Vind je waardevolste klanten. Intensief zoeken is niet vereist.

Breid je doelgroepen uit. En je bereik.

Personalisatie biedt meer dan alleen fantastische klantervaringen. Het stimuleert daadwerkelijk omzet. Met Audience Manager kun je de doelgroepen vinden die je merk de meeste waarde bieden, en contact met hen maken. Creëer, combineer en test nieuwe klantprofielen. Target specifieke segmenten op elk platform — op verschillende kanalen, op je website zelf en buiten je website — zodat je het juiste bericht bij de juiste klanten kunt krijgen. Elke keer weer.

Ontdek en converteer nieuwe gebruikers die hetzelfde gedrag vertonen als je meest loyale klanten.

Integreer met al je Experience Cloud-oplossingen.

Activeer doelgroepen binnen je het ecosysteem van je keuze.

Verkrijg inzicht in matchpercentages en doelgroepbereik voor al je kanalen.

Test welke partners en platforms je klanten op de beste manier bereiken en converteren.

Voldoe aan wereldwijd privacybeleid, ondernemingsbestuur en partnerschapovereenkomsten.

Groter bereik. In real-time.

Vind nieuwe doelgroepen met interesses en gedragingen die vergelijkbaar zijn met die van je beste klanten. Met native algoritmische modellen en aanpasbare frequentie en recentheidinstellingen kun je snel doelgroepsegmenten targeten, converteren en uitbreiden op basis van gedragspatronen van klanten.

Eerste-klas toegang tot al je data van derden.

Met server-naar-serverintegraties, kun je al je data van derden verzamelen en beheren. Test welke partners je doelklanten op de beste manier kunnen bereiken. En vergelijk de matchpercentages en het doelgroepbereik voor al je bestemmingen.

Werk met 's werelds beste toolbox.

Met Experience Cloud-integratie kun je doelgroepsegmenten rechtstreeks opnemen in elke oplossing, inclusief Adobe Target, Analytics en Experience Manager. En maak het bouwen van consistente ervaringen binnen je marketingplatform eenvoudiger dan ooit.

Naleving is een prioriteit. Dit is wat je zoekt.

Audience Manager voldoet aan wereldwijd privacybeleid, ondernemingsbestuur en partnerschapovereenkomsten. Daardoor kun je gepersonaliseerde ervaringen bieden via desktops, display, search, social en video — in de wetenschap dat je merk en datapartners worden beschermd tegen contractuele en privacyschendingen.

Wees toonaangevend op het gebied van datamanagement-evolutie.

Bekijk waarom Adobe toonaangevend is binnen de industrie in het bieden van oplossingen die voldoen aan de groeiende vereisten van databeheer. Lees het nieuwe Forrester Wave: Data Management Platforms, Q4.

Haal meer uit je marketing.