te bekijken en feedback te leveren. En deel ontwerpspecificaties die ontwikkelaars alles geven wat ze nodig hebben om code te schrijven.

Adobe XD
Speciaal ontwikkeld voor teamsamenwerking.

Laat je inspireren en ga aan de slag.

Ontdek verhalen van kunstenaars, tutorials, livestream-evenementen en nog veel meer.

ADOBE MAX

Ontdek de nieuwe mogelijkheden van Creative Cloud en leer van meer dan 250 geweldige sprekers.

ADOBE XD • INSPIRATIE

Kijk in de toekomst met Patricia Reiners.

UI-EN-UX • INSPIRATIE

Anton en Irene nemen de touwtjes in handen.