Echte intelligentie. Wanneer je deze echt nodig hebt.

Adobe Analytics Cloud is de core intelligence engine voor je onderneming. Het is het inzicht dat ervaringen stimuleert voor je bedrijf. Het biedt context voor online en offline data, zodat je loyaliteit kunt opbouwen met klanten die je kent en meer te weten kunt komen over de klanten die je net hebt ontmoet. Dankzij echte intelligentie en nauwkeurige doelgroepcreatie kun je real-time inzichten omzetten in actie.

Adobe Analytics Cloud
Toegankelijke analytics

Toegankelijke analytics

Maak marketing-analytics op ondernemingsniveau begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen in je organisatie.
Nauwkeurige segmentatie

Nauwkeurige segmentatie

Verfijn het beeld van je klanten continu. Je zult hierbij waardevolle doelgroepen ontdekken en creëren, en inzicht krijgen in de beste manier om deze doelgroepen te bereiken.
Real-time targeting

Real-time targeting

Verbind je analytics met real-time activering, zodat de overgang van inzicht naar actie zo snel mogelijk verloopt.
Attributie van de volgende generatie

Attributie van de volgende generatie

Voor inzicht in je ROI, heb je een objectief overzicht van het klanttraject nodig op elk apparaat en elk kanaal, voor betaalde, eigen en earned-mediacampagnes.

Wat kan Adobe Analytics Cloud voor je doen?

Bekijk hoe je met Adobe Analytics Cloud de huidige digitale uitdagingen aangaat met gebruikmaking van analytics-gebruiksvoorbeelden uit de praktijk.

Meer informatie over hoe de huidige merken gebruikmaken van Adobe Analytics Cloud.

Airbus
 
Airbus meet cross-channel-data om klanten in kaart te brengen, in te spelen op interesses van klanten en de waarde van digitale initiatieven aan te tonen
DER Touristik gebruikt Adobe Experience Cloud om persoonlijke ervaringen en een consistent klanttraject te bieden op alle online en offline contactpunten.
Veranderende opvattingen over digitale data leiden tot betere beslissingen, tijdbesparing en effectievere processen.

Kijk wat je kunt doen met Adobe Analytics Cloud.

Adobe Analytics

Verzamel, orden en reageer op al je data met Adobe Analytics.

Adobe Analytics is 's werelds krachtigste analytics-oplossing die real-time data-inzichten combineert met predictive analytics, zodat je een volledig beeld hebt van elke klant.
AMO DSP

Ontdek en creëer waardevolle segmenten met Adobe Audience Manager.

Met Audience Manager kun je klantprofielen samenstellen en je meest waardevolle doelgroepen identificeren.

Heb je meer nodig?

Adobe Marketing Cloud

Adobe Advertising Cloud

We zijn de enige leider tussen Digital Intelligence Platforms.

Bekijk in de nieuwste Forrester Wave waarom we menen dat we het meest geschikt zijn om je te laten overstappen van analytics naar digital intelligence.
  • Adobe Cloud Platform: een basis voor ervaringen.

    Adobe Cloud Platform, je recordsysteem voor ervaringen, is het enige open platform waarmee je klantdata en content uit elk systeem kunt centraliseren en standaardiseren, zodat je een gemeenschappelijke taal voor je merk kunt creëren. En met Adobe Sensei, ons framework voor machine learning en kunstmatige intelligentie, beschik je over customer intelligence die nog dieper gaat. Adobe Sensei biedt tevens een laag core services waarin onze oplossingen zijn geïntegreerd, en het bevat API’s via Adobe I/O waarvan partners en ontwikkelaars gebruik kunnen maken om te bouwen op ons platform.
  • Het Adobe Cloud Platform: een basis voor ervaringen.

Ben je er klaar voor om ongelooflijke ervaringen te creëren?