Je doelgroepen zijn veel meer dan toeschouwers.

De data die je over je klanten verzamelt, zijn een van je waardevolste activa. Verzamel de data in al je kanalen en stel aan de hand daarvan vast wat het doeltreffendste kanaal is om de juiste boodschap aan de juiste klant over te brengen.

Breng het aankooppad van iedere klant in kaart.

De data die je over je klanten verzamelt, zijn een van je waardevolste activa. Verzamel de data in al je kanalen en stel aan de hand daarvan vast wat het doeltreffendste kanaal is om de juiste boodschap aan de juiste klant over te brengen.

  • Target gebruikers op basis van geverifieerde profielen en anonieme profielen.
  • Personaliseer de ervaring voor een specifieke klant op al zijn apparaten.
  • Genereer een apparaatgrafiek op basis van deterministische data.
  • Organiseer de data in je segmenten op basis van verschillende profielen.
  • Krijg meer inzicht in je doelgroepen.
  • Combineer profielen voor verschillende apparaten en kanalen om een 360-gradenprofiel aan te leggen.

Behandel je klantdata als een waardevolle informatiebron.

Het gebruik en de invloed van digitale kanalen nemen toe. Wij helpen je de data te beheren die daaruit worden gegenereerd. Bedien je klanten beter door in elk kanaal klantdata te verzamelen, te zien wat die data ons vertellen en op basis daarvan de ervaring te bieden die je klanten wensen.
Organiseer je data
Combineer alle data: de data die jij hebt verzameld, de data van derden, de offline en online data én de CRM-data. Datagestuurde marketing. Gegarandeerd succes.
360-gradenprofielen
Begrijp en target je doelgroepen via één, anoniem profiel. Zorg voor relevante targeting.
Kortere introductietijd
Dankzij de directe integratie met Adobe Analytics is het onderhoud eenvoudig en ben je niet meer aangewezen op cookies van derden.
Verantwoordelijke marketing
Stel data-exportopties in om te regelen waar je data worden geactiveerd. Zorg met één klik voor een verantwoordelijke marketing.
Probleemloze schaling
Met het API-framework kun je op een eenvoudige en flexibele manier marketingoplossingen ontwikkelen en Audience Manager daarin integreren.
Perfecte partners
Koop en verkoop data van tweede en derde partijen in Audience Marketplace. Prospecteer en bouw profielen als nooit tevoren.
Aanpasbare ID’s
Neem klant-ID’s op via ID-toewijzingen en de bijbehorende koppelingen. Gebruik systemen waarmee je vertrouwd bent.

Vind de unieke kans met kleine segmenten.

Gebruik regels om doelgroepsegmenten op te bouwen op basis van bezoekerskenmerken, zoals gedrag en demografische gegevens. Wanneer je niche- en waardevolle segmenten isoleert, kun je die segmenten meer persoonlijke en relevante content aanbieden.

Segmenten die je kunt targeten.
Gebruik de klantdata en -eigenschappen uit al je kanalen om waardevolle doelgroepen samen te stellen, te testen en te activeren.

Lookalike-modellering.
Gebruik je goed presterende segmenten en kenmerken om nieuwe waardevolle prospects te bereiken die binnen je profielen passen door lookalike-modellering te gebruiken.

Recentheid en frequentie.
Segmenteer bezoekers op basis van hun interesse in een website, onderdeel of aanbieding, uitgaande van hoe vaak of hoe recent ze een bepaalde actie hebben ondernomen.

Het aantal doelgroepen dat je kunt activeren is onbeperkt.

Combineer, isoleer en maak nieuwe doelgroepen die relevant zijn voor je marketingdoelstellingen en -strategieën. Door de Audience Manager-integratie met de Adobe Experience Cloud-toepassingen kun je segmenten op je website zelf, buiten je website en in verschillende kanalen targeten. Destination Partners met S2S-integraties zorgen ervoor dat pagina’s sneller worden geladen.

Pas de nauwkeurigheid en diepte van je inzicht in je doelgroepen aan.

Gebruik verschillende rapporten, zoals overlap- en trendrapporten, om nieuw licht te werpen op je inzichten in en de tendensen van je doelgroepen en om je ideeën voor nieuwe segmenten te geven. Naast rapporten over adresseerbare doelgroepen en frequentie zijn er rapporten over publiceerders, adverteerders, campagneprestaties, op rollen gebaseerde toegangsbeheer (RBAC) en klikomleidingen.

Adresseerbare doelgroepen.
Vind de overeenkomst tussen je segmenten en je S2S-integraties, om er zeker van te zijn dat je de beoogde doelgroep bereikt.

Geavanceerde rapportagefuncties.
Koppel doelgroepdata aan inzichten in campagneprestaties, zodat impressies, klikken, conversie en andere data perfect op elkaar zijn afgestemd.

Leer hoe je bedrijfsproblemen kunt oplossen.

Lees onze gebruiksgevall voor best practices in Audience Manager.