+

Je videoverhaal op social media begint nu.

Maak onweerstaanbare, trendy video's voor social media. Bewerk moeiteloos en deel direct. Krijg Premiere Pro, Premiere Rush en 100 GB cloudopslag voor  24,19 € /maand

Bewerk video's voor elk platform, op elk moment.

Met Adobe Premiere Pro en Rush krijg je alles wat je nodig hebt om onweerstaanbare video's te maken op je desktop of mobiele apparaat. Deel je creatieve ideeën en inspireer je community – op TikTok, Instagram, YouTube of elk ander platform.

Leer de tricks voor videobewerking van @oliviaandalice.

221K VOLGERS

“Adobe is onze standaard bewerkingssoftware voor al onze videocontent op social media en we kunnen er niet zonder. Het stelt ons in staat om zeer eenvoudig professioneel ogende overgangen te maken.”

Bekijk deze voorkeurstools van contentmakers.

Toon je unieke stijl en maak professioneel ogende video's met deze eenvoudige bewerkingstrucs. Gebruik presets, sjablonen en intuïtieve AI-gedreven tools om je kleuren en geluid automatisch te verbeteren, voeg bewegende titels en overgangen toe en voer magische bewerkingen uit om de aandacht van je doelgroep te grijpen.

AANGEPASTE ANIMATIESJABLONEN

Voeg bewegende titels toe. Volg het voorbeeld van @benjaminortega.

351K VOLGERS

Bepaal de sfeer van je video's direct vanaf het begin. Maak een keuze uit onze enorme verzameling van aanpasbare titels en graphics.

RAZOR-TOOL

Gebruik storingseffecten zoals @irinahp en @me_and_mango.

409K VOLGERS & 143K VOLGERS

Krijg bewerkingstricks zoals het storingseffect onder de knie en maak iconische beelden. Monteer je beeldmateriaal heel precies met de Razor-tool en bekijk je werk herhaaldelijk.

HET DEELVENSTER LUMETRI COLOR

Doe mee met @marta__sierra en speel met kleur.

282K VOLGERS

Geef je socialmediavideo's felle kleuren met de intuïtieve kleurentools van Premiere Pro. Gebruik Curven om eenvoudig de tinten te wijzigen en je kleding opvallender te maken.

MASKEERPEN

Laat clips in elkaar overgaan zoals @explore_create_capture.

111K VOLGERS

Maak dynamische overgangen met geanimeerde maskers. Voeg keyframes toe voor naadloze overgangen tussen clips en creëer een oneindig loopeffect op social media.

Bewerk onderweg. Deel het overal.

Ideaal voor videomakers: de mobiele app Premiere Rush is inbegrepen bij een Premiere Pro-lidmaatschap. Schakel moeiteloos van je desktop over op je smartphone en publiceer je video's sneller.

 

  • Bewerk met je smartphone, tablet of desktop
  • Gebruik krachtige AI-gedreven functies, presets en sjablonen
  • Deel je werk direct op social media

Bewerk onderweg. Deel het overal.

Ideaal voor videomakers: de mobiele app Premiere Rush is inbegrepen bij een Premiere Pro-lidmaatschap. Schakel moeiteloos van je desktop over op je smartphone en publiceer je video's sneller.

 

  • Bewerk met je smartphone, tablet of desktop
  • Gebruik krachtige AI-gedreven functies, presets en sjablonen
  • Deel je werk direct op social media

Rond het bewerkingsproces snel af.

Haal alles uit automatisering, zodat je je verhalen eerder kunt delen. Dankzij de intuïtieve AI-gedreven tools van Premiere Pro krijg je de vrijheid om meer van je originele ideeën te verwezenlijken.

Spraak naar tekst

Voeg in een handomdraai ondertitels toe.

Genereer automatisch transcripten en ondertitels voor je video's. Verbeter de toegankelijkheid en bevorder de betrokkenheid met Spraak naar tekst in Premiere Pro.

AUTO REFRAME

Wijzig het formaat voor elk socialmediakanaal.

Bereid je video's automatisch voor om ze op verschillende socialmediakanalen te publiceren. Dankzij de tool Auto Reframe blijft de actie in het midden van het kader. 

WARP STABILIZER

Stabiliseer cameraschokken.

Red schokkerig beeldmateriaal met het effect ‘Warp Stabilizer’. Maak het in een paar eenvoudige stappen vloeiender en beter bruikbaar.

Aanschafopties voor Premiere Pro.

Je kunt op diverse manieren aan de slag gaan met al deze videobewerkingstools. Bekijk de verschillende opties. Als het lastig is om een keuze te maken, kun je een proefversie proberen voordat je een lidmaatschap neemt.

Premiere Pro/Eén app

7 dagen gratis, daarna 24,19 € per maand

Inclusief Premiere Rush, 100 GB cloudopslag, Adobe Fonts en Adobe Portfolio.

Meer informatie

 


Creative Cloud/Alle apps

7 dagen gratis, daarna 62,99 € per maand

Krijg Premiere Pro, Premiere Rush, After Effects en de volledige verzameling creatieve apps.

Meer informatie


Studenten en docenten

7 dagen gratis, daarna 19,66 € per maand

Bespaar meer dan 65% op de volledige verzameling Creative Cloud-apps, waaronder Premiere Pro.

Meer informatie


Word nog beter in videobewerking met onze tutorials in de app.

De kring waar videomakers voor social media elkaar ontmoeten

De meeste mensen bekijken video's op social media zonder geluid. Als je ondertitels toevoegt aan je video op social media, wordt deze direct aantrekkelijk voor 80% van de gebruikers die de voorkeur geven aan ondertitelde video's.

Elk uur wordt er 500 uur aan video geüpload naar YouTube. Bewerk je video's om het beste geluid, hoge productiewaarden en een aanklikbare miniatuur te bieden. Daarmee onderscheid je je van de anderen.

Er bestaat geen standaardaanpak voor Instagram. Tussen verhalen en berichten in feeds moet je video's bewerken met het oog op de gewenste beeldverhouding en tijdsduur om je doelgroep te bereiken. Instagram is het ultieme platform voor scrollers. De eerste paar seconden kunnen daarom een enorm verschil maken voor de totale betrokkenheid.

Creëer de scène en stemming voor je video met het perfecte establishing-shot. Door vanaf je eerste frame de juiste context te bieden, trek je direct de aandacht van je doelgroep.

Opdat de kleuren van je video's optimaal zijn, kun je overwegen om apparaten zoals een Datacolor Spyder of X-Rite ColorMunki te gebruiken voor beeldschermkalibratie.

Creëer een unieke aanwezigheid op social media door je doelgroep te onderzoeken en regelmatige contentupdates te bieden, idealiter dagelijks. Ontwikkel je eigen stem en stijl, en investeer in de juiste tools, zodat je nieuwe platforms en indelingen kunt verkennen.