MARKETING ATTRIBUTION

Kenmerken van marketingattributie.

Kenmerken van marketingattributie.

Zie het effect van elke klanteninteractie.

Krijg inzicht in de complete reeks gebeurtenissen die tot een conversie leiden, van bezoeken aan websites en e-mailcampagnes tot en met display-vertoningen en meer. Adobe Analytics biedt betere informatie, waaronder algoritmische en op regels gebaseerde attributiemodellen, zodat je marketinginvesteringen meer rendement opleveren

totaalbeeld van klanten

Pas marketingattributie toe voor alle digitale kanalen – display, social media, betaald zoeken en e-mail – en voor alle offline kanalen, zoals direct mail, radio, reclameborden en televisie.

Retroactieve gebeurtenisverwerking

Koppel je nieuw verworven informatie over het gedrag van klanten aan informatie over hun oude webgedrag om over een langere periode te kunnen zien wat ze in verschillende kanalen doen.
Kant-en-klare attributieregels
Meet de doeltreffendheid van je marketing met eenvoudig toe te passen, op regels gebaseerde attributiemodellen, zoals Starter-Player-Closer, Participation, Latency Scoring en Custom Weighted.

Algoritmische attributie

Maak gebruik van geavanceerde statistieken en zelflerende voorzieningen om objectief het effect vast te stellen van elk contactmoment in het klanttraject naar conversie, zodat je een beter beeld krijgt van de doeltreffendheid van je campagnes.

Bijdrageanalyse

De krachtige machine learning van Adobe Sensei helpt Analytics om in een oogwenk de redenen voor significante wijzigingen en afwijkingen in je data-inzichten vast te stellen.

Aanvullende bronnen.

Blogpost lezen
Lees hoe attributie kan helpen om nauwkeurig het effect van je marketinginvesteringen te meten.
Succesverhaal downloaden
CSC heeft creatieve tools van Adobe gecombineerd met Adobe Marketing Cloud om klanten binnen te halen.
Rapport downloaden
Ontdek hoe je meer uit je marketinganalyses haalt.
 

We zijn leider op het gebied van analytics. Al drie jaar op rij.

 
Adobe is door Gartner uitgeroepen als leider op het gebied van analytics voor digitale marketing.
 

Laat data-inzichten je ervaringen sturen.