Krijg controle over de actie met Premiere Pro.

Premiere Pro is de complete video-editor waarmee je je verhaal kunt vertellen zoals jij dat wilt.

Probeer het 7 dagen gratis; daarna 26,43 € /maand inclusief btw

Krijg controle over de actie met Premiere Pro.

Premiere Pro is de complete video-editor waarmee je je verhaal kunt vertellen zoals jij dat wilt.

Probeer het 7 dagen gratis; daarna 26,43 € /maand inclusief btw

Richt je op je sterke punten

Premiere Pro heeft geavanceerde bewerkingsfuncties om je vervelende taken te automatiseren, je favoriete taken net iets gemakkelijker te maken en ongekend eenvoudig te kunnen samenwerken met klanten en collega's. Dit alles houdt in dat je meer tijd over hebt om je te concentreren op het verhaal dat je wilt vertellen – helemaal op jouw manier en in recordtijd.

Bepaal je eigen postproductie

We weten dat creatieve mensen niet allemaal op dezelfde manier werken. Premiere Pro is een complete video-editor die je volledige creatieve controle over je hele project geeft.  Werk waar je wilt, bepaal zelf hoe je wilt samenwerken en gebruik plug-ins van derden om de klus te klaren. Premiere Pro en de voordelen die je bij Creative Cloud krijgt, maken het allemaal mogelijk.

Profiteer van de nieuwste technologie

Premiere Pro maakt gebruik van de kracht van de AI-technologie van Adobe Sensei, zodat je bewerkelijke taken kunt automatiseren en je workflow kunt versnellen. Verwijder in een handomdraai schoonheidsfoutjes, zoek automatisch laspunten in je beeldmateriaal en vind snel de juiste content voor je projecten. Door de regelmatige updates heb je bovendien altijd de nieuwste technologie die je creatieve proces zo efficiënt mogelijk maakt.

Krachtige software die je niet in de steek laat

Er is niets frustrerender dan materiaal bewerken met trage software. Premiere Pro verdeelt de verwerkingskracht over de centrale processor en de grafische processor om je een stabiele werkomgeving te geven. In de praktijk betekent dit dat je materiaal zonder frameverlies kunt afspelen, je werk snel en eenvoudig kunt exporteren en voorzieningen kunt gebruiken die je niet in de steek laten.

Krachtige tools voor een snellere postproductie

Ontdek de innovatieve functies en technologie van Premiere Pro die elke stap van je videobewerkingsworkflow zo veel eenvoudiger maken.

Bewerken

Werk in een intuïtieve lay-out die je laat werken zoals jij denkt. Dankzij de ondersteuning voor verschillende indelingen en de toepassing van diverse geïntegreerde, in de branche gangbare technologieën, kun je je projecten bovendien op tijd en volgens strenge professionele standaarden leveren.

Vereenvoudig de sequentie

Maak een 'schone' kopie van de huidige sequentie om die met andere editors te delen, te archiveren of als EDL, XML of AAF te exporteren.

Scene Edit Detection

Bespaar tijd en laat Premiere Pro de laspunten voor je vinden. Met Scene Edit Detection wordt je beeldmateriaal geanalyseerd, worden automatisch veranderingen in scènes gedetecteerd en worden op de juiste plaatsen lassen toegevoegd.

Elk beeldmateriaal. Elk apparaat.

Leg beelden vast op je smartphone, met GoPro of in 8K. Premiere Pro ondersteunt een breed scala van audio-, afbeeldings- en video-indelingen, zodat je opnamen kunt maken zonder dat je bestanden hoeft te transcoderen of om te zetten. 

Pas je sneltoetsen aan

Rond je bewerkingen in recordtijd af. Gebruik het visuele toetsenbord om je sneltoetsen aan te passen en meerdere toetscombinaties aan een opdracht toe te wijzen.

Audio

Bewerk audio, voeg effecten toe en mix zo veel audiotracks als je nodig hebt in een sequentie. Premiere Pro is een krachtig audiowerkstation dat speciaal is ontworpen om je videoproductieworkflow en audio-ontwerp te versnellen.

