Inzichten die altijd geactiveerd zijn. Zelf in het geval van offline data.

De klanten van vandaag bevinden zich overal. Ze bekijken e-mails, browsen op websites, bezoeken winkels en communiceren met de klantenservices. Met Analytics Data Workbench kun je het volledige traject van je klanten bekijken, op online en offline kanalen. En je krijgt de inzichten die je nodig hebt om de omzet te stimuleren — alles met één eenvoudig te gebruiken interface.
360-gradenoverzicht van je klanten.
Consolideer al je online en offline data om een ‘bird's-eye-view’ te verkrijgen van het klanttraject en de cross-sell-kansen te vergroten.
Voorspellende data-inzichten.
Verkrijg geavanceerde en voorspellende analyses van al je data, en verwerf de inzichten die nodig zijn voor het verbeteren van je marketing.
Real-time ad-hoc-analyse.
Vind snel oplossingen dankzij onbeperkte dataverwerking, analyse, exploratie en rapportage met betrekking tot tientallen terabytes binnen een enkele dataset.

Je kunt met Analytics Data Workbench het volgende doen.

Modellering van klantneigingen.

Definieer welke klanten hoogstwaarschijnlijk zullen converteren, zodat je bezoekersgedrag kunt voorspellen en het succes van je campagne kunt maximaliseren.

Doelgroepclustering.

Analyseer grote hoeveelheden data tegelijk om bezoekers te categoriseren en doelgroepen te creëren voor diepgaandere targeting en personalisatie.

Correlatie-analyse.

Identificeer trends en relaties in grote datasets met behulp van standaard correlatievergelijkingen, zodat je gegevens sneller kunt analyseren en na verloop van tijd wijzigingen kunt detecteren.

Datasegmentatie.

Krijg betekenisvolle inzichten met behulp van onbeperkte segmentatie en filtermogelijkheden.

Betrokkenheidscore.

Bepaal welke actie je je klanten wilt laten ondernemen, en beïnvloed vervolgens hun gedrag op belangrijke momenten in de inkoopcyclus.

Klantverloop analyseren.

Ontdek door welke acties klanten een verkoop verlaten, zodat je beter begrijpt welke factoren aankoopgedrag beïnvloeden.

Krijg nieuwe inzichten. En realiseer nieuwe manieren om je bedrijfsactiviteiten te stimuleren.


Ontdek hoe Dell de data met elkaar verbond om actiegerichte inzichten te verkrijgen en segmentspecifieke ervaringen te bieden.Bekijk hoe Computer Science Corp het aantal marketing-leads verdubbelde door content te optimaliseren en te targeten voor zijn klanten.

 

We zijn leider op het gebied van analytics. Al drie jaar op rij.

 
Adobe is door Gartner uitgeroepen als leider op het gebied van analytics voor digitale marketing.
 

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksvoorbeeld voor best practices op het gebied van segmentatie.