Adobe Analytics Premium: Predictive Intelligence

Het voorspellen van de toekomst is niet alleen de kracht van een superheld.
Het is een marketingtool.

Predictive Intelligence maakt gebruik van innovaties in machine learning en datavisualisatie om een duidelijk beeld van de impact van marketingactiviteiten te geven, “wat als”-scenario’s uit te voeren om uitkomsten te voorspellen, en de interessekans te voorspellen via predictive scoring.
Predictive Intelligence
Werk in het moment, met real-time data
Bekijk wat er op dit moment gebeurt met je sitebezoekers, om datagestuurde reacties op actiegerichte gebeurtenissen mogelijk te maken, met gebruikmaking van een marketingtool voor real-time gebeurtenissen.
360-gradenanalyses van klanten
Scheid de cruciale informatie van de triviale
Verkrijg inzicht in de stimulerende krachten die van invloed zijn op je bedrijfsafwijkingen, en meet de bijdragende impact.
Toewijzing aan verschillende kanalen
Maak plannen voor de toekomst met behulp van datawetenschap
Maak gebruik van krachtige datawetenschap, zoals data mining en statistische modellering, om inzicht te krijgen in eerdere prestaties en zo je toekomstige marketingactiviteiten te kunnen verbeteren.

Bekijk wat Analytics Premium: Predictive Intelligence kan doen.

Live stream
Bekijk wat er op dit moment gebeurt met je sitebezoekers. Zet deze onafgebroken datafeed om in actie met behulp van de ‘fire hose’-marketingtool voor real-time gebeurtenissen. Bekijk live traffic-visualisaties als ondersteuning bij het verbeteren van de remarketing in real-time.
Afwijkingendetectie
Met de krachtige machine learning van Adobe Sensei helpt Analytics je om in elke gewenste metriek statistisch significante pieken of dalen te vinden.
Bijdrageanalyse
Nadat de afwijkingen zijn opgespoord, worden alle redenen daarvoor geanalyseerd en in nieuwe rapporten en interactieve visualisaties gepubliceerd.
Neigingscore
Voorspel en target de klanten die waarschijnlijk het vaakst zullen converteren, overstappen of reageren. Dit helpt je te bepalen waar je tijd het best besteed zal zijn voor het creëren van de grootste impact.

 

We zijn leider op het gebied van analytics. Al drie jaar op rij.

 
Adobe is door Gartner uitgeroepen als leider op het gebied van analytics voor digitale marketing.
 

Laat data-inzichten je ervaringen sturen.

Lees onze gebruiksgevall voor best practices in predictive analytics.