Verbeteringen in Spraak-naar-tekst

Zet spraak om in tekst met de enige volledig geïntegreerde, geautomatiseerde workflow in de branche voor het maken en aanpassen van bijschriften. De nieuwste verbeteringen in Spraak-naar-tekst zijn onder andere een betere transcriptie van termen uit de popcultuur.

Auto-ducking

Genereer keyframes met Adobe Sensei-technologie om automatisch het volume van een achtergrondmuziektrack te verlagen wanneer er dialoog wordt gedetecteerd.

Essential Sound

Je kunt volumeniveaus op elkaar afstemmen, geluid repareren, de helderheid verbeteren en speciale effecten toevoegen, zodat je videoprojecten klinken alsof ze door een professionele audiotechnicus zijn gemixt.

Pas effecten op audio toe

Pas geluidseffecten op je fragmenten toe vanuit de platte lijst in de map met audio-effecten. Wanneer je een geluidseffect toepast, past Premiere Pro automatisch het juiste effecttype op dat fragment toe.

Visuele effecten

Geef je werk een vleugje magie. Creëer in het deelvenster Effects in Premiere Pro prachtige visuele elementen die klaar zijn voor het grote scherm. Kies uit en bewerk sjablonen voor bewegende titels, titelbalken en overgangen die je kijkers versteld zullen doen staan.

Sjablonen voor bewegende beelden

Ontdek de kracht van de sjablonen voor bewegende beelden in After Effects met gebruiksvriendelijke besturingselementen die kunnen worden aangepast in Premiere Pro: pas gewoon de tekst, kleur of media aan je eigen wensen aan.

Objecten en beweging volgen

Gebruik kunstmatige intelligentie om automatisch objecten te volgen die je hebt gemaskeerd en om keyframes voor het hele fragment te maken, zodat je geen uren kwijt bent aan het volgen en aanpassen van posities.

Chroma Key

Maak hoogwaardige groenschermeffecten met de Ultra Key-tool in het deelvenster Effects. Gebruik aanvullende transparantie-instellingen om pixels te bewerken en aan te passen.

Cinematische overgangen en effecten

Blader door duizenden overgangen en visuele effecten in het deelvenster Effect Controls. Stabiliseer schokkerige, met de hand opgenomen beelden en maak er stabiele, vloeiende opnamen van.

Kleur

Premiere Pro biedt tools van professionele kwaliteit voor kleurgradatie en kleurcorrectie, waarmee je je beeldmateriaal rechtstreeks op je bewerkingstijdlijn kunt aanpassen. Deze kleurtools zijn beschikbaar in een Lumetri Colour-werkruimte.

Algemene kleurcorrectie

Gebruik de tools in Basic Correction om snel de belichting, kleurtoon en luminantie van je fragment aan te passen.

Lumetri Colour-deelvenster

Verander de vibe van je video. Vintage, levendig, melancholisch en nog veel meer: dankzij krachtige presets creëer je met één klik de gewenste uitstraling. Je kunt ook je eigen LUT's maken en opslaan om keer op keer precies de gewenste uitstraling te krijgen.

Overeenkomende kleuren

Maak een referentie-opname en gebruik Colour Match, aangestuurd door Adobe Sensei, om met één klik de kleur in alle scènes te perfectioneren.

Secundaire HSL-tools

Perfectioneer de kleur in het gedeelte HSL van het Lumetri-deelvenster, waarin je in combinatie met de bestaande tools nog meer controle over je opnamen krijgt.

Samenwerken

Premiere Pro biedt een breed scala aan samenwerkingstools en -voorzieningen om je workflow te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat je zo naadloos en efficiënt mogelijk werkt, of je nu voor een klant of binnen een team werkt.

Dynamic Link

Schakel met Dynamic Link naadloos tussen apps, zodat alle assets die je in After Effects maakt, automatisch worden bijgewerkt in je tijdlijn in Premiere Pro en je je materiaal niet meerdere keren hoeft te renderen.

Creative Cloud Libraries

Orden kleuren, tekenstijlen, logo's, afbeeldingen en nog veel meer in eenvoudig te doorzoeken en te delen bibliotheken, zodat je altijd precies vindt wat je nodig hebt.

