Ad Hoc Analysis

Functies van Adobe Analytics Ad Hoc Analysis.

Functies van Adobe Analytics Ad Hoc Analysis.

Vind je waardevolste bezoekerssegmenten.

Ad Hoc Analysis in Adobe Analytics is het krachtigste rapportagetool dat marketeers hebben om in een oogwenk waardevolle klantsegmenten te identificeren. Je hebt meer controle dan ooit over een onbeperkte hoeveelheid real-time bezoekersinformatie, zodat je op de data kunt inzoomen om een nauwkeurig, veelomvattend beeld van je klanten te krijgen. En als je eenmaal precies weet wie je bezoekers zijn, weet je ook waar je beste kansen liggen.

 

 

 

 

Multidimensionale websiteanalyse

Gebruik grafieken om verbanden te leggen tussen de niet-lineaire websitenavigatie van je klanten. Door middel van kleur, grootte, positie, beweging en volume worden complexe en trending relaties aangegeven. Gebruik deze data om het websiteontwerp, de navigatie, de lay-out van de inhoud en de conversie te verbeteren.

Onbeperkte segmentatie in real-time

Creëer bondige bezoekerssegmenten die met elkaar kunnen worden vergeleken om nieuwe segmenten, inzichten en kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s) te vinden.

Geavanceerde rapportage

Bouw en analyseer op een dynamische manier online conversieprocessen op meerdere pagina’s met geavanceerde uitvalrapporten. Pas ook aanpasbare standaardinstellingen toe voor betere conversie- en traffic-rapportages.

Meerdere rapporten op één scherm

Analyseer eenvoudig meerdere rapporten door ze op één scherm naast elkaar te zetten, zodat je niet tussen tabbladen hoeft te schakelen.

Rapporten voor mobiele segmenten

Gebruik rapporten die specifiek zijn ontwikkeld om het gedrag van mobiele bezoekers te onderzoeken. Bekijk bijvoorbeeld de verschillen tussen de conversie en zoektermen van mobiele bezoekers en webbezoekers.

Afwijkingendetectie

Dankzij de machine learning van Adobe Sensei kan Analytics afwijkingen signaleren door in elke gewenste metriek statistisch significante pieken of dalen vast te stellen.

“Onze online analytics is niet meer beperkt tot algemene traffic-cijfers en doorklik-metrics. Met Adobe Experience Cloud [...] kunnen we inzoomen op de kleinste details om trouwe bezoekers te onderscheiden van incidentele bezoekers en vervolgens die informatie gebruiken om van incidentele bezoekers trouwe bezoekers te maken.”
– Francis Lavelle, directeur analytics voor Discovery Communications

Ontstaan in het tijdperk van webanalyses.
Een leider op het gebied van marketinganalyses.

Zie waarom we tot leider zijn uitgeroepen in Gartner’s 2016 Magic Quadrant for Digital Marketing Analytics.