Invoegtoepassingen

Koppel je Creative Cloud-apps snel aan je favoriete productiviteitsapps, samenwerkingstools en andere ontwerptools, dankzij de honderden extensies en plug-ins van derden die in Premiere Pro beschikbaar zijn, zodat je kunt werken op de manier die voor jou het handigste is. 

Team Projects

Werk probleemloos en veilig samen aan gedeelde sequenties en composities. Als je Adobe Creative Cloud voor teams of voor ondernemingen hebt, is Team Projects al ingebouwd in je favoriete video-apps, waaronder Premiere Pro.

Leveren

Exporteer en lever moeiteloos je videoprojecten. Exporteer je definitieve versies met één klik in uiteenlopende bestandsindelingen. Gebruik Media Encoder als op zichzelf staande applicatie om te exporteren bestanden te versturen, zodat je in Premiere Pro kunt doorgaan met bewerken.

Media Encoder

Invoegen, uitvoeren en publiceren in elke indeling die je kunt bedenken.  Codeer audio en video in uiteenlopende indelingen. En dat allemaal met Media Encoder, de perfecte partner voor Premiere Pro.

Autoreframe

Versnel je workflow en optimaliseer je beeldmateriaal voor social media met Autoreframe, waarmee belangrijke content in het frame wordt gehouden, ongeacht of het frame vierkant, verticaal, 16:9 of in 4K-resolutie is.

Rendering met GPU-versnelling

Gebruik Premiere Pro's Mercury Playback Engine om je materiaal af te spelen en te renderen. Deze engine verwerkt effecten met GPU-versnelling, waardoor je soepeler door je tijdlijn kunt navigeren en je materiaal vloeiender beeldvullend wordt afgespeeld.

Codering met hardwareversnelling

Gebruik de speciale mediaverwerkingsvoorzieningen van Intel® Graphics Technology om sneller codecs van het type H.264 en HEVC (H.265) te coderen voor betere afspeel- en exportprestaties.

Ontdek de wereld van videobewerking.

Ontdek hoe je met Adobe-videoproducten een meesterwerk maakt.

ADOBE VIDEO-CERTIFICERING

Word een Adobe Certified Professional en laat je vaardigheden zien.

Werk overal en op elk moment met Creative Cloud

Elk Premiere Pro-lidmaatschap geeft je toegang tot Creative Cloud en alle voordelen daarvan, zoals:

  • Creative Cloud Libraries, waarin je je creatieve assets kunt beheren en ordenen
  • 100 GB aan cloudopslag om je projecten op te slaan en ze waar en wanneer je ze nodig hebt op te vragen
  • Nauwe integratie met andere Adobe-apps, zoals After Effects en Photoshop en de mobiele Premiere Rush-app.

Denk je erover om over te stappen?

Al die oude projecten en sjablonen die je in de loop der jaren hebt gemaakt, hoeven niet verloren te gaan wanneer je op Premiere Pro overstapt. Zet je projecten uit andere niet-lineaire bewerkingssoftware moeiteloos over en ga snel aan de slag met Premiere Pro.

Vind het Creative Cloud-lidmaatschap dat bij jou past.

Premiere Pro – Eén app

26,43 €/maand (incl. BTW)

Inclusief 100 GB cloudopslag, Adobe Fonts en Adobe Portfolio.
Meer informatie

Creative Cloud – Alle apps

67,57 €/maand (incl. BTW)

Krijg 20+ Creative Cloud-apps, inclusief Premiere Pro.
Bekijk wat is inbegrepen | Meer informatie

Studenten en docenten

19,66 €/maand (incl. BTW)

Bespaar meer dan 65% op 20+ Creative Cloud-apps – inclusief Premiere Pro.
Bekijk de voorwaardenMeer informatie

Bedrijven

77,49 €/maand per licentie (excl. BTW)

Krijg Premiere Pro en 20+ Creative Cloud-apps, plus voorzieningen voor het eenvoudig beheren van licenties, het vereenvoudigen van de facturering, en meer.
Meer informatie

Koop telefonisch via: 0800 80 982